Céline Dion, femeia unui singur bărbat. Decesul soțului său, începutul declinului

9 decembrie, 2022
celine dion sot jpeg

Decesul soțului, începutul declinului lui Céline Dion. Artista i-a promis: ”O să mori în brațele mele”.

Îndrăgita artistă a mărturisit recent că se confruntă cu o serioasă afecțiune. O boală rară, care afectează 1 la 1.000.000 de persoane şi care face ca mușchii ei să se încordeze necontrolat.

Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg

Este vorba de aşa-numitul "Sindrom al Persoanei Rigide" și deși nu există un tratament pentru această boală, există tratamente pentru a încetini progresia. Din păcate, Céline Dion este nevoită să-și amâne cântările, o parte din viață practic, întrucât a mărturisit că a cânta este ce-i place să facă cel mai mult pe lume. Tocmai de aceea este o a doua  îngenunchere pentru Céline Dion, după decesul iubitului său soț, nevoită fiind să renunțe (iarăși) la ce îi este mai drag pe lume.

Toată viața ei s-a legat de muzică și pierderea soțului său a fost o dramă inimaginabilă, care a zguduit-o profund, în toate palierele existenței sale.

În martie 2015, Céline Dion dădea un interviu emoționant publicației People, în care explica cum a trebuit să fie puternică pentru René Angélil și copiii săi. I-a transmis soțului că îl va sprijini cu orice avea nevoie. Iar René Angélil i-a spus: ”Vreau să mor în brațele tale.” Atunci, Céline Dion l-a asigurat: ”OK, bine, sunt aici. O să mori în brațele mele”.

René Angélil a murit pe 14 ianuarie 2016, cu doar două zile înainte de a împlini 74 de ani. Familia a făcut anunțul trist: ” René Angélil a murit la 73 de ani la reședința sa din Las Vegas, după o lungă și curajoasă luptă cu cancerul. Vă rugăm să ne respectați nevoia de intimitate în această perioadă.”

Bărbatul și-a lăsat familia sfâșiată de durere: soția Céline Dion și cei trei copii ai cuplului,  René-Charles, Nelson și Eddy, dar și pe copiii din mariajele anterioare: fiul Patrick, fiica Anne-Marie și fiul Jean-Pierre.

În 2016, Céline Dion a mărturisit că în afară de René Angélil, n-a sărutat niciodată un alt bărbat. Faptul că omul vieții sale a plecat i-a schimbat pentru totdeauna optica. Artista s-a căsătorit cu mare fast în 1994 cu René Angélil, la Biserica Notre-Dame din Montréal, iar diferența de 26 de ani n-a fost niciodată un impediment al poveștii de iubire. Céline Dion avea 19 ani când a ieșit la prima întâlnire oficială cu cel ce avea să-i devină soț, deși au recunoscut că iubirea lor a început mai devreme. ”Nu ne-am ambalat și am ținut totul secret de dragul carierei.”, a mărturisit cântăreața pentru People în 2016. ”Am spus-o atunci când se cuvenea, când era acceptabil pentru lume, era iubire! N-am mai ascuns-o.”

În cartea sa ”Céline Dion: My Story, My Dream”, artista a descris începuturile pline de pasiune cu omul vieții sale. O legătură sacră ce ține dincolo de moartea sa, iar faptul că totul s-a dărâmat în viața sa, mai ales din punct de vedere al sănătății, ne face să ne întrebăm dacă nu cumva trauma pierderii a fost pur și simplu de negestionat pentru artistă.

Cântăreața pare acum alt om, în declarația pe care a făcut-o pe Youtube este aproape de nerecunoscut, vizibil afectată de problemele și piedicile care îi tot apar. Céline Dion abia și-a putut stăpâni lacrimile, recunoscând că îi este atât de dor de publicul său.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg