Distracție mare la nunta lui Pepe cu Yasmine. Ziua cea mare a avut o însemnătate specială pentru amândoi

10 iunie, 2024

Pepe a fost mire pentru a treia oară. Artistul s-a căsătorit religios cu Yasmine Ody, într-o zi cu totul și cu totul specială.

FotoJet Pepe jpg

La eveniment au participat peste 200 de invitați și au fost întâmpinați de un decor de poveste, cu trandafiri albi. Mirii au optat pentru un meniu cu totul special, care a inclus și sushi.

Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) jpg

Pepe și Yasmine au făcut cununia civilă acum doi ani, iar acum s-au căsătorit religios. Cei doi au decis să nu organizeze cununia religioasă în biserică. Nașii lor de cununie nu sunt persoane publice. Pepe și iubita lui au decis să aleagă pe cineva din familie.

Prietenii din showbiz au fost desigur prezenți, iar Pepe părea în extaz la această a treia nuntă a sa. Mirii au ales data de 7 iunie deloc întâmplător, ea are o semnificație aparte pentru ei: a fost și ziua când micul Pepe JR a împlinit doi ani.

Evenimentul fastuos a avut loc la o locație de lux, de pe malul lacului. Acolo s-a ținut și ceremonia religioasă. Conform publicației Libertatea, slujba religioasă a fost oficiată de mai mulți preoți în aer liber.

Aceasta nu este singura tradiție încălcată de miri. Aceștia nu au ales să facă dansul mirilor, ci și-au făcut intrarea pe o melodie arăbească.

Decorul a fost unul deosebit, florile predominante fiind albe. Rochia lui Yasmine a fost în ton cu aranjamentele florale. Aceasta a purtat o rochie lungă, cu o crăpătură adâncă pe picior, decorată cu volane. De asemenea, a purtat un voal lung, care i-a încadrat perfect silueta.

Cătălin Măruță a făcut câteva transmisiuni live în online de la nunta bunului prieten Pepe.

După nuntă, artistul a mulțumit emoționat, tot în online: ”Vă mulţumim mult de tot pentru mesajele frumoase şi gândurile bune !!! ❤ Vă iubim !!! ❤”

Pepe a optat pentru un costum alb, în perfect acord cu ținuta soției sale. Conform sursei menționate anterior, pantofii pe care artistul i-a purtat la nuntă sunt de la brandul Prada și ar costa peste 1.000 de euro.

De la eveniment nu au lipsit nici copiii artistului. Micuțul Pepe Junior și-a serbat ziua, iar Rosa și Maria au fost ca două prințese, îmbrăcate în rochii albe.

Pepe și Yasmine s-au gândit să întrețină atmosfera cu ajutorul un artiști români îndrăgiți, printre care nea Marin, Liviu Vârciu, Romică Țociu. Mirela Vaida a fost și ea printre invitați. Aceasta s-a bucurat de eveniment, fiind prezentă în acelați timp și pe rețelele de socializare. Ea a filmat și a fotografiat, fiind vizibil încântată și simțindu-se bine.

Oana Roman a fost și ea prezentă și i-a făcut lui Pepe o declarație adorabilă: ”Te iubesc, fratele meu din altă mamă.”

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg