Diana Matei, Proconsul, Hara şi Mihai Mărgineanu cântă pentru copiii cu paralizie cerebrală

23 ianuarie, 2015

Diana Matei, împreună cu invitaţii săi, Proconsul, Hara şi Mihai Mărgineanu, vor susţine joi, 5 februarie, de la ora 20:00, concertul "Artişti mari pentru suflete mari". Spectacolul a fost creat special pentru sprijinirea Asociaţiei

Diana Matei, împreună cu invitaţii săi, Proconsul, Hara şi Mihai Mărgineanu, vor susţine joi, 5 februarie, de la ora 20:00, concertul "Artişti mari pentru suflete mari". Spectacolul a fost creat special pentru sprijinirea Asociaţiei Umanitare Marta Maria, organizaţie care se adreseaza copiilor cu nevoi speciale, cu accent pe cei care suferă de paralizie cerebrală.

Diana Matei este cea care a pus bazele acestui spectacol, dorind să ajute copiii din organizaţie: "Am aflat povestea Martei prin intermediul unei prietene care mi-a arătat tricourile realizate de mama micuţei, Adela Antoniu. Acestea au imprimate desenele minunate ale fetiţei, pe care mama sa le-a interpretat în maniera proprie. Am aflat mai apoi ca acest copil suferă de paralizie celebrală şi că asociaţia care îi poartă numele ajută mai mulţi copii cu nevoi speciale".

Impresionata de povestea Martei, Diana Matei a dorit să ştie care sunt necesităţile acestor copii cu nevoi speciale şi cum ar putea să îi ajute. "Astfel, am decis ca, alături de artişti dragi mie, să oferim un spectacol în cadrul căruia oamenii să poată ajuta Asociaţia Umanitară Marta Maria. Pe scenă vor urca alături de mine Proconsul, Mihai Mărginenu şi trupa Hara, iar prezentatorul evenimentului va fi Alexandru Constantin. Multumesc reprezentantilor Berariei H, care ne-au sprijinit în demararea acestui concert, ce va avea loc în data de 5 februarie, ora 20:00 ".

Taxa de participare la spectacol este de 30 de lei, bani ce vor merge integral către Asociaţia Umanitară Marta Maria.Recente pe Ok! Magazine

Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg