Humphrey Bogart a avut şi soţie şi amantă timp de 17 ani. Verita Thompson, cel mai mare coşmar pentru Lauren Bacall

19 octombrie, 2021
9 bogart6 jpg jpeg

Verita Thompson a fost amanta lui Humphery Bogart. Ea a fost, de asemenea, cel mai mare coşmar al lui Lauren Bacall, deoarece s-a iubit cu soţul ei întregul mariaj.

În 1982, la 25 de ani de la moartea lui Humphrey Bogart, Verita Thompson a publicat cartea sa, „Bogie & Me”, care detaliază relaţia amoroasă pe care a avut-o cu actorul, care a început în 1942 şi s-a încheiat cu puţin înainte de moartea sa.

Thompson s-a născut Verita Bouvaire dintr-un tată irlandez şi o mamă mexicană şi şi-a petrecut cea mai mare parte a tinereţii în Mexic. În cele din urmă, după ce a ajuns pe locul doi într-un concurs Miss Arizona, şi-a făcut drum spre Hollywood

stanga
dreapta
1 bogart1 jpg jpeg
2 bogart2 jpg jpeg
3 bogart3 jpg jpeg
4 bogart4 jpg jpeg
5 bogart5 jpg jpeg
9 bogart6 jpg jpeg
7 bogart7 jpg jpeg
8 bogart9 jpg jpeg

Cu toate acestea, după un accident de călărie pe platorile de filmare , Thompson a mers la recuperare în Mexic.

Actoria nu a fost niciodată chemarea lui Thompson, întrucât ea a spus odată : „Nu ştiam nimic despre actorie şi încă nu  tiu”. Din fericire, în timpul recuperării, şi-a găsit următoare profesie, va confecţioa peruci şi va avea grijă de coafurile starurilor.

Thompson şi-a perfecţionat noua abilitate şi s-a trezit într-un alt mod în scena filmului de la Hollywood, printr-un producător francez de peruci.

Cariera ei era în creştere. aşa s-a trezit coafând câţiva dintre bărbaţii şi femeile de elită de la Hollywood. A  avut o listă impresionantă de clienţi, printre care Charles Boyer, Ray Milland, Gary Cooper şi, în cele din urmă, Bogart. Thompson l-a întâlnit pe actorul din „Casablanca” în timpul unei petreceri. Fusese invitată la eveniment de una dintre cele mai apropiate prietene ale sale, actriţa Ann Sheridan. Potrivit lui Thompson, Bogart nu putea să-şi ia ochii de la ea.

După ce au dansat şi au băut o noapte împreună, au făcut un plan pentru a merge la o întâlnire. Cu toate acestea, exista o problemă. Cei doi erau căsătoriţi. Bogart era însurat cu Mayo Methot, iar Thompson cu tehnicianul de film Robert Peterson.

Dar partenerii lor nu au fost un factor de care să ţină cont în relaţia lor în curs de dezvoltare, deoarece Bogart şi Thompson şi-au făcut timp unul pentru celălalt şi au găsit diferite modalităţi ca aventura lor secretă să funcţioneze. De exemplu, când soţul lui Thompson era plecat, casa lor a devenit rapid locul în care se întâlneau.  Mai târziu, Bogart a făcut-o secretara sa personală. Sub această înşelăciune, perechea şi-a menţinut legătura timp de 17 ani. 

Thompson a lucrat la 14 dintre filmele sale în timpul relaţiei lor secrete şi a participat în mod regulat la cine cu ultima sa soţie, Lauren Bacall, şi copiii lor. Deşi nu a fost de acord cu implicarea în viaţa de acasă a lui Bogart, actorul avea convingerea că ar putea apărea suspiciuni cu privire la relaţia lor dacă ea nu acţiona ca o simplă angajată.

Deşi Thompson şi Bogart nu s-au căsătorit niciodată, păreau perfecţi unul pentru celălalt. Thompson avea aceeaşi pasiune pentru alcool ca şi faimosul actor , dar şi acelaşi limbaj dur. Verita a spus odată despre relaţia lor: „ Humphrey a spus întotdeauna că vom face un cuplu perfect, pentru că eram foarte asemănători şi am fost de acord cu el, dar mai târziu am început să am îndoieli”.

