Gina Lollobrigida, înşelată de grădinarul ei, care i-a furat milioane de euro. Se dă verdictul în procesul care intrigă Italia

9 iulie, 2020
1 lollo 1 jpg jpeg

Diva italiană a împlinit 93 de ani pe 4 iulie şi are încă energie pentru o bătălie incredibilă la tribunal, împotriva lui Andrea Piazzolla, grădinarul şi omul ei de încredere, pe care îl numise administratorul averii sale

A abuzat Piazzolla (foto sus) de încrederea actriţei? Aceasta este decizia pe care trebuie s-o ia justiţia italiană în privinţa celui acuzat că a sustras milioane de euro din averea lui Lollo. Povestea intrigă Italia pentru că pare scenariu de film: de-o parte avem o vedetă internaţională ajunsă la vârsta la care ar fi trebuit să trăiască în tihnă. De cealaltă parte, un bărbat de 32 de ani, care, atenţie, a fost angajat de Lollobrigida acum 10 ani ca grădinar şi şofer, dar care, în timp, i-a câştigat încrederea într-atât încât... i-a încredinţat administrarea averii ei, mai exact l-a numit directorul a trei societăţi care îi gestionează averea. O situaţie care a scandalizat întreaga familie a actriţei, mai ales pe fiul ei, Milko, pe nepotul Dimitri şi pe fostul soţ, Javier Rigau. 

E o poveste cu cântec care începe în 2009, când Gina l-a cunoscut pe Andrea în postura... tânărului priceput să-i meşterească gardurile vii de pe domeniul ei de la Roma. Odată ajuns să aibă acces la banii ei, Piazzolla n-a pregetat să facă tot felul de jonglerii cum ar fi să cumpere maşini de lux, apoi să le vândă, o parte din bani regăsindu-se în conturile familiei lui. În 2013, când diva şi-a scos la licitaţie bijuteriile Bvlgari, cele 5 milioane de euro din vânzare au dispărut. Lollo anunţase că întreaga sumă câştigată din licitaţie va pleca spre conturile unor laboratoare specializate în cercetarea celulelor stem, însă doar 1% din sumă a ajuns la destinaţie. În această vreme, Lollobrigida hrănea speculaţiile în privinţa naturii relaţiei sale cu Piazzolla, tânărul cu care ajunsese să se afişeze pe covorul roşu al diverselor evenimente. Scandalul a devenit cu atât mai urât cu cât cei apropiaţi, înfuriaţi de deciziile ei, au cerut o expertiză psihologică a actriţei. Rezultatul spune că Lollo este perfect lucidă, are doar o deficienţă fizică şi tendinţe narcisiste, obsesiv-compulsive şi paranoice. În centrul acestui război, Lollo îşi pune mâinile în cap: "Au hotărât să mă facă să mor în cea mai urâtă manieră posibilă, mai rău decât li se face criminalilor!". Rămâne de văzut care va fi verdictul care se va da azi în cazul lui Piazzolla - procesul fiind susţinut împotriva acestuia de către procurorii italieni şi Milko Junior, unicul fiu al actriţei din căsnicia cu cineastul sloven Milko Skofic (care a durat între 1949 şi 1971 - foto jos: actriţa, alături de soţ şi copil). Pentru că poziţia Ginei este una confuză - până de curând, actriţa i-a luat apărarea lui Piazzolla, declarând că cei din jurul său greşesc în privinţa lui.

lollo 3 gettyimages 914917086 jpg jpeg

Şi mai trist este că bătăliile legale ale Ginei durează de multă vreme pe mai multe paliere, împotriva apropiaţilor. A avut un proces şi cu Javier Rigau (foto jos), pe care l-a acuzat că s-a însurat cu ea fără acordul său!!! - pentru a-i moşteni averea după moartea ei. Achitat în 2017 spre marele regret al actriţei, Rigau n-a ieşit din scenă, arătându-se acum scandalizat de personajul Piazzolla, posibil pentru că... un biet grădinar a reuşit mai mult decât a reuşit el. Dar Lollo s-a aflat în război şi cu propriul fiu, Milko, pe care l-a acuzat că încearcă să demonstreze că ea nu mai este în deplinătatea facultăţilor mintale, urmărind acelaşi interes financiar. Desigur, privind întregul tablou, ne putem întreba cu tristeţe şi dacă Lollo nu a devenit obsedată de teama de a nu fi escrocată şi vede un duşman în oricine... De cealaltă parte, însă, statisticile arată că escrocarea persoanelor în vârstă a devenit un flagel în lume şi... se întâmplă şi la case mai mari. 

lollo 2 gettyimages 71588648 jpg jpeg

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

cornelia73 jpg
Ioana Ginghina sexy slaba silueta se mentine (1) jpg
arsinel8 jpg
Gaz pe Foc (6) jpg
tania PNG
alessia raiciu jpg
piele8 jpg
briana8 jpg
katie1 jpg
Rebel Wilson și iubita Ramona Agruma (9) jpg
Gina Pistol 2 jpg
angelina jolie profimedia 0714246197 jpg
heche PNG
293494987 592298245593309 6723042670490476019 n jpg
kate moss jpeg
andreea84 jpg
green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg