Iubirile secrete ale lui Vladimir Putin şi misterul de care este înconjurat liderul de la Kremlin: viaţă tumultoasă şi copiii despre care nimeni nu vorbeşte

26 ianuarie, 2022
1 putin vladimir getty images jpg jpeg

Posibila invazie a Rusiei în Ucraina alimentează zvonurile de război în Europa, iar toţi ochii sunt aţintiţi asupra liderului de la Kremlin.

Un personaj misterios şi intransigent, un lider incomod şi insensibil, pe faţa căruia nu se trădează niciun sentiment. Cine este Vladimir Putin?

De-a lungul timpului, preşedintele rus ajuns la vârsta de 69 de ani a acceptat să fie fotografiat şi filmat în timpul unor acţiuni extrem de masculine: a pescuit, a călărit prin frig la bustul gol, a intrat în ape îngheţate. Acceptă să se expună în felul acesta, însă în Rusia este tabu să vorbeşti despre relaţiile sale romantice.

Un presupus război în Ucraina este poate cel mai important subiect al perioadei pe care o traversăm. O lume deja slăbită şi vulnerabilizată psihic de pandemia de COVID pe care o traversăm de doi ani.

În timp ce aşteptăm evenimente, să ne uităm înapoi pentru a afla mai multe despre latura necunoscută a acestui fost spion KGB care a ajuns la Kremlin în 1999. Nimeni nu şi-a imaginat atunci că va rămâne atât de mult la putere, dar mai bine de două decenii mai târziu se pare că îl va depăşi şi pe Stalin în ceea ce priveşte longevitatea în funcţie, bucurându-se de o popularitate uriaşă în ţara sa.

În ciuda interdicţiilor locale, au fost şi jurnalişti care au riscat şi au scris despre viaţa amoroasă a lui Putin. „Chiar şi presa de opoziţie, care scrie în mod regulat despre corupţie în cercul apropiat al preşedintelui a fost precaută când scrie despre soţiile lui Putin”, a informat ziarul The Spectator. Chiar şi până în ziua de azi, numărul real de copii ai lui Putin şi statutul relaţiei sale rămân un mister complet.

Ce ştim cu adevărat despre viaţa privată a omului care conduce superputerea mondială de la începutul mileniului? Prin anii 1980 şi-a întâlnit prima soţie, Lyudmila Putina, o însoţitoare de bord . "Am înţeles că dacă nu mă căsătoresc în doi sau trei ani, nu m-aş căsători niciodată. Mă obişnuisem cu acest statut, de holtei, dar Lyudmila m-a schimbat", se arată în biografia sa oficială.

14 lyudmila putina jpg jpeg

S-au căsătorit în 1983 şi au două fiice: cea mai mare este un om de ştiinţă proeminent, care a fost ales recent să conducă un nou institut de cercetare a inteligenţei artificiale la Universitatea din Moscova, iar cea mai tânără este matematician. Putin nu le-a pronunţat niciodată numele, iar ele nu se prezintă cu numele de familie, tocmai pentru a reuşi să trăiască o viaţă normală, neaflată în umbra puternicului lor tată. Cât despre preşedintele Rusiei, acesta a spus, într-una dintre puţinele declaraţii legate de ele: „Nu vreau să devină prinţese”. Caracterul puternic al lui Putin nu se dezminte şi probabil că a dorit să le insufle şi lor forţa sa.

După 30 de ani de căsătorie, Putin şi Lyudmila s-au despărţit. Femeia rareori a mai fost văzută, stârnind zvonuri că s-ar duce la mănăstire.

În 2020, a apărut povestea unei presupuse aventuri a preşedintelui cu o anume Svetlana Krivonogikh, care ar fi avut o relaţie cu el încă de când fusese însurat.

2 svetlana krivonogikh jpg jpeg

Platforma media de investigaţie independentă rusă Proekt a raportat că Putin a avut o aventură cu o femeie pe nume Svetlana Krivonogikh în timpul căsătoriei sale cu Putina şi după ce a devenit preşedinte. Site-ul – blocat de guvern la scurt timp după – mai spunea că Putin a avut cu ea o fiică care semăna foarte mult cu presupusul ei tată. Când a izbucnit scandalul cu scurgerile Panama Papers, s-a descoperit că Krivonogikh cumpărase un apartament luxos în Monte Carlo, evaluat la 4 milioane de dolari, printr-un offshore, şi atât ea, cât şi fiica ei postează adesea fotografii cu viaţa lor tihnită şi glam.

Cele mai recente zvonuri legate de viaţa intimă a lui Putin au implicat-o pe fosta gimnastă olimpică  Alina Kabaeva.

5 alina kabaeva 3 jpg jpeg

Preşedintele a negat că ar fi avut o aventură cu medaliata cu aur, deşi rivalul său politic Alexei Navalnîi a susţinut chiar că s-au căsătorit.

4 alina kabaeva jpg jpeg

Atât Putin, cât şi Kabaeva au fost văzuţi purtând verighete la Jocurile Olimpice de iarnă din 2014, iar ea a fost aleasă ca purtătoare de torţă la ceremonia de deschidere. De asemenea, se zvoneşte că ar avea cu ea unul sau trei copii, lucru care desigur, nu a fost confirmat oficial.

Foto: Getty şi Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG