Dorian Popa, noul-venit din echipa lui Dan Capatos

24 septembrie, 2018
1 dorian popa xtra night show jpg jpeg

Staff-ul “Xtra Night Show” a primit o nouă vedetă pe celebra canapea. Din această seară, emisiunea va fi difuzată în noua formulă.

Binefăcut, plin de energie, dar şi cu glumele la el, producătorii Antenei 1 l-au considerat pe Dorian Popa numai bun pentru a ocupa un loc pe canapeaua emisiunii “Xtra Night Show”, de data aceasta din postura de gazdă. După experienţa trăită la “Ultimul trib”, unde artistul a suferit o puternică accidentare, acesta a acceptat imediat oferta de-a intra în echipa lui Dan Capatos, pe locul altădată ocupat de Anisia Gafton.

Pe Dorian Popa îl puteţi vedea la “Xtra Night Show” încă din această seară, unde va povesti despre experienţa de la Ultimul Trib, anunţă Antena 1.

image

„Logic că mă vedeam măcar până în finala ”Ultimul Trib”, însă Dumnezeu se pare că a avut alt plan pentru mine, plan pe care am decis să îl înfrunt cu acelaşi optimism şi cu aceeaşi energie pe care le-am avut dintotdeauna. Mă bucur că am avut parte şi de reversul proverbului ”Un rău nu vine niciodată singur” şi că din această întâmplare tragică am ajuns prezentator la "Xtra Night Show". Sfătuiesc toţi oamenii care trec prin momente grele în viaţă să nu îşi piardă speranţa şi să lupte pentru zilele mai bune ce vor veni”, spune Dorian Popa.

image

Şi Dan Capatos a confirmat noua “achiziţie”.

„De luni, „Xtra Night Show” intră în casele dumneavoastră în formula de bază, gândită în momentul în care Silviu şi Anisia au ales alte proiecte personale. Sunt un om de echipă şi un veteran al echipelor. Fie că vorbim de perioada cu Mircea N. Stoian şi celebrul band al emisiunii din acea vreme, condus de Stefan Ciobanu, sau de formula cu Bordea şi Silviu, apoi şi Anisia, fie că vorbim de această nouă formulă cu Bordea, Dorian Popa şi Vika Jigulina, spiritul rămâne acelaşi. Telespectatorii noştri fideli, care ne-au purtat în această aventură de 22 de sezoane şi cărora le mulţumesc din postura de ultim mohican, vor regăsi aceeaşi stare de bună dispoziţie. Dorian este un tip care te poate contamina cu optimismul său şi cu pofta lui de viaţă, chiar şi dintr-un scaun cu rotile, aşa cum se va prezenta în platou, începând de luni. Aşa că, putem spune că totul va merge ca pe roate... (râde). Trebuie doar să deschideţi larg televizoarele. Dorian va porni pe primul lui drum profesional, după "Ultimul Trib". Hâtz, Johnule, să te ţii!!!”Recente pe Ok! Magazine

4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg
OkMagazine (1) (5) jpg
UNTOLD 2024   SOLD OUT (16x9) jpeg
1000088088 jpg
Eu în Procida 20240602 110927 jpg
Allan   CEO Saga jpg
POSTER DROPDOWN A1 landscape jpg
Cum să atragi mai multe talente în echipa ta   Ghid pentru angajatori jpg
Beach Please bilete GA jpeg