Diana Bart vă spune mâine “Click! Poftă bună!” la Prima TV

14 martie, 2014
horoscop vineri 1 jpeg

Din 15 martie, Diana Bart vă introduce pas cu pas în minunata lume a gastronomiei şi vă prezintă emisiunea Click! Poftă bună. În fiecare săptămână, ea va avea invitată o vedetă alături de care va găti o reţetă delicioasă. Andrei Ţandără

Din 15 martie, Diana Bart vă introduce pas cu pas în minunata lume a gastronomiei şi vă prezintă emisiunea Click! Poftă bună. În fiecare săptămână, ea va avea invitată o vedetă alături de care va găti o reţetă delicioasă.

Andrei Ţandără, bucătarul rezident al emisiunii, va prezenta meniul săptămânii, o rubrică foarte practică pentru toate familiile active. La rubrica “Infoculinar” va fi prezentată istoria diferitelor preparate. În emisiunile pe care vi le pregătim veţi putea afla cine a făcut prima cafea din lume, de ce povestea îngheţatei trebuie ştiută de toată lumea, cum a devenit ciocolata desertul favorit al planetei, despre toate acestea într-o pastilă plină de informaţii savuroase.

image

În emisiunea noastră din 15 martie, Diana va prezenta reţete boiereşti din perioada interbelică, când gastronomia era la rang de artă în România.

La final, veţi afla ponturi şi secrete pentru gătit. Cum faci friptura pe grătar mai repede, cum alegi portocalele la supermarket, cum ştii dacă peştele sau carnea de la măcelarie e proaspătă şi multe altele, le puteţi afla la “Click! Poftă bună!”.

Nu pierdeţi “Click! Poftă bună!” în fiecare sâmbăta, de la ora 11:30, numai la Prima TV.Recente pe Ok! Magazine

Jill Biden și Leti jpg
Bono jpg
Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg
FotoJet (29) jpg
Maia Morgenstern
okmagazine pexels cottonbro 7191393 jpg
jocuri noroc reddit jpg
FotoJet (26) jpg
Laura Cosoi în formulă completă jpg
Lambo Bennifer jpg
David Popovici la revenirea in tara dupa ce a devenit dublu campion mondial la inot la Budapesta (3) jpg
copii de vedete jpg
musk și vivian PNG
douglas@okmagazine ro jpg
1 sandra bullock jpg jpeg
Irina și Răzvan Fodor jpg
angelina jolie profimedia 0701924751 jpg
David Popovici3 jpg