Ce mai fac Nemuritorii: Adrian Paul versus Christophe Lambert. Unul a devenit tată anul acesta, celălalt trăieşte la hotel

12 septembrie, 2020
1 christophe deschiidere jpg jpeg

Unul are 61 de ani, celălalt 63 şi din păcate, după rolul Nemuritorului, cei doi au descoperit că... faima nu e nemuritoare 

"Aş vrea ca oamenii să-mi fi spus că faima nu durează", declară Adrian Paul, actorul de 61 de ani care are vreo 35 de filme la activ, care s-a implicat în acţiuni caritabile pentru copiii din Thailanda, Cambodgia, Haiti, Republica Dominicană, dar şi România! Şi care în prezent are în asociere cu Zoltan Furedi o companie de producţie, Filmblips, implicată în lungmetraje şi producţii de televiziune. Născut în Anglia dintr-o mamă italiancă şi un tată englez, Adrian Paul s-a angajat prima dată într-o bancă - apoi a fost model, coregraf şi dansator, până a călătorit în America, unde şi-a încercat norocul în filme. Experienţa care a urmat la pachet cu rolul Nemuritorului l-a învăţat multe lucruri. "În primul rând, că actorii sunt produse de piaţă. Am învăţat asta prin frustrarea de a da probe pentru roluri pe care nu le-am obţinut, nu pentru că nu eram potrivit, ci pentru că altcineva avea o prezenţă în media mai bună decât mine. Industria asta e despre talent, dar şi despre valoarea ta pe piaţă", declara el într-un interviu din 2018. "Aş vrea ca oamenii să-mi fi spus că faima nu durează. Când începi în domeniul ăsta ca tânăr actor şi ajungi să fii vedeta unei producţii importante, ai impresia că te-ai aranjat pe viaţă. Dar nu faima e importantă, nu asta ar trebui să fie ceea ce laşi după tine. Moştenirea ta este despre felul cum îi atingi pe oameni, ce schimbări poţi face în lume, fie ele şi mici, cât timp eşti pe pământ."

8 christophe 8 jpg jpeg
9 christophe 9 jpg jpeg

Extrem de discret cu viaţa personală, Adrian a fost căsătorit din 1990 în 1997 cu Meilani Figalan. Cea de-a doua căsnicie pare să fie, însă, cea care i-a adus împlinirea: în 2009 s-a însurat cu Alexandra Tonelli (foto sus), creatoarea de costume a uneia dintre producţiile Nemuritorul, cu care are trei copii: o fiică născută în 2009 şi doi fii, unul venit pe lume în 2012 şi unul... născut chiar anul acesta! Da, Nemuritorul a devenit tată pentru a treia oară anul acesta. Iar el şi Alexandra s-au încumetat la această aventură la 8 ani diferenţă de când li s-a născut cel de-al doilea copil (foto jos). Şi mai mult ca sigur că parte din această energie a lui Adrian vine şi din faptul că încă practică artele marţiale, fapt care în trecut l-a plasat şi pe coperţile unor reviste de specialitate.

10 christophe 10 jpg jpeg

Nu acelaşi lucru îl putem spune despre Christophe Lambert, care deşi are 63 de ani, fiind doar cu doi ani mai mare decât Adrian Paul, pare cumva mai îngreunat pe vârsta de pe umerii săi. La el, trecerea timpului este mai vizibilă din păcate. Iar asta cu siguranţă şi pentru că nu a avut parte de aceleaşi mări senine în viaţa personală. Căsătorit din 1988 în 1994 cu frumoasa actriţă Diane Lane, cei doi au împreună o fiică, pe Eleanor Jasmine, care a moştenit înfăţişarea mamei sale (foto jos: Christophe şi Eleanor în copilărie; Eleanor şi Diane Lane, la o manifestaţie împotriva încălzirii globale, Eleanor portrete).

4 christophe 4 jpg jpeg
5 christophe 5 jpg jpeg
6 christophe 6 jpg jpeg
7 christophe 7 jpg jpeg

Divorţul de Diane a fost o experienţă care l-a zdruncinat profund pe Christophe. Apoi, a mai încercat o dată mariajul - de data aceasta, a fost, însă, unul fulger, de doar un an, din 1999 în 2000, cu Jaimyse Haft. Iar din 2007 în 2014 a avut o relaţie cu actriţa franceză Sophie Marceau (foto jos, împreună cu care a ajucat în mai multe filme), Christophe fiind în prezent singur. O singurătate apăsătoare pentru Christophe, care a declarat într-o emisiune la o televiziune franceză chiar pe 8 septembrie că preferă să locuiască la hotel... Pentru că îi place room service-ul. Dar şi pentru că în felul acesta e mai multă lume în jur, am adăuga noi. "E mai practic aşa", explică el. "Vreau să fiu singur, atunci stau în camera mea. Vreau să văd lume, atunci cobor la barul hotelului".

12 christophe si sophie gettyimages 92962045 2 jpg jpeg

Această experienţă care l-a şi pus într-o situaţie neaşteptată: "Din cauza coronavirsului, cei de la hotelul la care locuiesc la Paris m-au anunţat - Christophe, ai rămas singurul client din hotel. Nu mai putem asigura servicii dar penntru tine, nu putem plăti un staff de 130 de oameni doar pentru tine, trebuie să pleci!", a povestit el în emisiune, adăugând că îşi împarte viaţa între Franţa şi America. Perioada de izolare din pandemie a ales să şi-o petreacă liniştit în sudul Franţei, la Aix-en-Provence.

2 christophe 1 jpg jpeg
11 christophe deschidere jpg jpeg
3 christophe 3 jpg jpeg

În schimb, faţă de Adrian Paul are la activ mai multe realizări artistice, bifând aproape 100 de apariţii în filme. După perioada sa de glorie, Christophe a intrat şi el în producţia de filme, dar a şi scris două cărţi. Suferind de miopie gravă, Lambert s-a rănit de câteva ori la filmări, când a insistat să-şi facă propriile cascadorii... fără ochelari. Joacă în continuare în diverse producţii, unul dintre cele mai recente roluri apreciate ale sale fiind al ofiţerului SS Karl Frenzel în filmul rusesc Sobibor, lansat în 2018 şi intrat în competiţia pentru cel mai bun film străin la Oscaruri. Pentru la anul, Christophe are deja pregătită o lansare: pelicula "Someone Dies Tonight", în care joacă alături de Eric Roberts şi Tom Sizemore.

Foto: Instagram, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg