Diana Bart vă spune mâine “Click! Poftă bună!” la Prima TV

14 martie, 2014
horoscop vineri 1 jpeg

Din 15 martie, Diana Bart vă introduce pas cu pas în minunata lume a gastronomiei şi vă prezintă emisiunea Click! Poftă bună. În fiecare săptămână, ea va avea invitată o vedetă alături de care va găti o reţetă delicioasă. Andrei Ţandără

Din 15 martie, Diana Bart vă introduce pas cu pas în minunata lume a gastronomiei şi vă prezintă emisiunea Click! Poftă bună. În fiecare săptămână, ea va avea invitată o vedetă alături de care va găti o reţetă delicioasă.

Andrei Ţandără, bucătarul rezident al emisiunii, va prezenta meniul săptămânii, o rubrică foarte practică pentru toate familiile active. La rubrica “Infoculinar” va fi prezentată istoria diferitelor preparate. În emisiunile pe care vi le pregătim veţi putea afla cine a făcut prima cafea din lume, de ce povestea îngheţatei trebuie ştiută de toată lumea, cum a devenit ciocolata desertul favorit al planetei, despre toate acestea într-o pastilă plină de informaţii savuroase.

image

În emisiunea noastră din 15 martie, Diana va prezenta reţete boiereşti din perioada interbelică, când gastronomia era la rang de artă în România.

La final, veţi afla ponturi şi secrete pentru gătit. Cum faci friptura pe grătar mai repede, cum alegi portocalele la supermarket, cum ştii dacă peştele sau carnea de la măcelarie e proaspătă şi multe altele, le puteţi afla la “Click! Poftă bună!”.

Nu pierdeţi “Click! Poftă bună!” în fiecare sâmbăta, de la ora 11:30, numai la Prima TV.Recente pe Ok! Magazine

Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg