Din rățușca cea urâtă în femeia fatală de la Hollywood. Jennifer Lawrence, superbă într-o rochie transparentă

Când a intrat în cetatea filmului se temea că nu o să fie luată în serios dacă apare în ținute mult prea feminine și glamuroase. Motiv pentru care a preferat să muncească din greu, să se impună mai întâi ca o actriță serioasă și talentată și apoi să devină un fashion icon.

În 2012, așa obișnuia să se îmbrace.

Ei bine, perioada mai sus amintită i-a adus numeroase critici, mulți spunându-i că trebuie să fie mai feminină dacă vrea să primească roluri serioase, principale. Ea n-a plecat urechea, dar a reușit. A ajuns una dintre cele mai cunoscute și talentate actrițe de la Hollywood, având deja un Oscar în palmares. Se întâmpla pe când avea doar 22 de ani, pentru rolul din filmul ”Silver Linings Playbook”.

Acum, numele ei este cunoscut de toată lumea, motiv pentru care Jen ”își permite” să-și pună frumusețea în evidență, fără a exista frica de subestimare. Iar apariția de ieri, de la Festivalul de film de la Veneția, susține ce am subliniat mai sus. Jennifer Lawrence a avut ieri, poate, una dintre cele mai sexy și reușite apariții de pe covorul roșu dintotodeauna.

O altfel de apariție!

Frumoasa actriță în vârstă de 27 de ani a venit să-și promoveze cea mai recentă peliculă, ”Mother”, la acest festival, și a reușit să stârnească admirația tuturor. În momentul în care a pășit pe covorul roșu, în acea rochie semitransparentă, toate privirile au fost ațintite asupra ei. E drept, actrița e mai sexy ca oricând, iar alegerea vestimentară este chiar surprinzătoare, dacă e să ne gândim cum obișnuia să se îmbrace, la evenimentele hollywoodiene, la începutul carierei sale.

Mai frumoasă ca oricând!

Rochia superbă, lungă și semitransparentă, i-a venit de minune actriței, care pare să fi topit kilogramele în plus, pe care le avea acum câțiva ani. Iar dacă vă întrebați cine a semnat ținuta, aflați că Jennifer Lawrence are o afinitate pentru rochiile Atelier Versace, motiv pentru care și aseară a optat tot pentru o creație a respectivei case de modă.

A purtat o rochie Atelie Versace

Haideți să vedem, așadar, mai multe cadre cu actrița și superba ei apariție de la Festivalul de Film de la Veneția!

 

foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA