Elon Musk a pus pe jar planeta cu două vești total neașteptate. Moștenitorii celui mai bogat om din lume

4 august, 2022
Elon Musk print OK Mag (4) jpg

O vară cu multe lovituri de teatru pentru Elon Musk! Nu doar că a renunțat brusc să mai cumpere Twitter, dar tocmai s-a aflat că are gemeni cu una din angajatele sale. Motiv pentru care a și fost părăsit de actuala iubită.

Într-adevăr, o vară încendiară, doamnelor și domnilor, (cum spune un celebru cântec) pentru Elon Musk, care a pus pe jar planeta cu două vești total neașteptate.

Prima noutate intrigantă a ieșit la iveală după ce publicația Business Insider a intrat în posesia unui document legal prin care Elon Musk solicita ca cei doi copii gemeni născuți de angajata sa, veniți pe lume în toamna lui 2021, să-i poarte numele. O înlănțuire confuză de evenimente, de vreme ce la doar o lună după nașterea acestor copii, îi venea pe lume o fetiță, rezultată din relația cu artista Grimes, via mamă-surogat.

Aproape că te întrebi când are timp acest guru al inovației, care adesea doarme pe podelele fabricilor sale ca să fie gata la timp cu proiectele, să țeasă atâtea ițe în viața amoroasă.

În cazul de față, e oarecum simplu: mama gemenilor este una din angajatele sale de top, Shivon Zilis, director de operațiuni și proiecte speciale la compania lui de inteligență artificială Neuralink. Spre deosebire de restul partenerelor lui Elon din ultimii ani, care au fost majoritatea celebrități, Shivon (36) este o necunoscută cu performanțe academice uriașe.

Născută în Canada, aceasta a studiat economie și filosofie la Yale și este cosiderată una dintre cele mai importante voci în domeniul inteligenței artificiale, fiind listată cândva de Forbes pe lista tinerilor cu realizări majore „30 Under 30“.

Bruneta cu ochi albaștri a început să lucreze la compania șefului ei în 2017, a dat totul pentru știință, cum îi place lui, și în cinci ani, iată, i-a cucerit inima. Aici e, totuși, discutabil, de vreme ce mulți l-au comparat pe Elon Musk cu un extraterestru pentru lipsa de expresivitate și emoție, însă după cum vom vedea mai târziu în cadrul acestui material, este în stare chiar să suspine în interviuri de dorul fostelor iubite.

După ce s-a aflat că fondatorul Tesla a devenit tată în secret, noua sa iubită, actrița din Elvis, Natasha Bassett, a decis să-l părăsească, sperând totuși să rămână prietenă cu cel mai bogat om din lume. „Natasha a învățat atât de multe de la Elon și este recunoscătoare pentru timpul petrecut împreună, deoarece a fost foarte special“, au declarat surse din anturajul ei pentru Hollywood Reporter.

elon musk natasha bassett webp

Însă Elon nu pare că vrea să-și mărească cercul de prieteni, ci mai degrabă că este într-o misiune foarte serioasă de a da planetei Pământ cât mai mulți locuitori. Inventatorul a atras în repetate rânduri atenția asupra faptului că natalitatea în declin va duce la dispariția civilizației noastre, catalogând acest fapt cel mai mare pericol prin care a trecut vreodată rasa umană. „Eu îmi fac partea haha“, a declarat în stilu-i caracteristic pe Twitter.

Călătoria lui Elon Musk pe drumul paternității este una lungă și nu lipsită de dramă. De fapt, prima sa experiență ca părinte s-a încheiat cu o tragedie. În mai 2002, la doi ani după nunta cu Justine Wilson, iubita din facultate, se năștea primul lui copil, un fiu numit Nevada Alexander.

O perioadă foarte bună pentru Musk, care în acea primăvară a vândut compania PayPal, ajungând la o avere de peste 100 de milioane de dolari. În fix aceeași săptămână, Nevada, care avea 10 săptămâni, nu s-a mai trezit din somnul lui de bebeluș. Cauza decesului? Sindromul morții subite. Șocat și îndurerat, Elon s-a aruncat în muncă, preferând să nu vorbească despre traumatizanta experiență și să se arunce în proiectul SpaceX. O singură dată, mulți ani mai târziu, a abordat durerosul subiect, într-un schimb de mailuri cu tatăl unui adolescent decedat într-un accident Tesla: „Nu e nimic mai rău decât să-ți pierzi copilul. Primul meu născut a murit în brațele mele, i-am simțit ultima bătaie de inimă.“ Conform primei soții, de care a divorțat în 2008, omul de știință o condamna că vorbește public despre pierderea suferită:

„Considera asta un fel de manipulare emoțională. A trebuit să-mi îngrop sentimentele și să gestionez suferința după Nevada printr-o vizită făcută la o clinică de fertilizare in vitro la nici două luni de la tragedie. Planul era să rămân însărcinată iar cât mai repede“, a declarat Justine într-un articol publicat în Marie Claire, în vreme ce pentru Esquire a declarat: „El nu poate duce emoțiile negative. E centrat doar pe viitor, cred că e un mecanism de supraviețuire“.

