Kate și William, cei mai iubiți regali. Harry și Meghan, la coada clasamentului

2 noiembrie, 2022
ducii de Cambridge (4) jpg

Au fost încoronați drept cei mai populari regali, în cel mai recent sondaj public, care a vrut să măsoare situația reală de după urcarea la Tron a Regelui Charles.

Veștile sunt însă foarte proaste pentru Harry și Meghan, dar și pentru Prințul Andrew.

Nu mai e nicio îndoială, britanicii îi adoră pe Kate și William. Carisma lor, blândețea și felul lor de a fi nu trec neobservate de către supuși. Și se vede treaba, în conștiința oamenilor, domnia lui Charles este tranzitorie și face legătura între marea Regină Elisabeta a II-a și Prințul și Prințesa de Wales, care, așa cum stă treaba acum, vor scrie la rândul lor, istorie.

”The Mail on Sunday” a luat pulsul de la 1095 de britanici adulți în legătură cu preferințele regale.

Aproape jumătate dintre englezi nu mai vor s-audă de Harry și Meghan.

Și Charles a mai crescut în sondaje, dar preferatul absolut este incontestabil cuplul regal format din Prințul William și Prințesa de Wales, Kate. 69% îl iubesc pe William, 67% pe Kate sau Catherine, cum i se spune mai nou, iar locul trei este ocupat de Prințesa Anne, fiica Reginei Elisabeta și una dintre cele mai active membre regale. Alteța Sa a înregistrat 64% din simpatie.

La o distanță considerabilă se află noul Rege Charles, cu doar 54% din preferințe.

În coada clasamentului se află Ducii de Sussex și Prințul Andrew. Harry are 44% din voturi, Meghan 32%, iar Andrew doar 13%, fiind regalul cel mai puțin admirat de britanici.

Orișicât, Harry și Meghan au mai crescut în popularitate, în ciuda criticilor publice transmise din noua lor țară, America.

Însuși Charles a inițiat amendamentul care să îi lase pe Ducii de Sussex fără rolul de consilieri de stat, iar acestea să le revină Prințului Edward și Prințesei Sophie, supranumită nora preferată a Elisabetei.

Mai mult, Prințesei de Wales i-ar putea fi încredințat un rol regal vital „fără precedent”. Kate Middleton ar putea fi rugată să îl asiste pe Regele Charles în cadrul întâlnirilor oficiale. Se zvonește că Prințesa Kate Middleton, împreună cu Prințesa Anne și Prințul Edward vor fi noii consilieri de stat. Mai mult, Maiestatea Sa își extinde aria de sfătuitori la 5, pentru prima dată în istorie! Unul va fi desemnat să-l reprezinte pe monarh, dacă acesta nu se află în țară sau nu se simte bine.

Sunt roluri pentru cei mai apropiați membri regali. În timpul domniei Reginei, aceste funcții au fost ocupate anterior de Prințul Charles, Prințul William, Prințul Andrew și Prințul Harry, deoarece aceștia erau patru membri ai familiei regale și succesori ai tronului, în vârstă de peste 18 ani.

Foto: Getty și Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg