Dieta lui Gianluca Mech, cu care slăbesc starurile de la Hollywood, a fost lansată şi în România

2 octombrie, 2018
1 img 0450 jpg jpeg

Vedetele din România au aplaudat lansarea celei mai faimoase diete bazată pe fitoterapie, care dă rezultate uimitoare.

Dieta faimosului nutriţionist italian Gianluca Mech, urmată inclusiv de staruri de la Hollywood, a fost lansată în România în prezenţa specialiştilor din industrie şi a multor persoane publice care au testat deja produsele ori le-au descoperit cu această ocazie: Andreea Marin, Elisabeta Lipă, Doina Melinte, Anca Serea, Cezar Ouatu, Ela Crăciun, Ellie White, Carmen Negoiţă, DJ Wanda, Cristina Mihaela Dorobanţu, Diana Bart, Alexandra Ungureanu, Adina Halas, Paula Chirilă, Cristina Cioran, Rocsana Marcu, Sophia, Anca Ciota

Rezultatul a zeci de ani de studii şi expertiză în sfera produselor 100% naturale, produsele incluse în Dieta Gianluca Mech sunt bazate pe combinaţii de extracte naturale din plante care accelerează metabolismul, pentru a arde controlat grăsimile, ajutând la purificarea organismului şi ajungerea la o greutate sănătoasă. Este o dietă bazată pe plante şi nu pe cantităţi excesive de proteine.

Dieta Gianluca Mech este certificată şi publicată în 24 de cercetări ştiinţifice şi este protejată de un brevet internaţional valabil în SUA, Canada şi Europa. 

Produsele sunt diponibile online pe www.gianlucamech.ro şi în farmaciile Alfega din România.  Tot online se poate face programare pentru dietă personalizată.

Cine este Gianluca Mech

Gianluca Mech este singurul moştenitor al unei tradiţii de familie din Italia, promotoare a fitoterapiei de încă de la sfarsitul secolului al XVI-lea, în domeniul tratamentelor medicale, de întinerire şi preventie. De atunci, familia produce şi distribuie produse obţinute din extracte de plante medicinale, fără conservanţi, zahăr şi alcool, în conformitate cu metoda secretă, cunoscută ca Decottopia (terapia celor zece plante). Aceasta prevede utilizarea a cel puţin 10 plante medicinale pentru a obţine un preparat extraordinar de pur. Datorită absenţei complete de conservanţi, alcool, zahăr şi gluten, aceste produse sunt concentrate naturale prin excelenţă, mai uşor de asimilat şi indicate pentru orice vârstă. 

Gianluca Mech s-a născut in Montebello Vicentino, un mic oras situat în zona rurala din apropiere de Veneţia. Încă din copilărie şi-a ajutat părinţii să pregătească extractele din plante, iar la vârsta de 18 ani, după ce tatăl său a murit, din cauza obezităţii, Gianluca a hotărât să creeze o dietă inovativă, pentru a combate problema supraponderalităţii si a obezităţii care afectează din ce in ce mai mulţi oameni din toata lumea. O dietă care să se bazeze pe plante şi nu pe cantităţi excesive de proteine.

“Aveam 18 ani şi am fost nevoit să încep să lucrez ca să îmi întreţin familia după ce tatăl meu a murit din cauza obezităţii. Am avut ideea să folosesc tradiţia cu plante a familiei mele şi să studiez un proces de slăbire numit ketoză, să controlez acest proces prin intermediul ierburilor. Am mers la Universitatea Padova. Am fost acceptat acum 10 ani în departamentul de Anatomie şi Fiziologie şi am început primele cercetări. Pas cu pas, aveam 28 de studii medicale despre cum să folosim produsele mele în dietele ketogenice”, a declarat Gialunca Mech în cadrul unui interviu acordat Andreei Marin, inclus în documentarul realizat de YOLO Media. 

Dieta Gianluca Mech® reprezintă un adevarat „protocol”, o abordare complet nouă în ceea ce priveşte procesul de slăbire, fiind un program complet, destinat în mod special frumuseţii, sănătăţii şi bunăstării şi care, pentru prima dată, combină „mâncarea gustoasă” cu „greutatea ideală”.

Campanie împotriva obezităţii în America, alături de Ivana Trump 

Dieta Gialnuca Mech este urmată inclusiv de nume mari de peste ocean. Anul acesta, nutriţionistul a derulat o campanie împotriva obezităţii în SUA împreună cu Ivana Trump.

“Am ţinut o conferinţă de presă în New York. Am avut aşa mulţi jurnalişti acolo. De la New York Times, New York Puls, Le News şi ştii cum au numit-o? Dieta italiană pentru că pot mânca toată mâncarea cu specific italian pe care o iubesc precum pizza, paste, ciocolată şi slăbesc. Ei sunt foarte fericiţi cu asta. Obezitatea este o mare problema în America, este inima acestei boli, dar şi în România, acum creşte obezitatea foarte repede. Într-un mod foarte rapid”, povesteşte nutriţionistul. Recente pe Ok! Magazine

croissants 4077817 1920 jpg
Sursa de imagine Valentin Valkov Shutterstock com jpg
Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
FotoJetDelia și Raluka jpg
avanpremiera romina (13) jpeg
Jennifer Garner, Getty (4) jpg
Georgina Rodriguez la Joy Awards in Riad, Arabia Saudita   Instagram (2) jpg
cub carmen brumă png
Sursa de imagine Dmitri Gromov Shutterstock com jpg
Ai răcit și vrei să    PNG
Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding, Profimedia (4) jpg
Colaj Diana Kim Kardashian jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}