Așa că Justine i-a dăruit rapid lui Elon alți copii, pe gemenii Xavier și Griffin, în 2004, și pe tripleții Damian, Kai și Saxon, în 2006. Întâmplarea face că tot vara asta, nu cu mult înainte de a se afla că Elon are doi gemeni secreți, Xavier, acum în vârstă de 18 ani și transgender, a cerut în fața instanței să-și schimbe numele în Vivian Jenna Wilson, explicând răspicat că nu vrea să mai fie asociată cu tatăl biologic sub nicio formă. Nu se cunosc cauzele deciziei, dar trebuie să ai motive serioase ca să refuzi să te mai numești Musk.

E drept că Elon și mama lui Vivian nu au rămas în cele mai bune relații (după divorț, femeia a mai putut vorbi cu el doar prin asistentul acestuia), deși cei doi au împărțit în mod egal custodia copiilor, stabilind o pensie lunară de 20 000 de dolari. În același timp, la foarte scurtă vreme după divorțul din 2008, Elon deja era logodit cu actrița din Westword Talulah Riley, cu care s-a căsătorit în 2010 și de care a divorțat în 2012, pentru ca un an mai târziu să se recăsătorească și peste trei ani să divorțeze iar. Talulah era brunetă când l-a cunoscut pe inginer, dar s-a făcut blondă pentru el, lucru confirmat de Justine Wilson, căreia Musk i-a cerut să se vopsească blond platinat.

Elon Musk print OK Mag (3) jpg

Până la urmă, în 2017, Elon și-a găsit blonda perfectă, în persoana lui Amber Heard, pe atunci recent divorțată de Johnny Depp. Deși relația celor doi nu a durat mai mult de un an, boss-ul SpaceX a fost distrus de despărțire și chiar și-a declarat sentimentele într-un interviu Rolling Stone realizat la scurtă vreme după separare: „Nu prea sunt în apele mele, tocmai m-am despărțit de iubita mea. A durut rău, eram îndrăgostit până peste cap. Mă rog, mai degrabă ea s-a despărțit de mine, sincer. În ultimele săptămâni am trecut printr-un calvar emoțional (...) Mă omoară să dorm singur noaptea“.

Elon Musk print OK Mag (2) jpg

În 2018, Elon Musk reușea să-și trateze singurătatea cu o nouă iubită, cântăreața canadiană Grimes, pe numele real Claire Boucher. Deși cei doi au avut o relație neconvențională, cu despărțiri și împăcări la ordinea zilei, bruneta i-a oferit lui Musk nu unul, ci doi copii.

Primul lor născut, un băiețel, a făcut furori în media prin numele bizar ales de părinți. Atât de bizar că legea le-a cerut să-l modifice un pic. X Æ A-Xii, alintat în familie X, a venit pe lume în 2020, în plină pandemie, în vreme ce Exa Dark Sideræl, alintată Y, s-a născut în decembrie 2021, la trei luni după ce Elon declarase că și-au spus adio. Și, așa cum au dovedit cele mai recente evenimente, la scurt timp după venirea pe lume a gemenilor cu angajata sa.

Dar și venirea pe lume a fetiței Exa Dark Sideræl a fost ținută secretă în primă instanță. Da, un roller coaster veritabil, sperăm că mai sunteți aici. Grimes a dezvăluit accidental că mai are un copil cu Elon în timpul unui interviu Vanity Fair ținut la ea acasă, când reporterul a auzit un scâncet de copil. Până să apară revista pe piață cei doi se despărțiseră iar, dar având în vedere că aveau în plan să facă trei sau patru copii împreună, nu ar fi exclusă o nouă împăcare. Pentru Grimes, care l-a numit pe Musk dragostea vieții ei, nu pare să fie o problemă faptul că el își încearcă norocul la mai multe femei în același timp. „Cred că este iubitul meu, da, așa l-aș numi, dar noi avem o relație fluidă. Nu locuim împreună, dar ne vedem tot timpul, suntem cei mai buni prieteni. Nu mă aștept ca oamenii să înțeleagă natura iubirii noastre. (...) Vrem să fim liberi“, se confesa artista în celebrul interviu Vanity Fair. 

Elon Musk print OK Mag jpg

Nu se cunosc detalii despre idila dintre Elon Musk și Shivon Zilis, dar faptul că a avut relații intime cu una dintre angajatele sale este deja hot topic pe net, mai ales în contextul în care companiile sale nu sunt străine de acuzații de hărțuire sexuală la locul de muncă. În plus, multe voci sunt de părere că dacă Elon era un CEO angajat și nu capo di tutti capi, până acum era în mod sigur concediat. În același timp, Musk și-a făcut un renume din faptul că face și spune ce îl taie capul, declarațiile sale controversate pe aproape orice temă fiind faimoase. „Pentru toți cei pe care i-am ofensat în vreun fel... vreau doar să zic că am reinventat mașinile electrice și trimit oameni pe Marte cu racheta. Voi chiar vă așteptați ca eu să fiu un timp cuminte, normal la cap?“, spunea cândva Elon Musk.

Foto: Profimedia și Getty



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg