Diana Șucu: "Am fost profund impresionată de poveștile tinerilor aflați în grija SOS Satele Copiilor"

11 ianuarie, 2024

Fundația Mobexpert se va implica, începând de anul acesta, în sprijinirea copiilor și tinerilor din programele SOS Satele Copiilor România, cu sprijin financiar și logistic.

Donația anuală acoperă costurile zilnice pentru una din casele SOS din București, precum și alte proiecte educaționale sau de timp liber, în beneficiul tuturor copiilor și tinerilor din programul SOS din Capitală, oferindu-le experiențe în funcție de pasiunile și visurile fiecăruia.

Diana Sucu   Fundatia Mobexpert 2 jpg

"Sunt mamă a doi copii și înțeleg importanța creșterii lor într-un mediu plin de iubire și susținere, atât morală, cât și financiară. Fiecare copil are un potențial propriu și merită șansa la o viață plină de afecțiune și siguranță. Am fost profund impresionată de poveștile tinerilor aflați în grija SOS Satele Copiilor și de cât de dedicată este echipa de acolo. Acest lucru a contribuit semnificativ la decizia mea de a mă implica în acest proiect. Dorim să le oferim acestor copii condiții optime pentru copilărie și adolescență, pregătindu-i pentru viață. În 2024, ne vom concentra pe casa 10 din cadrul SOS Satele Copiilor, unde trăiesc șase fete cu vârste între 12 și 16 ani. Fiecare are propriul vis la care vom contribui pentru a-l transforma în realitate", declară Diana Șucu, Vice-președinte Fundația Mobexpert.

Donația anuală oferită de fundație se va materializa în suport financiar pentru educație, facilități logistice și proiecte speciale care vor contribui la dezvoltarea și bunăstarea copiilor. Diana Șucu se va implica personal în următoarele luni în derularea unei serii de proiecte de care se vor bucura atât cele șase fete din casa 10, cât și toți copiii și tinerii de la SOS Satele Copiilor, programul București.

"Fiecare zâmbet al unui copil ascunde o lume de promisiuni și visuri și cred că avem datoria morală de a contribui la modelarea unui viitor mai bun pentru aceștia. Fiecare formă de implicare contează, fie că este vorba de donații materiale, proiecte sociale sau dedicarea timpului și expertizei noastre. Prin sprijinul acordat în perioada următoare, ne dorim să oferim acestor tineri șansa de a-și scrie propria poveste de succes. Este o investiție în viitorul nostru colectiv, unde fiecare copil să simtă că aparține și că are locul său într-o lume plină de iubire și solidaritate", adaugă Diana Șucu.

“Suntem recunoscători și bucuroși pentru fiecare membru al Familiei SOS. Împreună, putem oferi copiilor modele bune de urmat în viață și toate premisele unei dezvoltări armonioase. Cu emoție, ne amintim prima vizită a doamnei Diana Șucu în casa SOS, care devine de anul acesta casă susținută de Fundația Mobexpert. Astfel, casa mamei Ana a câștigat un prieten care a înțeles că viitorul unui copil se creează prin implicarea pe termen lung, cu iubire, grijă și educație”, declară Diana Podaru, Director General SOS Satele Copiilor România.

Mai multe detalii despre programele SOS Satele Copiilor România pe www.sos-satelecopiilor.ro.

Foto: arhiva personală



Recente pe Ok! Magazine

Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg