Fiica marelui mafiot John Gotti - de la prin┼úesa mafiei la vedet─â TV, o via┼ú─â plin─â de tragedii: "┼×i acum pl├óng noaptea!"

20 mai, 2021
1 victoria gotti deschidere jpg jpeg

Povestea vie┼úii ei nu este lipsit─â de drame. Iar totul a ├«nceput surprinz─âtor: Victoria Gotti sus┼úine c─â tat─âl ei a furat-o de la spital la na┼čtere, pentru c─â pe atunci nu aveau bani s─â pl─âteasc─â serviciile medicale

Azi ├«n v├órst─â de 58 de ani, Victoria Gotti a devenit scriitoare ┼či vedet─â de reality show - pentru c─â a ales s─â ias─â ├«n lumin─â ┼či s─â ├«┼či exploateze povestea, dorind, ├«n acela┼či timp, s─â fie acceptat─â, nu ar─âtat─â cu degetul, dar con┼čtientiz├ónd totodat─â c─â ├«ntreaga controvers─â din jurul numelui s─âu vinde bine. John Gotti, tat─âl ei, a fost un nume greu ├«n istoria mafiei, care a ajuns capul familiei Gambino din New York. El este cel care a ordonat uciderea unui alt mafiot celebru ┼či puternic, Paul Castellano, ├«n decembrie 1985, pentru a prelua puterea ┼či a conduce cel mai influent sindicat al crimei din America. ├Än 1992, a fost condamnat la ├«nchisoare pe via┼ú─â, iar ┼čase ani mai t├órziu, a fost diagnosticat cu cancer la g├ót. A fost operat, dar cancerul a revenit, Gotti deced├ónd ├«n ├«nchisoare ├«n 2002, la 61 de ani. A l─âsat ├«n urm─â cinci copii, dintre care Victoria este cea mai cunoscut─â.

7 victoria gotti deschidere profimedia 0374940035 jpg jpeg

Ea a povestit ├«n am─ânunt despre via┼úa ei ca fiic─â a capului mafiei - unul care, ├«ns─â, la na┼čterea ei nu era puternic ┼či bogat. ├Än 1962, c├ónd a venit pe lume Victoria, John Gotti avea doar 22 de ani ┼či a fost nevoit s─â-┼či fure fiica din spital pentru c─â nu avea bani s─â pl─âteasc─â serviciile medicale. "Eu glumesc ┼či spun c─â aceasta a fost cea mai bun─â dintre ilegalit─â┼úile comise de tata", declar─â Victoria, care spune c─â via┼úa ei nu a fost roz deloc. Din contr─â. A trebuit s─â se obi┼čnuiasc─â cu lipsa tat─âlui, mereu plecat cu diverse afaceri sau condamnat. P├ón─â ├«n 1968, ajunsese deja de trei ori la ├«nchisoare. "Am crescut mai mult f─âr─â tata, iar noi eram cinci copii", spune ea. Mul┼úi critici consider─â, ├«ns─â, c─â Victoria a plusat prea mult ├«n relat─ârile ei subliniind c─â au fost mult─â vreme s─âraci, ├«ncerc├ónd s─â ob┼úin─â simpatia publicului. "Din cauza ocupa┼úiei tat─âlui meu, am devenit pu┼úin nevrotic─â, timid─â. Mereu eram t─âcut─â ├«ntr-o camer─â cu persoane str─âine. M-am maturizat foarte repede ┼či tata obi┼čnuia s─â glumeasc─â despre faptul c─â am cinci ani ┼či merg spre 55 de ani."

5 victoria gotti 2 profimedia 0374996118 jpg jpeg
stanga
dreapta
5 victoria gotti 2 profimedia 0374996118 jpg jpeg
1 victoria gotti deschidere jpg jpeg
7 victoria gotti deschidere profimedia 0374940035 jpg jpeg
8 victoria gotti3 profimedia 0374977025 jpg jpeg

"Lipsa constant─â a tat─âlui meu de-acas─â ┼či-a spus cuv├óntul asupra familiei. El nu venea acas─â dec├ót ca s─â m─ân├ónce ┼či s─â doarm─â. ├Äntr-un final, a cedat nervos ┼či mama", poveste┼čte Victoria, care spune c─â mama ei l-a ├«njunghiat pe John Gotti ├«ntr-o ceart─â, iar Victoria a v─âzut totul. Pe m─âsur─â ce tat─âl ei a urcat pe scara ierarhic─â a mafiei ┼či via┼úa lor a devenit mai bun─â. "Am p─âr─âsit s─âr─âcia!", spune ea, dar cu timpul, ├«n sufletul ei a crescut dorin┼úa de a avea o via┼ú─â normal─â. A┼ča c─â atunci c├ónd l-a cunoscut pe Carmine Agnello, care i-a devenit so┼ú. a crezut c─â el e ┼čansa ei la normalitate. Tat─âl ei nu-l pl─âcea deloc, dar Carmine nu se temea de el. ├Äntre timp, fratele ei mai mic a fost ucis - lovit cu ma┼čina de un vecin. Drama a marcat profund familia - mama ei a ├«ncercat s─â se sinucid─â, iar vecinul ├«n cauz─â a disp─ârut, presupun├óndu-se c─â Gotti se r─âzbunase ├«n stil mafiot: ├«l r─âpise ┼či ├«l omor├óse. "Dac─â ├«mi pare r─âu pentru moartea vecinului? S─â fiu sincer─â, nu. Mama nu ┼či-a mai revenit dup─â ce Frankie a fost c─âlcat de ma┼čin─â. De fapt, nimic n-a mai fost la fel de-atunci ├«n familia noastr─â". ├Än mijlocul acestei tragedii, Gotti a acceptat hot─ârrea fiicei de a se m─ârita cu Carmine: schimbarea a survenit, spune ea, pentru c─â nu mai voia s─â piard─â un copil. Se temea c─â Victoria va fugi cu Carmine dac─â el nu ┼či-ar fi dat acceptul. 

8 victoria gotti3 profimedia 0374977025 jpg jpeg

├Än 1984, Victoria s-a c─âs─âtorit - dar a aflat la o investiga┼úie medical─â c─â avea un risc ridicat de cancer ┼či c─â, p├ón─â la 25 de ani, ar fi putut avea nevoie s─â i se fac─â histerectomie. De aceea a decis s─â-┼či ├«ntemeieze o familie c├ót mai rapid. Anul urm─âtor, a urmat o nou─â lovitur─â pentru Victoria - primul ei copil, o feti┼ú─â pe nume Justine, s-a n─âscut moart─â. Dar Victoria ┼či-a revenit ┼či ├«n urm─âtorii ani a n─âscut trei fii: pe Carmine Jr., pe John ┼či pe Frank. Totul se ├«nt├ómpla exact ├«n anii ├«n care John Gotti ordonase uciderea lui Paul Castellano ┼či preluase conducerea mafiei. "Din acel moment, n-a existat zi de la Dumnezeu ca tata s─â nu apar─â ├«n ziare", spune Victoria. Paradoxal, ├«ns─â, de┼či s-a descris ca fiind timid─â ┼či traumatizat─â de aten┼úia oamenilor - dup─â ce Gotti a fost ├«nchis, exact asta a f─âcut Victoria: a c─âutat aten┼úie. Dar, spune ea, ├«ntr-un mod pozitiv. ├Än 1997 a publicat primul ei roman. Au urmat alte dou─â c─âr┼úi ├«n 1998 ┼či 2000. Anul urm─âtor, ├«ns─â, a venit o alt─â lovitur─â: chiar so┼úul ei, Carmine, a fost arestat ┼či condamnat la nou─â ani de ├«nchisoare. Pentru c─â... avea o afacere ilegal─â. Cum altfel, ├«ntr-o familie de mafio┼úi?, s-ar ├«ntreba mul┼úi. ├Än 2002, devastat─â de moartea tat─âlui ei ├«n ├«nchisoare. Victoria a decis s─â se rup─â de tot ce ├«i f─âcea r─âu ┼či a demarat divor┼úul de Carmine. Apoi ┼či-a continuat cariera - a scris pentru New York Post, a colaborat cu Fox Television, a mai publicat dou─â c─âr┼úi, cea mai de r─âsunet fiind cea din 2009: "This Famili of Mine: What It Was Like Growing Up Gotti". Din 2004 ├«n 2005 a avut ┼či un reality show, "Growing Up Gotti", a fost concurent─â ├«n 2012 la "Celebrity Apprentice" ┼či a ap─ârut la diverse evenimente mondene ┼či premiere - foto sus: al─âturi de John Travolta, Kelly Preston ┼či 50Cent, la premiera filmului despre via┼úa tat─âlui ei. Iar ├«n 2019 a produs un documentar chiar despre ea - "Victoria Gotti: My Father's Daughter". Foto: Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg