Din nou toamna, noi tendințe. Descoperă ce nu ar trebui să lipsească din garderoba ta toamna aceasta

28 septembrie, 2022
moda66 jpg

Cum vremea zilelor toride de vară a apus, încetul cu încetul, toamna se pregătește să își intre pe deplin în drepturi. Scăderea temperaturilor, atmosfera mohorâtă și abundența precipitațiilor  indică faptul că a sosit momentul schimbărilor în  garderobă.

Nu știi ce ar trebui să conțină garderoba ta toamna aceasta, astfel încât să te simți elegantă și mereu la modă?

Marii designeri și creatori de modă au prezentat publicului, prin colecțiile lansate, care sunt noile tendințe aduse de toamna anului 2022. Iată câteva articole care reprezintă un must have sezonul acesta!

Din nou toamnă, însă noi tendințe!

Rochii în culori puternice

Se pare că tendințele din toamna aceasta aduc culorile puternice, din nou, în prim plan. O veste absolut minunată pentru iubitoarele de culori ca roșu intens, roz, oranj aprins, sau poate chiar verde, violet și albastru. Dacă te numeri printre acestea, sezonul acesta te poți bucura din plin de outfituri în culorile tale preferate. Îndrăznește să porți rochii în culori aprinse sau chiar ținute bicromatice, pentru a-ți contura un aspect plin de farmec și încredere.

Jachete din piele 

Pielea reprezintă unul dintre materialele care va rămâne mereu în trend. Fie că alegi să porți o jachetă, o pereche de pantaloni sau un top din piele, nu îți face griji! Nu vei da niciodată greș adoptând un outfit care să includă cel puțin un articol confecționat din piele. Jachetele din piele reprezintă unul dintre articolele recomandate pe care orice femeie ar trebui să îl includă în garderoba sa în toamna aceasta.

Pulovere croșetate

Toamna aceasta aduce în prim plan articolele vestimentare croșetate manual. Stiliștii recomandă ținutele simple. Astfel, îți poți crea o ținută ce te poate scoate din anonimat, doar combinând o pereche de jeanși, un pulover croșetat și o vestă fără mâneci. Iar pentru a te bucura de un outfit complet și la modă, îți poți întregi ținuta, fie  cu o pereche de botine pentru femei elegante de la Modlet.ro, fie cu o pereche de cizme cu toc înalt.

Vestimentația cu franjuri și pliuri

Fuste sau rochii cu pliuri? Jachete sau blazere cu franjuri? Îndrăznește să porți orice articol vestimentar ce conține unul dintre aceste ornamente textile! Însă, dacă te ești în pană de idei și nu știi exact cum să-ți definești un astfel de outfit, trendurile specifice anilor 60’ vin în ajutorul tău!  Realizează outfituri din combinații simple, dar pline de efect.

Fuste în carouri

Nostalgice după perioada liceului? Fustele  în carouri va vor ajuta, cu siguranța, să rememorați frumoasele clipe din vremea liceului. Alegeți să purtați fuste în carouri de diferite culori aprinse, precum roșu sau verde, în combinație cu negru, și veți beneficia de un outfit autentic și plin de strălucire.

Așadar, lasă-te inspirată de trendurile anilor ‘60 și îndrăznește să porți ținute cât mai clasice, dar pline de efect! Îndrăznește să fii tu! 

Sursă foto: Pexels.com



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg