Dieta ”curată și verde” pe care Meghan le-o impune copiilor săi Archie și Lilibet. Sănătatea primează

14 august, 2024

Nu este un secret că Meghan, de când este mama a doi copii, acordă prioritate sănătății și bunăstării familiei. Fosta actriță, împreună cu Prințul Harry, își cresc copiii cu multă atenție la dietă.

Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg

Căci, nu-i așa, obiceiurile bune în copilărie se formează. În plus, Prințul Harry și Meghan Markle își cresc copiii într-unul dintre „cele mai sănătoase state” din SUA.

Copiii ducelui și ai ducesei de Sussex, Prințul Archie și Prințesa Lilibet, au parte de un stil de viață foarte diferit de verii lor regali, pe măsură ce cresc pe coasta însorită a Santa Barbara din Montecito.

Harry și Meghan au ales „cel mai bun loc pentru a trăi din California” pentru a-și crește familia tânără, unde localnicii sunt foarte preocupați de un stil de viață sănătos, au o atenție sporită față de felul în care își alimentează mintea, trupul și sufletul, și unde există o gamă variată de restaurante ultra-sănătoase și produse locale organice.

Însăși Ducesa de Sussex și-a lansat un brand de produse organice, Meghan Markle comercializează gem de căpșuni și biscuiți pentru câini, însă intenția este să se extindă.

Cei doi soți sunt foarte preocupați de sănătatea copiilor, așa că deja le-au impus un stil alimentar foarte strict și foarte sănătos, scrie HELLO!.

În cel mai recent interviu al Ducesei de Sussex pentru The Cut, ea a dezvăluit câteva aspecte neștiute din viața copiilor ei, inclusiv dieta zilnică sănătoasă a lui Archie și gustările sale preferate după școală.

În interviul menționat, Meghan a povestit că pe Archie, care acum are cinci ani, îl așteaptă când vine de la grădiniță cu o gustare sănătoasă, o quesadilla, un fel de mâncare mexican constând într-o tortilla umplută în principal cu brânză, dar care poate include și carne și alte legume.

În gospodăria Ducilor de Sussex, sănătate este cuvântul de ordine. Ducesa prepară gustări care abundă în legume și le oferă copiilor sucuri verzi, în loc de cele acidulate. Mai mult, au pentru la grădiniță fructe, chiar suficiente pentru a împărți cu colegii.

Înainte ca Archie și Lilibet să se nască, prietenul Ducesei, make-up artistul Daniel Martin, i-a spus lui Gayle King: „Sunt sigur că își va crește copiii cu o dietă curată și verde. Îi place să gătească și mănâncă organic.”

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

afis Timisoara Fashion Week jpeg
Top 3 investitii inteligente pentru afacerea ta in 2024 jpg
1 Perfection (VILLA BASTIDES) 0388 E (1) png
Singurele sucuri nutritive de care ai nevoie bune si pentru cei mici   iata care sunt! jpg
Relokat no brand photo jpg
avanpremiera filmului Ca fetele cu Maia Morgenstern si Adriana Trandafir (7) jpg
Ficatul gras  Factori de risc si metode de preventie jpg
Legatura dintre magneziu si tensiunea arteriala jpg
Anna Netrebko jpeg
4 jpg
Cornel Palade in Transilvanian Ninja 2 jpg
okmagazine ro Cum să ne bucurăm rapid de o dantură completă, frumoasă   nală  png
+ organizare majorat jpg
trusa prim ajutor munte 2272666261 jpg
Eva Pavel png
balonare excesiva afla cum sa identifici cauzele i sa i i imbunata e ti calitatea vie ii jpg
okmagazine ro (3) jpg
pexels cottonbro 6670571 jpg