Distracție mare la nunta lui Pepe cu Yasmine. Ziua cea mare a avut o însemnătate specială pentru amândoi

10 iunie, 2024

Pepe a fost mire pentru a treia oară. Artistul s-a căsătorit religios cu Yasmine Ody, într-o zi cu totul și cu totul specială.

FotoJet Pepe jpg

La eveniment au participat peste 200 de invitați și au fost întâmpinați de un decor de poveste, cu trandafiri albi. Mirii au optat pentru un meniu cu totul special, care a inclus și sushi.

Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) jpg

Pepe și Yasmine au făcut cununia civilă acum doi ani, iar acum s-au căsătorit religios. Cei doi au decis să nu organizeze cununia religioasă în biserică. Nașii lor de cununie nu sunt persoane publice. Pepe și iubita lui au decis să aleagă pe cineva din familie.

Prietenii din showbiz au fost desigur prezenți, iar Pepe părea în extaz la această a treia nuntă a sa. Mirii au ales data de 7 iunie deloc întâmplător, ea are o semnificație aparte pentru ei: a fost și ziua când micul Pepe JR a împlinit doi ani.

Evenimentul fastuos a avut loc la o locație de lux, de pe malul lacului. Acolo s-a ținut și ceremonia religioasă. Conform publicației Libertatea, slujba religioasă a fost oficiată de mai mulți preoți în aer liber.

Aceasta nu este singura tradiție încălcată de miri. Aceștia nu au ales să facă dansul mirilor, ci și-au făcut intrarea pe o melodie arăbească.

Decorul a fost unul deosebit, florile predominante fiind albe. Rochia lui Yasmine a fost în ton cu aranjamentele florale. Aceasta a purtat o rochie lungă, cu o crăpătură adâncă pe picior, decorată cu volane. De asemenea, a purtat un voal lung, care i-a încadrat perfect silueta.

Cătălin Măruță a făcut câteva transmisiuni live în online de la nunta bunului prieten Pepe.

După nuntă, artistul a mulțumit emoționat, tot în online: ”Vă mulţumim mult de tot pentru mesajele frumoase şi gândurile bune !!! ❤ Vă iubim !!! ❤”

Pepe a optat pentru un costum alb, în perfect acord cu ținuta soției sale. Conform sursei menționate anterior, pantofii pe care artistul i-a purtat la nuntă sunt de la brandul Prada și ar costa peste 1.000 de euro.

De la eveniment nu au lipsit nici copiii artistului. Micuțul Pepe Junior și-a serbat ziua, iar Rosa și Maria au fost ca două prințese, îmbrăcate în rochii albe.

Pepe și Yasmine s-au gândit să întrețină atmosfera cu ajutorul un artiști români îndrăgiți, printre care nea Marin, Liviu Vârciu, Romică Țociu. Mirela Vaida a fost și ea printre invitați. Aceasta s-a bucurat de eveniment, fiind prezentă în acelați timp și pe rețelele de socializare. Ea a filmat și a fotografiat, fiind vizibil încântată și simțindu-se bine.

Oana Roman a fost și ea prezentă și i-a făcut lui Pepe o declarație adorabilă: ”Te iubesc, fratele meu din altă mamă.”

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

cuplu la întâlnire jpg
Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG