Direcţia 5 le-a mulţumit fanilor printr-un concert de zile mari

30 octombrie, 2011

Direcţia 5 a aniversat 20 de ani de la debut printr-un concert extraordinar, sâmbătă seară, la Sala Palatului, denumit "Îţi mulţumesc" şi dedicat fanilor.

Direcţia 5 a aniversat 20 de ani de la debut printr-un concert extraordinar, sâmbătă seară, la Sala Palatului, denumit "Îţi mulţumesc" şi dedicat fanilor.

Trupa a încântat publicul atât cu hiturile care i-au ţinut atâţia ani în top, precum Povestea noastră, Dacă ai şti, Ai un loc, O fată ca ea, dar şi cântece noi, printre care şi noua piesă, Îţi mulţumesc, de pe ultimul albumul al formaţiei, Clasic. Surpriza acestui concert a însemnat şi prezenţa lui Toni Şeicărescu, primul vocalist al formaţiei, pe care cei de la Direcţia 5 l-au ″recuperat“ în 2010.

În timpul concertului, 80 de fani norocoşi au urcat pe scenă, alături de membrii formaţiei. Aceştia au putut să vadă tot ceea ce se întâmplă în timpul unui concert live, să simtă vibraţiile instrumentelor şi să trăiască pe viu muzica.

Concertul marchează şi lansarea celui mai recent disc al trupei - "Beautiful Jazz Duets", primul album de studio al trupei împreuna cu 11 dintre cele mai iubite voci feminine: Paula Seling, Loredana, Andra, Nico, Anda Adam, Claudia Pavel, Giulia, Alexandra Ungureanu, Monica Anghel, Adina (Heaven) şi Helen (Mandinga). Din păcate, un eveniment neplăcut a stricat seara, Marian Ionescu, liderul trupei Direcţia 5, fiind implicat în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un accident rutier. Marian Ionescu se îndrepta cu motocicleta spre casă, în cartierul Pipera, când a fost lovit de o maşină. Şoferul intenţiona să parcheze şi nu i-a dat prioritate. Deşi motocicleta lui a fost distrusă, muzicianul a scăpat cu răni uşoare.Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG
okmagazine ro (3) jpg