Dezvăluiri cutremurătoare despre copilăria lui Johnny Depp. Toate traumele cauzate de mama sa i-au marcat viaţa de adult

17 septembrie, 2021
1 johnny depp jpg jpeg

Psihologii avertizează în repetate rânduri că toate comportamentele şi dependenţele care apar în viaţa de adult au rădăcina în copilărie şi în traumele de atunci.

Fiindcă problemele se înregistrează în subconştient şi se manifestă când o situaţie le scoate la iveală. Dificultăţile de menţinere a unor relaţii sănătoase interumane sunt, cel mai adesea, efect al abandonului sau al lipsei de iubire din copilărie. Nici Johnny Depp nu face excepţie.

Documentele sale de divorţ prezintă dezvăluiri cutremurătoare despre copilăria sa şi cât de mult a fost afectat de lipsa de afecţiune a propriei sale mame.

stanga
dreapta
2 amber heard2 jpg jpeg
3 amber heard1 jpg jpeg
4 amber heard jpg jpeg
5 johnny depp4 jpg jpeg
6 johnny depp5 jpg jpeg
7 johnny depp2 jpg jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
1 johnny depp jpg jpeg
10 johnny depp1 jpg jpeg

El practic a fost abandonat de femeia care i-a dat viaţă. Documentele oficiale din 1981 au fost până acum ”îngropate” în arhivă. Ele prezintă cazul Betty Sue Depp vs. tatăl lui Johnny. Ei au divorţat în 1978, iar actorul care avea atunci 15 ani ”s-a întreţinut singur”.

În interviuri, Johnny este prezentat altfel: a început să se drogheze la 11 ani, la 16 ani s-a lăsat de şcoală pentru a se face muzician, iar în 1980 a cântat la chitară în trupa The Kids. S-a mutat în L&A şi a trăit luni de zile în maşină. Primul său rol a venit în 1984, ”Coşmarul de pe Elm Street”, după ce l-a întâlnit pe Nicolas Cage.

Potrivit PageSix, care a relatat în exclusivitate, documentul de divorţ semnat în 1981 menţionează: ”Soţia aici de faţă recunoaşte că minorul John C. Depp II este pe deplin responsabil şi poate avea grijă de el.”

Actele au fost readuse la viaţă de către Paul Barresi, care lucrează la un documentar Discovery+, “Johnny Depp v Amber Heard.”

Barresi explică: ”A zis că de la 11 ani a luat tot soiul de substanţe: marijuana, cocaină, ecstasy, LSD, calmante puternice, opiu şi ciuperci halucinogene. În felul acesta, scăpa de problemele de familie. Căuta alinarea în ele. S-a zbătut să reuşească. E greu de crezut că la 16 ani putea să-şi poarte singur de grijă. Pentru mine este clar: mama sa l-a abandonat când el avea cea mai mare nevoie de ea.”

Iată ce declara Depp despre mama lui într-un interviu în 2018 pentru revista Rolling Stone. Femeia murise în 2016: ”Mama s-a născut într-o mahala din Kentucky şi a început să ia fenobarbital de la 12 ani.”

Despre tatăl inginer a mărturisit că niciodată nu era prezent, iar el şi încă trei fraţi au fost crescuţi doar de mamă, însă a recunoscut că a avut o copilărie sfâşietoare şi nefericită.

”Au existat bătăi inutile, din senin. O scumieră în cap, poate un telefon.... Era ca o casă bântuită, nimeni nu vorbea cu nimeni. Nu am reuşit să mă gândesc la oameni, şi mai cu seamă la femei, altfel decât ci ideea de a le face bine, de a le ”repara”, dintr-o idee clară că toate au probleme.

Actorul şi-a amintit că îi masa mamei picioarele după ce venea de la slujba sa de chelnăriţă, iar din primul salariu mare i-a luat un ponei. ”Am divinizat-o pe Betty Sue, dar era o mare nemernică”, a mai spus Johnny în vârstă de 58 de ani.

La înmormântarea femeii, actorul a uimit cu declaraţia sa: ”Mama cred că a fost cea mai rea fiinţă pe care am întâlnit-o vreodată în viaţă.”

Depp a iscat un adevărat scandal în divorţul de Amber Heard şi a spus că lumea de la Hollywood îl boicotează. În august i s-a permis să o dea în judecată pe Heard pentru calomnie, în ciuda verdictului din Marea Britanie cum că ”şi-a agresat soţia.” Fosta nevastă s-a declarat victimă a violenţei domestice, fără a-l nominaliza. Procesul de calomnie intentat de actor probabil că va fi judecat la anul.

Depp este considerat a fi unul dintre cei mai buni actori de film pe plan mondial. A reuşit să câştige laudele criticilor pentru performanţele sale, care au inclus următoarele roluri: directorul şi regizorul Ed Wood în Ed Wood, agentul FBI sub acoperire Joseph D. Pistone în Donnie Brasco, autorul J.M. Barrie în Finding Neverland, şi Whitey Bulger, gangsterul american din Black Mask. Filmele lui Depp au avut încasări de peste 3.2 miliarde de dolari în box-office-ul american şi peste 8 miliarde de dolari pe plan mondial. Seria Piraţii din Caraibe a strâns 3 miliarde, Alice in Wonderland 1 miliard, Charlie şi Fabrica de Ciocolată 474 milioane şi Turistul 278 milioane.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg