Cine a fost Madame Claude, matroana de lux a Fran┼úei, care i-a num─ârat printre clien┼úii s─âi pe John F. Kennedy, Marlon Brando ┼či de Gaulle?

13 aprilie, 2021
1 madame claude 3 jpg jpeg

Deţinătoarea unei reţele de prostituţie de lux, Madame Claude, pe numele său real Fernande Grudet, a numărat printre clienţii celor 500 de dame de companie de care se ocupa nume sonore

Perioada de glorie a lui Fernande Grudet a fost ├«n Parisul anilor '60 - '70. N─âscut─â pe 6 iulie 1923 la Angers, cea cunoscut─â ca Madame Claude ┼či-a construit atunci un adev─ârat mit: ea era femeia purtenic─â din umbr─â, cu conexiuni la cel mai ├«nalt nivel politic ┼či administrativ, despre care nu se ┼čtia nici dac─â exist─â ├«n realitate. Dup─â o iubire ├«n tinere┼úe care i-a fr├ónt inima, Fernande a decis c─â nu va mai iubi niciodat─â - ┼či s-a dedicat prostitu┼úiei, p├ón─â c├ónd a ajuns s─â-┼či dezvolte propria re┼úea de prostitu┼úie. De la rolul de manager al unui bordel ├«n Paris, re┼úeaua ei s-a extins, ├«ns─â, treptat, ajung├ónd s─â includ─â, ├«n perioada de glorie, p├ón─â la 500 de dame de companie pe care Madame Claudet le recruta dup─â ni┼čte criterii foarte clar stabilite - de la aspectul fizic la igien─â corporal─â, de la arta conversa┼úiei la performan┼úele ├«n pat, toate fiind jurizate de c─âtre clien┼úii ei apropia┼úi, care testau fetele ├«nainte de a fi acceptate ├«n bordelul lui Fernande.

madame claude 2 jpg jpeg

├Äntreaga poveste a matroanei de lux a Fran┼úei este surprins─â ├«n noul film disponibil pe Netflix (foto sus) care poart─â chiar numele ei - "Madame Claude". "O m├ón─â spal─â pe alta", spunea reala Fernande, care dezvoltase un cerc intim, ├«n care se aflau b─ârba┼úi ├«n func┼úii influente, care ├«nchideau ochii la afacerile ei - astfel c─â Madame Claudet a putut face avere f─âr─â s─â pl─âteasc─â taxe. Iar banii nu erau pu┼úini - pentru c─â re┼úeaua ei era una de v├órf, exclusivist─â, pentru clien┼úi de top. C├ónd o vedet─â str─âin─â, precum Marlon Brando, vizita Fran┼úa, ┼čtia unde merge s─â se distreze: la bordelul lui Madame Claude, cu fetele sale poreclite "Claudettes". Un aspect interesant al vie┼úii sale este c─â ├«n tinere┼úe devenise mam─â - avea o fiic─â, pe care alese, ├«ns─â, s─â o lase ├«n Loire, ├«n grija mamei sale, ca s─â r─âm├ón─â departe de via┼úa ei scandaloas─â de la Paris.

madame claude 1 jpg jpeg

"Dou─â lucruri se v├ónd bine ├«n via┼ú─â: m├óncarea ┼či sexul. Iar eu nu am fost f─âcut─â s─â fiu Chef", spunea Madame Claude, care ┼či-a tr─âit via┼úa conform acestor vorbe. ┼×ahul Iranului, John Kennedy, de Gaulle, Onassis, cei din celebra familie Rothschilds ori capi ai mafiei, cu to┼úii s-au num─ârat printre cei care s-au bucurat de nop┼úi nebune al─âturi de fetele Claudettes. Imperiul construit de Fernande a ├«nceput s─â se n─âruie, ├«ns─â, ├«n 1976, atunci c├ónd protec┼úia ei politic─â a pierdut puterea - iar Madame Claude a r─âmas descoperit─â ┼či vulnerabil─â. Judec─âtorul Jean-Louis Bruguiere a fost cel care, ├«n acel an, a dispus re┼úinerea ei pentru taxe nepl─âtite Fiscului ├«n valoare de 11 milioane de franci. Pentru a sc─âpa, Fernande a fugit atunci ├«n Los Angeles. A revenit ├«n Fran┼úa ├«n 1986, isp─â┼čind o pedeaps─â de patru luni ├«n ├«nchisoare. Dup─â eliberare, ┼či-a dorit s─â revin─â la ceea ce ┼čtia cel mai bine s─â fac─â ┼či ceea ce o consacrase. Dar vremurile nu mai erau acelea┼či, iar ├«n 1992 a fost din nou condamnat─â la doi ani de ]nchisoare. Grudet la murit la Nisa, la 92 de ani, pe 19 decembrie 2015, sim┼úindu-se p─âr─âsit─â. Nici m─âcar rela┼úia cu fiica ei nu se ├«mbun─ât─â┼úise...Recente pe Ok! Magazine

carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg
Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg