DJ-iţa Vika Jigulina mixează la Liberty Parade

21 iulie, 2010

DJ-iţa Vika Jigulina este singura prezenţă feminină din line-up-ul Liberty Parade, cel mai mare eveniment dance din România. Proaspăt întoarsă din Brazilia, Vika este încărcată de energie şi vibe-uri pozitive pe care vrea să le împartă cu publicul aşteptat pe 24 iulie, pe plaja dintre Venus şi Saturn.

DJ-iţa Vika Jigulina este singura prezenţă feminină din line-up-ul Liberty Parade, cel mai mare eveniment dance din România. Proaspăt întoarsă din Brazilia, unde a avut un turneu în cele mai mari oraşe, precum Rio de Janeiro, Sao Paolo, Fortalezza şi Campinas, Vika este încărcată de energie şi vibe-uri pozitive pe care vrea să le împartă cu publicul aşteptat pe 24 iulie, pe plaja dintre Venus şi Saturn.

“În Brazilia am avut parte de o primire specială. Deşi la ei muzica de clubbing este abia acum în ascensiune, printre hit-urile R&B şi hip hop se auzea “Stereo Love”, care trezea aceleaşi reacţii de entuziasm şi care este foarte populară printre brazilieni. În Rio am pus muzică în Vivo Rio Club, cel mai mare din Brazilia şi în acea seară s-au vândut toate cele 7000 de bilete puse în vânzare. Publicul a fost superb, petrecăreţ şi vesel, dar eu ştiu că românii ştiu să petreacă cel puţin la fel de bine!Abia aştept să dau piept cu energia şi cu atmosfera de la Liberty Parade”, a povestit Vika Jigulina.

DJ-iţa este la rândul ei nerăbdătoare să se bucure de show-ul celor de la Above&Beyond. „Abia aştept să văd ce ne-au pregătit britanicii. Sunt nişte profesionişti, care au realizat lucruri extraordinare în cariera lor şi ard de nerăbdare să văd ce spectacol vor pune în scenă la Liberty Parade“.

Alături de Vika Jigulina, pe 24 iulie, la Liberty Parade vor mixa cei mai buni DJ români printre care DJ Optick, DJ Andi, Vali BĂRBULESCU, Liviu Hodor, NTFO, Bogdan Popoviciu, DJ Dark, Christian Green, Mihai Popoviciu, Snatt & Vix, Paul Damixie, Carlos & Jacs.Recente pe Ok! Magazine

gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney