Discuţii aprinse la "Ferma"! George Piştereanu: "Ei au venit să ne ardă pe noi şi s-au ars între ei"

22 octombrie, 2020
4 fermierii jpg jpeg

Primii bandiţi se vor întâlni într-un duel de eliminare! George Piştereanu: "Ei au venit să ne ardă pe noi şi s-au ars între ei"

Într-un moment în care tensiunea a atins cele mai înalte cote, Gabriel Toader, proaspăt ales la duel a decis: Giulia Nahmany îi va fi adversară. Şocată, dezamăgită şi cu ochii în lacrimi, Giulia nu şi-a mai găsit puterea de a-şi exprima tristeţea în acele clipe. Cu toate acestea, mesajul ei a fost unul clar: ”Gabi nu avea dreptul să facă această alegere pentru mine”. Decisă să aibă o şansă în luptă, ea a ales probele de îndemânare şi noroc, iar astăzi va lupta pentru a rămâne în competiţie!

Deşi mandatul lui Augustin nu este unul bazat pe multă muncă, fermierii tot nu vor avea parte de liniştea visată! Cristi Bozgan le va da trezirea şi îi va scoate la un antrenament în aer liber care le va aminti că sunt într-un joc în care doar unul va putea câştiga! Nici Mihaela nu le va da pace fermierilor. La momentul în care va veni să evalueze misiunea săptămânii, aceasta va împărţi o serie de pedepse pentru regulile încălcate!

Înaintea duelului, fiecare dintre foştii bandiţi îşi va exprima gândurile şi motivaţia pentru luptă! Dacă Gabi Toader va simţi în continuare că Giulia l-a trădat: ”Am fost părăsit pe câmpul de luptă” şi că trebuie să îi dea o lecţie, ea va refuza să mai analizeze ceea ce s-a întâmplat: ”Nu şterg nimic cu buretele, trăiesc prezentul”. Concluzia serii, înainte de prima probă va fi transmisă de unul dintre concurenţi, George Piştereanu: ”Ei au venit să ne ardă pe noi şi s-au ars între ei”.

Rămâne de văzut cine va părăsi definitiv "Ferma", Gabriel Toader sau Giulia Nahmany.

1 giulia nahmany si gabriel toader jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

teo89 jpg
untold3 jpg
Julia Fox black (6) jpg
cezzar91 jpg
scarla3 webp
ceas jpg
cornelia73 jpg
Ioana Ginghina sexy slaba silueta se mentine (1) jpg
arsinel8 jpg
Gaz pe Foc (6) jpg
tania PNG
alessia raiciu jpg
piele8 jpg
briana8 jpg
katie1 jpg
Rebel Wilson și iubita Ramona Agruma (9) jpg
Gina Pistol 2 jpg
angelina jolie profimedia 0714246197 jpg