Bogart a divorţat de Methot, care era a treia soţie a sa în timpul aventurii sale cu Thomspon. Cu toate acestea, el nu s-a căsătorit cu Verita. În schimb, şi-a găsit a patra soţie şi mamă pentru copiii săi, pe Lauren Bacall.

Bogart, în vârstă de 45 de ani, a întâlnit-o pe Bacall, în vârstă de 19 ani, pe platoul primului ei rol principal în „To Have and Have Not”. În ciuda decalajului de vârstă de 25 de ani, cei doi s-au îndrăgostit la prima vedere. Relaţia a început când Bogart a vizitat remorca lui Bacall şi a sărutat-o. Rezultatul? O căsătorie de 12 ani şi doi copii, Leslie şi Stevie.

După prima lor întâlnire, relaţia lor a progresat rapid. „To Have and Have Not” a avut premiera în ianuarie 1945, iar câteva luni mai târziu divorţul lui Bogart de Methot a fost finalizat.  La două săptămâni după terminarea divorţului, Bacall şi Bogart s-au căsătorit. Au devenit cunoscuţi drept unul dintre cele mai mari cupluri de la Hollywood. Au rămas căsătoriţi până la moartea lui Bogart de cancer esofagian, în 1957.

Pe lângă dezvoltarea unei relaţii romantice, au creat şi o relaţie de lucru unică, deoarece au jucat în câteva dintre cele mai mari filme noir pe care Hollywood-ul le-a văzut vreodată.

În timpul diagnosticului de cancer al lui Bogart, Bacall şi Frank Sinatra au avut o aventură. Sinatra le era prieten de ceva ani, aşa că Bacall şi artistul se cunoşteau bine.

Bacall a spus odată că Bogart „era oarecum gelos pe Frank”, pentru că „ştia că iubesc să fiu cu el şi că Frank este îndrăgostit de mine, dar şi pentru că viaţa noastră intimă, care se clasase întotdeauna la nivel înalt, se distrusese odată cu boala lui ”.

După ce Bogart s-a stins din viaţă, Sinatra şi Bacall au făcut publică relaţia şi au fost văzuţi în public împreună la cine, premiere de filme şi alte evenimente de covor roşu. La 11 martie 1958, Sinatra a cerut-o pe Bacall în căsătorie, propunere pe care actriţa şi-o dorea profund şi o aştepta de ceva vreme. Din păcate, logodna lor a fost de scurtă durată. Când mass-media a început să scrie tot mai mai mult despre ei, Sinatra a negat categoric orice logodnă şi i-a spus, Avei Gardner, prima sa soţie: „Nu aveam de gând să mă căsătoresc niciodată cu acea femeie puternică”.

Bacall se va căsători cu Jason Robards. Totuşi, ea nu va scăpa niciodată de amintirea poveştii de dragoste trăită cu Bogart sau de realitatea dură a aventurii soţului său cu secretara sa persoanală.

Relaţia lui Bogart cu Thompson s-a încheiat în 1955, când ea s-a căsătorit cu producătorul Walter Thompson. Cu toate acestea, a rămas prietenă cu Bogart şi Bacall până la moartea actorului, care s-a petrecut doi ani mai târziu. 

Ea a susţinut că Bogart a sunat-o şi i-a cerut să i se alăture pe barca pe care o avea, asta în timp ce se apropia de sfârşit. Odată ajunsă, ea a realizat că actorul ştia că moare, deoarece barca era proaspăt vopsită, gata să fie vândută. 

De asemenea, el a continuat să îi spună Peter până la moartea sa. Numele se baza pe primul soţ al lui Thompson, Peterson, pentru că acesta era numele ei de familie atunci când s-au întâlnit.

Thompson s-a stins din viaţă în 2008. Ea va fi întotdeauna cunoscută drept femeia care a ştiut două dintre cele mai mari secrete ale lui Bogart: era chel, iar relaţia lui aparent perfectă cu Lauren Bacall era dominată de aventuri.Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg