Iubirile secrete ale lui Vladimir Putin ┼či misterul de care este ├«nconjurat liderul de la Kremlin: via┼ú─â tumultoas─â ┼či copiii despre care nimeni nu vorbe┼čte

26 ianuarie, 2022
1 putin vladimir getty images jpg jpeg

Posibila invazie a Rusiei în Ucraina alimentează zvonurile de război în Europa, iar toţi ochii sunt aţintiţi asupra liderului de la Kremlin.

Un personaj misterios ┼či intransigent, un lider incomod ┼či insensibil, pe fa┼úa c─âruia nu se tr─âdeaz─â niciun sentiment. Cine este Vladimir Putin?

De-a lungul timpului, pre┼čedintele rus ajuns la v├órsta de 69 de ani a acceptat s─â fie fotografiat ┼či filmat ├«n timpul unor ac┼úiuni extrem de masculine: a pescuit, a c─âl─ârit prin frig la bustul gol, a intrat ├«n ape ├«nghe┼úate. Accept─â s─â se expun─â ├«n felul acesta, ├«ns─â ├«n Rusia este tabu s─â vorbe┼čti despre rela┼úiile sale romantice.

stanga
dreapta
2 svetlana krivonogikh jpg jpeg
3 profimedia 0592257078 jpg jpeg
5 vladimir putin 4 jpg jpeg
6 vladimir putin 5 jpg jpeg
1 putin vladimir getty images jpg jpeg
5 alina kabaeva 3 jpg jpeg
1 alina kabaeva 2 jpg jpeg
4 alina kabaeva jpg jpeg
7 vladimir putin jpg jpeg
3 vladimir putin 2 jpg jpeg
10 vladimir putin 1 jpg jpeg
4 vladimir putin 3 jpg jpeg
14 lyudmila putina jpg jpeg

Un presupus r─âzboi ├«n Ucraina este poate cel mai important subiect al perioadei pe care o travers─âm. O lume deja sl─âbit─â ┼či vulnerabilizat─â psihic de pandemia de COVID pe care o travers─âm de doi ani.

├Än timp ce a┼čtept─âm evenimente, s─â ne uit─âm ├«napoi pentru a afla mai multe despre latura necunoscut─â a acestui fost spion KGB care a ajuns la Kremlin ├«n 1999. Nimeni nu ┼či-a imaginat atunci c─â va r─âm├óne at├ót de mult la putere, dar mai bine de dou─â decenii mai t├órziu se pare c─â ├«l va dep─â┼či ┼či pe Stalin ├«n ceea ce prive┼čte longevitatea ├«n func┼úie, bucur├óndu-se de o popularitate uria┼č─â ├«n ┼úara sa.

├Än ciuda interdic┼úiilor locale, au fost ┼či jurnali┼čti care au riscat ┼či au scris despre via┼úa amoroas─â a lui Putin. ÔÇ×Chiar ┼či presa de opozi┼úie, care scrie ├«n mod regulat despre corup┼úie ├«n cercul apropiat al pre┼čedintelui a fost precaut─â c├ónd scrie despre so┼úiile lui PutinÔÇŁ, a informat ziarul The Spectator. Chiar ┼či p├ón─â ├«n ziua de azi, num─ârul real de copii ai lui Putin ┼či statutul rela┼úiei sale r─âm├ón un mister complet.

Ce ┼čtim cu adev─ârat despre via┼úa privat─â a omului care conduce superputerea mondial─â de la ├«nceputul mileniului? Prin anii 1980 ┼či-a ├«nt├ólnit prima so┼úie, Lyudmila Putina, o ├«nso┼úitoare de bord . "Am ├«n┼úeles c─â dac─â nu m─â c─âs─âtoresc ├«n doi sau trei ani, nu m-a┼č c─âs─âtori niciodat─â. M─â obi┼čnuisem cu acest statut, de holtei, dar Lyudmila m-a schimbat", se arat─â ├«n biografia sa oficial─â.

14 lyudmila putina jpg jpeg

S-au c─âs─âtorit ├«n 1983 ┼či au dou─â fiice: cea mai mare este un om de ┼čtiin┼ú─â proeminent, care a fost ales recent s─â conduc─â un nou institut de cercetare a inteligen┼úei artificiale la Universitatea din Moscova, iar cea mai t├ón─âr─â este matematician. Putin nu le-a pronun┼úat niciodat─â numele, iar ele nu se prezint─â cu numele de familie, tocmai pentru a reu┼či s─â tr─âiasc─â o via┼ú─â normal─â, neaflat─â ├«n umbra puternicului lor tat─â. C├ót despre pre┼čedintele Rusiei, acesta a spus, ├«ntr-una dintre pu┼úinele declara┼úii legate de ele: ÔÇ×Nu vreau s─â devin─â prin┼úeseÔÇŁ. Caracterul puternic al lui Putin nu se dezminte ┼či probabil c─â a dorit s─â le insufle ┼či lor for┼úa sa.

Dup─â 30 de ani de c─âs─âtorie, Putin ┼či Lyudmila s-au desp─âr┼úit. Femeia rareori a mai fost v─âzut─â, st├órnind zvonuri c─â s-ar duce la m─ân─âstire.

├Än 2020, a ap─ârut povestea unei presupuse aventuri a pre┼čedintelui cu o anume Svetlana Krivonogikh, care ar fi avut o rela┼úie cu el ├«nc─â de c├ónd fusese ├«nsurat.

2 svetlana krivonogikh jpg jpeg

Platforma media de investiga┼úie independent─â rus─â Proekt a raportat c─â Putin a avut o aventur─â cu o femeie pe nume Svetlana Krivonogikh ├«n timpul c─âs─âtoriei sale cu Putina ┼či dup─â ce a devenit pre┼čedinte. Site-ul ÔÇô blocat de guvern la scurt timp dup─â ÔÇô mai spunea c─â Putin a avut cu ea o fiic─â care sem─âna foarte mult cu presupusul ei tat─â. C├ónd a izbucnit scandalul cu scurgerile Panama Papers, s-a descoperit c─â Krivonogikh cump─ârase un apartament luxos ├«n Monte Carlo, evaluat la 4 milioane de dolari, printr-un offshore, ┼či at├ót ea, c├ót ┼či fiica ei posteaz─â adesea fotografii cu via┼úa lor tihnit─â ┼či glam.

Cele mai recente zvonuri legate de via┼úa intim─â a lui Putin au implicat-o pe fosta gimnast─â olimpic─â  Alina Kabaeva.

5 alina kabaeva 3 jpg jpeg

Pre┼čedintele a negat c─â ar fi avut o aventur─â cu medaliata cu aur, de┼či rivalul s─âu politic Alexei Navaln├«i a sus┼úinut chiar c─â s-au c─âs─âtorit.

4 alina kabaeva jpg jpeg

At├ót Putin, c├ót ┼či Kabaeva au fost v─âzu┼úi purt├ónd verighete la Jocurile Olimpice de iarn─â din 2014, iar ea a fost aleas─â ca purt─âtoare de tor┼ú─â la ceremonia de deschidere. De asemenea, se zvone┼čte c─â ar avea cu ea unul sau trei copii, lucru care desigur, nu a fost confirmat oficial.

Foto: Getty ┼či ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg