Gianluca Vacchi a împlinit 53 de ani şi aşteaptă un copil. Cum a ajuns vedetă în online şi cum a făcut averea de milioane Playboy-ul Instagramului

6 august, 2020
gian png

Personalitatea flamboaiantă a influencerului cu peste 16 milioane de urmăritori trece dincolo de rețelele sociale. Însă milionarul excentric va trece, în curând, la nivelul următor: cel de tată. El şi iubita lui, Sharon Fonseca, în vârstă de 25 de ani, aşteaptă primul lor copil.

În 2016, o filmare cu un cuplu dansând fără inhibiții pe muzică latino făcea înconjurul lumii... internetului. Un milionar italian și iubita lui de atunci, Giorgia Gabriele, cu 18 ani mai tânără, deveneau vedete peste noapte, cu milioane de fani pe rețelele sociale. Trupul său acoperit cu peste 100 de tatuaje, costumele impecabile, accesoriile personalizate, papucii de catifea, dansurile în slipi sau chiar în chiloți în livinguri fabuloase, pe terase, plaje de lux, yachturi sau în private jet-uri, l-au transformat într-unul dintre cele mai excentrice personaje din mediul online. „Nu mă tem să mă pozez în avioane private. Dacă o fac este pentru că merit“,sintetizează el aceste acțiuni prin care unii consideră că epatează. Dar cum a ajuns Gianluca Vacchi să ducă o asemenea viață de lux, înconjurat de femei, vedete și oameni influenți din întreaga lume? 

14 screenshot 2020 08 06 at 08 49 47 png png
Gianluca işi etalează ori de câte ori are ocazia avionul lui privat

La 25 de ani, după ce a terminat cursurile facultății de Economie și Comerț, italianul originar din Bologna se implica în afacerile familiei împreună cu vărul său, Alberto Vacchi. După câțiva ani în care s-au dedicat cumpărării și vânzării de companii și restructurarea anumitor firme ale familiei, cei doi au moștenit compania IMA, lider în construcția de mașini destinate industriei farmaceutice. Cifra lor de afaceri este, în prezent, de câteva milioane de euro pe an. Însă unde sunt mulți bani, e și multă presiune, iar în 2017 presa italiană demasca anumite tertipuri prin care Gianluca fenta sistemul de impozitare, având o datorie de peste 10 milioane $, provenită din neachitarea taxelor la stat. Dar asta nu l-a împiedicat vreo clipă să își continue stilul de viață hedonistic, într-un univers în care averea se măsoară în Like-uri. După 45 de ani, însă, viața lui a pornit în altă direcție. A decis să părăsească conducerea consorțiului, alegând să rămână doar acționar cu 30% din profit. Este o sumă suficient de mare, care poate să îi ofere viața plină de lux pe care o duce acum, mai ales că deține, deja, o avere de 450 mil. $. În 2016, înainte ca profilul lui de Instagram să atingă 16 mil. de urmăritori, câți are în prezent, a scris o carte intitulată Enjoy, în care a explicat schimbarea de optică în ceea ce privește domeniul afacerilor, dar și valorile în care crede acum: „Resemnarea este aperitivul înfrângerii”. Este o mantră care îl face, și acum, să trăiască fiecare experiență la intensitate maximă. Stilul său excentric și ostentativ este transpus în limbajul social media într-un hashtag devenit, deja, celebru: #GVLifeStyle. Iar dacă înainte de 50 de ani se considera om de afaceri, acum se declară entertainer internațional și vedetă. Vedetă pentru că toată lumea mondenă îl cunoaște, iar enternainer pentru că una dintre pasiunile lui este aceea de a face pe DJ-ul în marile cluburi ale lumii. De altfel, unii dintre noi l-au putut vedea mixând, în 2017, în Clubul Nuba din capitală. El își justifică succesul din social media prin faptul că este „coerent, fără mască sau filtru. Arăt doar ceea ce sunt. Înainte, lumea citea ziarul, acum se uită pe Instagram“. Așa se face că, pe 10 mai, Gianluca și iubita lui cu 30 ani mai tânără, Sharon Fonseca, de origine venezueleană, au împărtășit comunităților lor marea veste: vor deveni părinți.

6 screenshot 2020 08 06 at 08 47 56 png png
Diferenţa de vârstă dintre Sharon şi Gianluca este de 28 de ani.

Și chiar dacă acesta este primul lui copil biologic, Vacchi are deja experiență de tată, crescând-o de la vârsta de cinci ani pe Ginevra Mavilla, fiica fostei lui iubite, femeia de afaceri Mara Poletti. De altfel, mulți au crezut că Ginevra ar fi fost, la un moment dat, o nouă cucerire de-ale lui, deoarece posta adesea fotografii sexy cu ea, însă a clarificat totul: „Este ca o fiică pentru mine, este în viața mea de când avea 5 ani, este greu de explicat cât o iubesc“. 

15 screenshot 2020 08 06 at 08 51 22 png png
Vacchi s-a antrenat să devină tată de fată, crescând-o de la vârsta de cinci ani pe Ginevra Mavilla, fiica iubitei lui de la acea vreme.

Influencerul s-a mai iubit cu o actriță italiană de televiziune, Belen Rodriguez, dar și cu Miss Columbia, Ariadna Gutierez, cu care a fost surprins cu prilejul aniversării vârstei de 50 de ani.Succesul în social media l-a obținut, însă, alături de Giorgia Gabriele, pe care a cunoscut-o în 2010, dar cu care a început o relație trei ani mai târziu. Aceasta este designer și fost model și s-a lansat ca asistentă TV în Italia. 

20 screenshot 2020 08 06 at 08 52 34 png png
Giorgia Gabriele a fost iubita alături de care a cunoscut succesul pe Instagram datorită dansurilor lor excentrice.

Gabriele s-a iubit în trecut cu celebrul fotbalist Christian Vieri, dar notorietatea construită cot la cot cu playboy-ul internetului a ajutat-o să își facă cunoscut business-ul. La scurt timp după despărțirea de Giorgia, Vacchi a fost văzut în compania lui Sharon, postând, mai apoi, necontenit imagini din cele două reședințe oficiale pe care le au: Miami și Italia. Și în timp ce tânăra sud-americană pare fascinată de tatăl copilului ei, Regele Instagramului declară: „Trebuie să spun că ori de câte ori mă gândeam la cum ar fi mama copilului meu, mă gândeam fix la calitățile pe care le are Sharon. Este iubirea vieții mele“. O iubire care nu ține cont de vârstă sau de barierele sociale și care, la fel ca noul tip de succes pe care Gianluca îl trăiește, se afișează pe Instagram și se măsoară, și ea, în Like-uri.

Foto: Instagram @gianluccavachiRecente pe Ok! Magazine

heche PNG
293494987 592298245593309 6723042670490476019 n jpg
kate moss jpeg
andreea84 jpg
green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp