Céline Dion, femeia unui singur bărbat. Decesul soțului său, începutul declinului

9 decembrie, 2022
celine dion sot jpeg

Decesul soțului, începutul declinului lui Céline Dion. Artista i-a promis: ”O să mori în brațele mele”.

Îndrăgita artistă a mărturisit recent că se confruntă cu o serioasă afecțiune. O boală rară, care afectează 1 la 1.000.000 de persoane şi care face ca mușchii ei să se încordeze necontrolat.

Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg

Este vorba de aşa-numitul "Sindrom al Persoanei Rigide" și deși nu există un tratament pentru această boală, există tratamente pentru a încetini progresia. Din păcate, Céline Dion este nevoită să-și amâne cântările, o parte din viață practic, întrucât a mărturisit că a cânta este ce-i place să facă cel mai mult pe lume. Tocmai de aceea este o a doua  îngenunchere pentru Céline Dion, după decesul iubitului său soț, nevoită fiind să renunțe (iarăși) la ce îi este mai drag pe lume.

Toată viața ei s-a legat de muzică și pierderea soțului său a fost o dramă inimaginabilă, care a zguduit-o profund, în toate palierele existenței sale.

În martie 2015, Céline Dion dădea un interviu emoționant publicației People, în care explica cum a trebuit să fie puternică pentru René Angélil și copiii săi. I-a transmis soțului că îl va sprijini cu orice avea nevoie. Iar René Angélil i-a spus: ”Vreau să mor în brațele tale.” Atunci, Céline Dion l-a asigurat: ”OK, bine, sunt aici. O să mori în brațele mele”.

René Angélil a murit pe 14 ianuarie 2016, cu doar două zile înainte de a împlini 74 de ani. Familia a făcut anunțul trist: ” René Angélil a murit la 73 de ani la reședința sa din Las Vegas, după o lungă și curajoasă luptă cu cancerul. Vă rugăm să ne respectați nevoia de intimitate în această perioadă.”

Bărbatul și-a lăsat familia sfâșiată de durere: soția Céline Dion și cei trei copii ai cuplului,  René-Charles, Nelson și Eddy, dar și pe copiii din mariajele anterioare: fiul Patrick, fiica Anne-Marie și fiul Jean-Pierre.

În 2016, Céline Dion a mărturisit că în afară de René Angélil, n-a sărutat niciodată un alt bărbat. Faptul că omul vieții sale a plecat i-a schimbat pentru totdeauna optica. Artista s-a căsătorit cu mare fast în 1994 cu René Angélil, la Biserica Notre-Dame din Montréal, iar diferența de 26 de ani n-a fost niciodată un impediment al poveștii de iubire. Céline Dion avea 19 ani când a ieșit la prima întâlnire oficială cu cel ce avea să-i devină soț, deși au recunoscut că iubirea lor a început mai devreme. ”Nu ne-am ambalat și am ținut totul secret de dragul carierei.”, a mărturisit cântăreața pentru People în 2016. ”Am spus-o atunci când se cuvenea, când era acceptabil pentru lume, era iubire! N-am mai ascuns-o.”

În cartea sa ”Céline Dion: My Story, My Dream”, artista a descris începuturile pline de pasiune cu omul vieții sale. O legătură sacră ce ține dincolo de moartea sa, iar faptul că totul s-a dărâmat în viața sa, mai ales din punct de vedere al sănătății, ne face să ne întrebăm dacă nu cumva trauma pierderii a fost pur și simplu de negestionat pentru artistă.

Cântăreața pare acum alt om, în declarația pe care a făcut-o pe Youtube este aproape de nerecunoscut, vizibil afectată de problemele și piedicile care îi tot apar. Céline Dion abia și-a putut stăpâni lacrimile, recunoscând că îi este atât de dor de publicul său.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
FotoJetDelia și Raluka jpg
avanpremiera romina (13) jpeg
Jennifer Garner, Getty (4) jpg
Georgina Rodriguez la Joy Awards in Riad, Arabia Saudita   Instagram (2) jpg
cub carmen brumă png
Sursa de imagine Dmitri Gromov Shutterstock com jpg
Ai răcit și vrei să    PNG
Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding, Profimedia (4) jpg
Colaj Diana Kim Kardashian jpg
Salma Hayek jpg
Cover Photo De ce sa consumi produse lactate bio Iata care sunt cele mai importante beneficii (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}