Cine este fondatorul Uber: Travis Kalanick are o avere de 2,8 miliarde dolari şi o iubită model Victoria's Secret!

2 martie, 2021
1 travis deschidere jpg jpeg

Travis Kalanick pare genul de miliardar discret, dar la 44 de ani, şi-a ales o iubită cu care să atragă atenţia

Fondatorul Uber are o iubită care, la rândul său, a atras cândva atenţia cu o declaraţie. Modelul columbian de 27 de ani Daniela Lopez Osorio spunea în 2015: "Nu mănânc pentru mine, mânânc pentru fundul meu". Oare Travis Kalanick a auzit atunci vorbele viitoarei lui iubite şi şi-a dorit s-o întâlnească? Cert e că ce doi s-au cunoscut în luna ianuarie a acestui an, iar o sursă apropiată lor spune: "Se întâlnesc discret şi nu vor să facă vâlvă..." Dacă e chiar aşa, se pare că nu prea reuşesc. 

daniela osorio gettyimages 1174708192 jpg jpeg

Născut în Los Angeles, Kalanick a lucrat la început în publicitate, studiind IT-ul şi econommia afacerilor la University of California. În 1998, a renunţat, însă, la studii pentru a începe primul lui business - un pas făcut alături de doi colegi de facultate. Business-ul, care se baza pe un serviciu online de schimb şi transfer de date, a fost lovit în anul 2000 de un proces legat de încălcarea drepturilor de autor, iar Travis a declarat atunci falimentul. Anul următor, a luat-o de la capăt, cu o idee asemănătoare, alături de unul dintre foştii parteneri - iar în următorii trei ani, Travis a povestit că a lucrat fără a avea alocat un salariu şi locuind în casa părinţilor lui. Dar, din nou, a comis o eroare - a fraudat Fiscul, dând vina pe partenerul lui. În cele din urmă au scăpat fără acuzaţii şi au vândut business-ul pentru 19 milioane de dolari.

travis kalanick 2 gettyimages 1147454861 jpg jpeg

În 2009, Kalanick a revenit pe paţă cu o nouă idee, asociindu-se cu Garrett Camp, care era preocupat de o soluţie de a scădea costul serviciilor black car - astfel că azi, Kalanick spune că ideea originală pentru Uber îi aparţine, de fapt, lui Camp. Acum, Travis a ajuns să aibă, potrivit lui Forbes, o avere de 2,8 miliarde dolari din afacerea car sharing. Anul trecut, a cumpărat în Los Angeles o casă de 43 de milioane de dolari - în care probabil că are planuri de viitor, întrucât nu are copii şi până acum nu a fost căsătorit. Singura lui relaţie de care se ştie a fost cu violonista Gaby Holzwarth - relaţie care s-a încheiat urât în 2016. Gaby afirmând apoi în presă că în compania Uber domneşte o atmosferă sexistă. Ulterior, lucrurile au degenerat, Travis fiind acuzat de mai multe persoane că a ignorat plângerile despre hărţuiri sexuale din interiorul companiei, astfel că în 2017 a demisionat ca CEO Uber, dar a rămas în board. În decembrie 2019, a demisionat şi din board, vânzându-şi 90% din acţiuni, ceea ce i-a adus şi uriaşa avere.

travis1 gettyimages 1147454862 jpg jpeg
daniela osorio 2 gettyimages 1153692107 jpg jpeg

Acuzaţiile urâte de sexism au rămas în trecut, dar cât avea legătură Travis cu ele? Şi cum priveşte acest trecut noua lui iubită, Daniela Lopez Osorio (foto sus)? Nu de alta, dar Travis continuă să aibă o imagine controversată cu petrecerile la care au participat numeroşi invitaţi fără măşti, în plină pandemie, la casa lui din Los Angeles. Probabil, însă, că Daniela nu este prea interesată de aceste detalii, dată fiind averea lui. Remarcată în modelling la 17 ani, Daniela a semnat un contract cu Victoria's Secret în 2015, a apărut în Sports Illustrated, iar anul trecut a filmat pentru un clip al lui Maluma cu The Weeknd. Dincolo de afirmaţia amuzantă făcută de ea despre cum se hrăneşte... pentru fundul ei, vorbele Danielei i-au adus, în general, o imagine bună. "Mentalitatea acolo de unde vin, în Columbia, este că frumuseţea înseamnă sâni mari, liposucţie şi implant fesier. Totul este fals, artificial. Când aveam 15 ani, toate prietenele mele se operau la nas, la sâni, se pregăteau deja de liposucţii şi mărire de fund. Dar părinţii mei au avut altă gândire şi nu m-au crescut aşa", a declarat ea.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Afis LineUp FULL   cu Parteneri   16p9 1920x1080px NVS   Digital RE 8iun png
SAGA X Greenpoint jpeg
Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg