Dieta prințeselor pop. Află cum se mențin fit Rihanna, Taylor Swift și Lady Gaga!

În cazul lor, nu este neapărat vorba despre a arăta ca un manechin, ci despre a obține necesarul de energie pentru concertele lor live. Aceste vedete sunt însoțite mai mereu, în turnee, de un instructor personal și de un bucătar, oameni care au grijă ca divele pop să arate fantastic.

Rihanna

Rihanna spotted on a luxury super Yacht in the South of France Featuring: Rihanna Where: Cannes, France When: 02 Sep 2014 Credit: WENN.com
Rihanna în vacanță

Mulatra de 28 de ani are două cuvinte de ordine: fit și sănătos. Iar Riri, chiar dacă dă impresia că ar avea un stil de viață dezordonat, este cât se poate disciplinată acasă. În trecut, diva a urmat dieta lui Harley Pastrenak, faimosul regim Factor 5, care constă în cinci mese ușoare pe zi, alcătuite din cinci ingrediente, cu o zi pe săptămână în care este liberă să mănânce orice.

Mai nou, frumoasa din Barbados este însoțită în turnee de antrenoarea de fitness Ary Nuñez, cea care i-a impus o nouă regulă alimentară: să mănânce cât mai multe alimente bogate în proteine, fără să le combine, însă, cu carbohidrații.

„Este vorba mai degrabă de hrană pentru a rezista pe scenă“, mărturisește aceasta, care spune că unul dintre felurile preferate ale cântăreței constă în pește cu salată sau legume. De cele mai multe ori, Ary are grijă ca Rihanna să mănânce câte puțin la fiecare trei ore și să bea foarte multă apă.

Cu toate acestea, Riri recunoaște fără rețineri că este un client încăpățânat pentru nutriționiștii care au grijă de meniul ei, căci nu poate spune Adio carbohidraților.

„Știu că aceștia sunt inamicii siluetei mele, dar dacă nu mănânc niciun produs care să îi conțină, timp de trei zile consecutiv, mă simt slăbită.“

51754841 Singer Taylor Swift steps out in a pair of very short shorts on May 26, 2015 in New York City, New York. Today Taylor set a new record for being the youngest woman ever, 25, to be included on the Forbes list of the World's 100 Most Powerful Women! Taylor, who came in at 64, joined Angelina Jolie, Beyonce, Oprah, Hilary Clinton and Michelle Obama on the list. German Chancellor Angela Merkel topped the list this year... FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813
Taylor Swift

Taylor Swift

Când arăți ca un Înger de la Victoria‘s Secret, e clar că nu te joci cu lucruri precum dieta sau sportul. Iar prințesa pop de 26 de ani aproape că este o fanatică a stilului de viață ca la manual.

Chiar dacă este destul de tânără pentru restricții alimentare, Taylor spune că meniul ei este unul echilibrat, cu accent pe salate, iaurt și sandviciuri, în cea mai mare parte a timpului, weekendul fiind rezervat răsfățului alimentar.

„Mă dau în vânt după burgeri și cartofi prăjiți, iubesc înghețata și chiar îmi place să prepar singură prăjituri“, recunoaște blonda.

Cu toate acestea, abdomenul ei plat și lucrat ca la carte este rezultatul muncii asidue la sală, căci Taylor poate fi găsită întotdeauna pe banda de alergat, timp de cel puțin o oră pe zi.

„Eu nu fac mișcare pentru a mă menține subțire, ci pentru a nu ajunge să gâfâi în timpul concertelor mele“, spune Taylor.

lady gaga

Lady Gaga

Cântăreața ajunsă la 30 de ani n-a fost și n-a dorit niciodată să arate emaciată, singurul ei țel în ceea ce privește înfățișarea fiind să se mențină la o greutate decentă. Și să-și păstreze intacte formele voluptuoase, iar asta a reușit cu ajutorul dietei pe care a adoptat-o și Riri în trecut, Factor 5.

„Meniul ei constă, de cele mai multe ori, în chipsuri din cereale integrale cu salsa, tofu, bucăți mici de curcan, hummus și apă de cocos“, dezvăluie LaurieAnn Gibson, fosta coregrafă a lui Gaga, despre ce mânca artista în turneu, pentru a fi în formă.

Vedeta care a avut episoade de bulimie în trecut recunoaște că încearcă să compenseze prin sport exagerările culinare. Fitnessul înseamnă, până la urmă, și energie pentru cântăreața cea foarte activă.

„Trebuie să fac mișcare în fiecare zi. Char dacă sunt mahmură, mă antrenez mahmură. Încerc să combin exercițiile și fac și multă Yoga, această practică mă face să mă simt invincibilă“, declară Gaga.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA