DIPLOMA Show sărbătorește 10 ani. IQOS susține industriile creative ca partener pentru al patrulea an consecutiv

9 octombrie, 2023

Generațiile noi de artiști vin pregătite să schimbe lumea și au nevoie de sprijin, ca să-și poată pune în practică ideile inovatoare.

IQOS x DIPLOMA 7 jpg

La un deceniu de existență, DIPLOMA Show este un bun reper în evoluția și tendințele artiștilor români. Pentru a patra oară, IQOS este partener în organizarea DIPLOMA Show, festivalul noii generații de artiști, arhitecți și designeri români. Între 7 și 14 octombrie, 130 de lucrări ale absolvenților de universități vocaționale din România vor fi expuse la Combinatul Fondului Plastic (Băiculești 29, București).

IQOS x DIPLOMA 12 jpg

„Privim spre noile generații cu speranță și curiozitate. Perspectiva lor proaspătă ne entuziasmează și ne îmbogățește propria viziune. Creativitatea lor ne aduce împreună și ne ajută să fim mai conectați. Conexiunea cu cei apropiați e naturală, iar sentimentul de apartenență e trăit mai intens. Împreună ducem creativitatea la nivelul următor. Cu IQOS. “ este mesajul brandului IQOS, care își așteaptă comunitatea și anul acesta la festival.

La a X-a ediție a festivalului, vor fi reprezentate 16 specializări, de la arhitectură și peisagistică, arte grafice, design de produs și fashion, până la artele clasice - pictură și sculptură. Pentru că este o ediție aniversară, 10 lucrări ale unor artiști care au impresionat în anii trecuți la DIPLOMA Show vor fi expuse în locații neconvenționale, frecventate de oameni care văd în artă o forță capabilă să deschidă porțile imaginației și să facă posibilă schimbarea: Cărturești Carusel, Cărturești Verona, clădirea Globalworth Tower, Beans&Dots, Aparterre, Sneaker Industry, Kraft Market, Ototo Amzei, ALTRNTV și Mugshot.

IQOS contribuie la construirea unei comunități dinamice și creative, capabilă să amplifice și să aducă în concret inovațiile artiștilor și designerilor emergenți. Deja unii dintre artiștii care au semnat lucrările expuse la edițiile trecute au primit recunoaștere dincolo de granițele țării. Activitățile pregătite de brand anul acesta se vor concentra la SENAT. Membrii comunității IQOS vor putea să se întâlnească, să se cunoască și să celebreze schimbarea într-un spațiu creat special pentru ei. Instalația IQOS, realizată de Omid, care este și arhitectul întregului festival, vorbește despre perspective noi care ne pot îmbogăți propria viziune, care ne aduc împreună și ne ajută să fim mai conectati.

Vei intra în spațiul IQOS printr-un tunel de neoane colorate și oglinzi care proiectează la infinit imaginea celor care aleg să treacă de partea cealaltă. Spațiul a fost gândit drept un pasaj simbolic către viitor, către reinventarea fiecăruia dintre noi. Conceptele din spatele acestei instalații sunt progresul și inovația, două dintre fundamentele filosofiei IQOS.

Ca partener care susține industriile creative și artiștii aflați la început de drum, IQOS a inițiat anul acesta o colaborare cu OPTIMEF, fostul producător al unicului ceas made in Romania. Lăsat să piară după căderea comunismului, brandul a renăscut spectaculos pentru că trei tineri entuziaști au avut curajul să îmbine elemente de design din anii ‘70-’80 cu funcționalitatea prezentului și cu tehnologia viitorului. OPTIMEF produce acum accesorii de lux discret, în egală măsură estetice și practice, și a devenit, credem noi, o dovadă a puterii de regenerare a excepționalului prin artă.

IQOS în colaborare cu OPTIMEF vor produce în ediție limitată câteva obiecte-surpriză în semn de apreciere a celor mai fideli membri ai comunității IQOS, iar experiența va fi completată de o degustare de cocktail-uri și multe alte surprize pentru comunitate.

Pentru cei care nu pot ajunge între 7 și 14 octombrie la DIPLOMA SHOW, experiența de festival va putea fi urmărită, ca de obicei, pe @iqos_ro, acolo unde brandul promite să transmită pas cu pas surprizele pregătite.

Material susținut de IQOS.

IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care provoacă dependență. IQOS este destinat adulților care altfel ar continua să fumeze sau să folosească produse cu nicotină.Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Libertatea alegerii și cardurile cadou  Dăruiește un cadou fără complicații jpg
creme de fata coreene jpg
Finanțare rapidă pentru nevoile tale jpg
ILUMA Stardrift KV Portrait jpg
WSCM Bucuresti 2023 jpg
tratament facial jpg
masina spalat emag jpg
implant dentar (1) jpg
img okmagazinero jpeg
Târgul devoratorilor de carte jpg
cizme de cowboy outfit (1) jpg
sejur zakynthos jpg
Janet Jackson si Naomi Campbell, la ziua lui Sean Diddy Combs   Instagram jpg
turist verifica harta jpg
UNDER 25 jpeg
Balenciaga I Bang & Olufsen Speaker Bag png
woman having cup coffee green kitchen jpg