Iubirile secrete ale lui Vladimir Putin ┼či misterul de care este ├«nconjurat liderul de la Kremlin: via┼ú─â tumultoas─â ┼či copiii despre care nimeni nu vorbe┼čte

26 ianuarie, 2022
1 putin vladimir getty images jpg jpeg

Posibila invazie a Rusiei în Ucraina alimentează zvonurile de război în Europa, iar toţi ochii sunt aţintiţi asupra liderului de la Kremlin.

Un personaj misterios ┼či intransigent, un lider incomod ┼či insensibil, pe fa┼úa c─âruia nu se tr─âdeaz─â niciun sentiment. Cine este Vladimir Putin?

De-a lungul timpului, pre┼čedintele rus ajuns la v├órsta de 69 de ani a acceptat s─â fie fotografiat ┼či filmat ├«n timpul unor ac┼úiuni extrem de masculine: a pescuit, a c─âl─ârit prin frig la bustul gol, a intrat ├«n ape ├«nghe┼úate. Accept─â s─â se expun─â ├«n felul acesta, ├«ns─â ├«n Rusia este tabu s─â vorbe┼čti despre rela┼úiile sale romantice.

stanga
dreapta
2 svetlana krivonogikh jpg jpeg
3 profimedia 0592257078 jpg jpeg
5 vladimir putin 4 jpg jpeg
6 vladimir putin 5 jpg jpeg
1 putin vladimir getty images jpg jpeg
5 alina kabaeva 3 jpg jpeg
1 alina kabaeva 2 jpg jpeg
4 alina kabaeva jpg jpeg
7 vladimir putin jpg jpeg
3 vladimir putin 2 jpg jpeg
10 vladimir putin 1 jpg jpeg
4 vladimir putin 3 jpg jpeg
14 lyudmila putina jpg jpeg

Un presupus r─âzboi ├«n Ucraina este poate cel mai important subiect al perioadei pe care o travers─âm. O lume deja sl─âbit─â ┼či vulnerabilizat─â psihic de pandemia de COVID pe care o travers─âm de doi ani.

├Än timp ce a┼čtept─âm evenimente, s─â ne uit─âm ├«napoi pentru a afla mai multe despre latura necunoscut─â a acestui fost spion KGB care a ajuns la Kremlin ├«n 1999. Nimeni nu ┼či-a imaginat atunci c─â va r─âm├óne at├ót de mult la putere, dar mai bine de dou─â decenii mai t├órziu se pare c─â ├«l va dep─â┼či ┼či pe Stalin ├«n ceea ce prive┼čte longevitatea ├«n func┼úie, bucur├óndu-se de o popularitate uria┼č─â ├«n ┼úara sa.

├Än ciuda interdic┼úiilor locale, au fost ┼či jurnali┼čti care au riscat ┼či au scris despre via┼úa amoroas─â a lui Putin. ÔÇ×Chiar ┼či presa de opozi┼úie, care scrie ├«n mod regulat despre corup┼úie ├«n cercul apropiat al pre┼čedintelui a fost precaut─â c├ónd scrie despre so┼úiile lui PutinÔÇŁ, a informat ziarul The Spectator. Chiar ┼či p├ón─â ├«n ziua de azi, num─ârul real de copii ai lui Putin ┼či statutul rela┼úiei sale r─âm├ón un mister complet.

Ce ┼čtim cu adev─ârat despre via┼úa privat─â a omului care conduce superputerea mondial─â de la ├«nceputul mileniului? Prin anii 1980 ┼či-a ├«nt├ólnit prima so┼úie, Lyudmila Putina, o ├«nso┼úitoare de bord . "Am ├«n┼úeles c─â dac─â nu m─â c─âs─âtoresc ├«n doi sau trei ani, nu m-a┼č c─âs─âtori niciodat─â. M─â obi┼čnuisem cu acest statut, de holtei, dar Lyudmila m-a schimbat", se arat─â ├«n biografia sa oficial─â.

14 lyudmila putina jpg jpeg

S-au c─âs─âtorit ├«n 1983 ┼či au dou─â fiice: cea mai mare este un om de ┼čtiin┼ú─â proeminent, care a fost ales recent s─â conduc─â un nou institut de cercetare a inteligen┼úei artificiale la Universitatea din Moscova, iar cea mai t├ón─âr─â este matematician. Putin nu le-a pronun┼úat niciodat─â numele, iar ele nu se prezint─â cu numele de familie, tocmai pentru a reu┼či s─â tr─âiasc─â o via┼ú─â normal─â, neaflat─â ├«n umbra puternicului lor tat─â. C├ót despre pre┼čedintele Rusiei, acesta a spus, ├«ntr-una dintre pu┼úinele declara┼úii legate de ele: ÔÇ×Nu vreau s─â devin─â prin┼úeseÔÇŁ. Caracterul puternic al lui Putin nu se dezminte ┼či probabil c─â a dorit s─â le insufle ┼či lor for┼úa sa.

Dup─â 30 de ani de c─âs─âtorie, Putin ┼či Lyudmila s-au desp─âr┼úit. Femeia rareori a mai fost v─âzut─â, st├órnind zvonuri c─â s-ar duce la m─ân─âstire.

├Än 2020, a ap─ârut povestea unei presupuse aventuri a pre┼čedintelui cu o anume Svetlana Krivonogikh, care ar fi avut o rela┼úie cu el ├«nc─â de c├ónd fusese ├«nsurat.

2 svetlana krivonogikh jpg jpeg

Platforma media de investiga┼úie independent─â rus─â Proekt a raportat c─â Putin a avut o aventur─â cu o femeie pe nume Svetlana Krivonogikh ├«n timpul c─âs─âtoriei sale cu Putina ┼či dup─â ce a devenit pre┼čedinte. Site-ul ÔÇô blocat de guvern la scurt timp dup─â ÔÇô mai spunea c─â Putin a avut cu ea o fiic─â care sem─âna foarte mult cu presupusul ei tat─â. C├ónd a izbucnit scandalul cu scurgerile Panama Papers, s-a descoperit c─â Krivonogikh cump─ârase un apartament luxos ├«n Monte Carlo, evaluat la 4 milioane de dolari, printr-un offshore, ┼či at├ót ea, c├ót ┼či fiica ei posteaz─â adesea fotografii cu via┼úa lor tihnit─â ┼či glam.

Cele mai recente zvonuri legate de via┼úa intim─â a lui Putin au implicat-o pe fosta gimnast─â olimpic─â  Alina Kabaeva.

5 alina kabaeva 3 jpg jpeg

Pre┼čedintele a negat c─â ar fi avut o aventur─â cu medaliata cu aur, de┼či rivalul s─âu politic Alexei Navaln├«i a sus┼úinut chiar c─â s-au c─âs─âtorit.

4 alina kabaeva jpg jpeg

At├ót Putin, c├ót ┼či Kabaeva au fost v─âzu┼úi purt├ónd verighete la Jocurile Olimpice de iarn─â din 2014, iar ea a fost aleas─â ca purt─âtoare de tor┼ú─â la ceremonia de deschidere. De asemenea, se zvone┼čte c─â ar avea cu ea unul sau trei copii, lucru care desigur, nu a fost confirmat oficial.

Foto: Getty ┼či ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg