Divele s-au întrecut în ținute sexy la Governors Awards. Iată cele mai extravagante apariții!

Angelina Jolie, Jennifer Lawrence, Emma Stone sau Helen Mirren au fost doar câteva din celebritățile care au strălucit la cea de-a 9-a ediție a Premiilor Governors, eveniment în cadrul căruia cinci personalități din lumea filmului au primit onoruri pentru munca lor de la Hollywood.

Sâmbătă, pe covorul roșu de la Dolby Ballroom din Hollywood, a fost o adevărată paradă de ținute sexy, vedete de seamă venind pentru a sărbători realizările unor oameni importanți precum regizorul Agnes Varda (89), regizorul Charles Burnett (73), regizorul Alejandro González Iñárritu (54), directorul de imagine Owen Roizman (81) și actorul canadian Donald Sutherland (82).

Cu o asemenea ocazie, o reuniune a unor actori și actrițe celebrii la Hollywood, ținutele purtate de vedete nu aveau cum să fie altfel, decât superbe. Au ales cele mai interesante rochii, de la modele sexy cu crăpătură pe picior sau spatele gol, la ținute mulate cu decolteu, sau unele mai sumbre, all black. Iată cum s-au îmbrăcat divele la acest eveniment! Cine a avut cea mai inspirată alegere vestimentară?

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA