Doar cerul e limita în "Amelia"

2 iunie, 2010
logo odeon home ent color alpha 23 png

O viaţă extraordinară, plină de aventuri, prinde aripi în Amelia, povestea legendarei femei-pilot Amelia Earheart, interpretată de câştigătoarea a două premii Oscar, actriţa Hilary Swank.

O viaţă extraordinară, plină de aventuri, prinde aripi în Amelia, povestea legendarei femei-pilot Amelia Earheart, interpretată de câştigătoarea a două premii Oscar, actriţa Hilary Swank.

După ce-a reuşit performanţa de-a traversa singură Oceanul Atlantic, în 1932, Amelia a devenit "răsfăţata Americii" şi una dintre militantele pentru drepturile femeii care au intrat în istorie. Chiar şi după ce curajul ei a propulsat-o în categoria vedetelor în ţara natală, aviatoarea nu şi-a putut pune în cui simţul aventurii, devenind o adevărată sursă de inspiraţie pentru cele mai importante persoane din viaţa ei, de la Prima Doamnă Eleanor Roosevelt (Cheryl Jones) la soţul George P.Putnam (Richard Gere), cunoscutul magnat al presei, şi pilotul Gene Vidal (Ewan McGregor), cu care Amelia a trăit o pasională poveste de dragoste.

În vara lui 1937, Amelia şi Gene au pornit în zbor în cea mai cutezătoare misiune: o călătorie la 9.000 de metri altitudine în jurul lumii. Avea să fie punctul de cotitură, dar şi capul de afiş în viaţa vizionarei Amelia. O visătoare, o luptătoare, o legendă. Descoperă secretele unei femei care a schimbat lumea, pe DVD, din 31 mai!

AMELIA Regizor: Mira Nair Distribuţie: Hilary Swank, Richard Gere, Ewan McGregor DVD distribuit de Odeon Cineplex Data apariţiei: 31 mai Preţ: 50 lei

image


Recente pe Ok! Magazine

De ce este important ca parintii sa se joace alaturi de copii in primii ani de viata jpg
comunicat 1920x1080 png
femeie afaceri incredere jpg
De ce să alegi un Samsung într o eră a Iphone ului Iată 3 motive chiar aici! jpg
Ben Schnetzer Headshot Photo by Emilio Madrid Kuser Low Rez[2] jpeg
Afis LineUp FULL   cu Parteneri   16p9 1920x1080px NVS   Digital RE 8iun png
SAGA X Greenpoint jpeg
Stephan Pelger jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg