Doi fraţi români, de 6 şi 9 ani, stabiliţi în Anglia, îi lasă fără cuvinte pe cei cinci investitori de la "Imperiul Leilor". Sunt pasionaţi de robotică şi inventică

23 februarie, 2021
1 imperiul leilor jpg jpeg

Miercuri, de la ora 20:30, LEII redeschid seiful speranţelor, într-o seară cu antreprenori mari şi mici, cu investiţii care să cucerească lumea prin inovaţie şi cu dorinţa de a demonstra că orice idee de business poate fi de succes dacă lângă tine vine un partener care ţi-e şi mentor, nu doar finanţator.

Doi antreprenori foarte mici se vor încumeta miercuri seară să intre pe terenul de vânătoare al unor LEI foarte mari. Doi fraţi români, de 6 şi 9 ani, stabiliţi în Anglia, pasionaţi de robotică şi inventică, îi vor lăsa fără reacţie pe cei cinci investitori atunci când vor păşi în Imperiu şi le vor prezenta ideea lor de afacere. „Voi aţi putea schimba lumea! Să aveţi încredere că o să puteţi face asta”, le va spune Dragoş Petrescu după ce va vedea toate produsele propuse de ei.

copii la imperiul leilor 1 jpg jpeg

Dacă vor accepta LEII să bată palma cu cei doi copii, vedem miercuri, de la ora 20:30. În ediţia din această săptămână, leii nu vor fi convinşi uşor de prezentarea unei concurente, iar Mohammad Murad va schimba rolurile cu aceasta, arătându-i astfel cum ar trebui să se prezinte în faţa posibililor investitori.

„Nu mai învăţa oamenii să fie angajaţi, trebuie să-i învăţăm să fie angajatori”, îi va spune acesta. În plus, tânăra antreprenoare vine în faţa leilor şi recunoaşte că în trecut a eşuat în afaceri din vina altcuiva, iar din propunere de investiţie pe care o cere acum, jumătate vrea să o retragă şi să o folosească în scopuri personale.

„Nu m-ai convins. E un sofism: nu ai două şanse pentru prima impresie. În clipa în care mi-ai spus că la prima ta afacere altcineva a fost de vină, pe mine m-ai pierdut. Iar dacă am învăţat că altcineva e de vină, înseamnă că n-am învăţat nimic”, îi va spune Dan Şucu.

Dan Şucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu şi Dragoş Petrescu sunt cei cinci lei care vor încerca să găsească oportunităţi de parteneriere cu antreprenorii pe care-i vor întâlni în această săptămână. Imperiul Leilor îşi redeschide porţile mâine seară, de la ora 20:30, la PRO TV.

Foto: Pro TVRecente pe Ok! Magazine

XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg