Dietă de vedetă. Sfaturi de la Eva Mendes pentru un trup de invidiat!

Citeste tot despre:

, ,

Deși este actriță, soție și mamă a doi copii, arată incredibil de bine pentru cei 43 de ani ai săi. Eva Mendes este cu siguranță o norocoasă, înzestrată de mama natură cu trăsături frumoase, însă un asemenea trup trebuie întreținut cu sport și cu un regim alimentar sănătos. Actrița știe mai bine cum schimbarea stilului de viață a ajutat-o să revină la forma inițială, după nașterea celor două fiice ale sale cu Ryan Gosling.

Deși nu a mai apărut în lumina reflectoarelor de foarte mult timp, putem spune sigur că cel mai recent pictorial al actriței este unul incendiar și ne aratată o Eva care și-a păstrat farmecul, dar și silueta, de-a lungul anilor. Cum se menține în formă? Ei bine, este extrem de ocupată cu copiii și nu are timp deloc să se odihnească, aleargă toată ziua după cele două fetițe, Esmeralda și Amada de 2 ani, respectiv 11 luni. Desigur că i-a fost mai greu să revină la forma inițială după ce a născut-o pe cea de-a doua micuță, dar nu atât de greu precum și-ar fi imaginat. Eva a spus că renunțarea la dulciuri și la fast food, combinată cu o viață actrivă, au ajutat-o foarte mult.

Off Season 😬

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on

În interviul acordat revistei Shape, Eva a declarat că, deși obișnuia să alerge foarte mult,  după ce a deveni mamă lucrurile s-au mai schimbat: „Îmi place să alerg repede și chiar văd rezultate bune după ce combin asta cu 30-45 de minute de cardio. Între cele două exerciții ridic greutăți.”. Actrița apeleză și la genoflexiuni și fandări, dar în ultima vreme a rărit aceste exerciții din cauza unei hernii de disc.

În plus, soția lui Gosling își face întotdeauna timp pentru ea: ” Dacă știu că am o oră liberă, atunci o dedic sportului, o prioritate pentru mine. Când mă pregătesc pentru un eveniment și în apropierea verii fac sport cinci zile pe săptămână.”

Today at werk werk werk werk werk werk in my @nyandcompany Antonella coat. 💙

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on

Hidratarea este cheia spre succes, pentru că o piele sănătoasă pornește din interior! Eva are întotdeauna o sticlă de apă cu ea și se hidratează constant. Ea apelează și la suplimente de ulei de pește și ulei de nucă de cocos pe care le aplică pe față pentru un ten mai luminos și mai sănătos.

Nu o să vă vină să credeți, însă Mendes mănâncă aceleași lucruri în fiecare zi și nu este vorba de pizza. De obicei își începe ziua cu ouă omletă sau ochi, alături de o felie de pâine prăjită. Pentru prânz și cină, actrița se asigură întotdeauna că păstrează un echilibru între proteine și legume. „Am crescut mâncând orez și fasole, așa că includ orice fel de cereale la fiecare masă”, a spus Eva. „Pentru masa de prânz aleg somon și orez sau quinoa și încerc să mănânc și o salată. Consum același lucru și la cină. Nu mă plictisesc de anumite alimente.” Dulciurile și fast food-ul se numără printre preferatele ei, dar încearcă să mănânce aceste alimente cât mai rar:  „Dulciurile sunt slăbiciunea mea, trebuie să fiu atentă la cantitatea de zahăr pe care o consum. M-am obișnuit să am ceva dulce după fiecare masă, așa că trebuie să mă decid când consum ceva cu zahăr, mai bine la masa de prânz, nu la cină.”

Foto: Instagram, Shape Magazine

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA