Julian Assange scapă de extrădarea în SUA? Fondatorul Wikileaks a făcut doi copii în secret cu avocata sa la Londra!

5 ianuarie, 2021
1 assange 2019 gettyimages 1136256446 jpg jpeg

Julian Assange are o via┼ú─â care bate orice film. Fondatorul Wikileaks a tr─âit intens chiar ├«n interiorul Ambasadei Ecuadorului de la Londra, acolo unde s-a refugiat pentru a evita presiunile de extr─âdare ┼či unde a fost vizitat de femei - printre care ┼či una celebr─â: Pamela Anderson!

Un tribunal din Marea Britanie a respins ieri cererea Statelor Unite de extr─âdare a lui Julian Assange, care este acuzat de spionaj, dup─â ce a publicat pe Wikileaks documente militare clasificate ┼či coresponden┼ú─â diplomatic─â. Judec─âtoarea Vanessa Baraitser ┼či-a motivat decizia prin faptul c─â extr─âdarea i-ar putea afecta starea psihic─â australianului de 49 de ani, ├«mping├óndu-l chiar la sinucidere. Statele Unite au anun┼úat c─â vor ataca decizia tribunalului britanic. Julian Assange a fost transferat ├«napoi la penitenciarul britanic Belmarsh, iar miercuri va formula o cerere de eliberare pe cau┼úiune. ├Än plus, azi premierul australian Scott Morrison a declarat c─â acesta este liber s─â se ├«ntoarc─â acas─â, ├«n Australia, dup─â solu┼úionarea contest─ârii ├«n justi┼úie ├«mpotriva sa. Astfel, ve┼čtile par s─â fie ├«n favoarea lui - ┼či a noii familii pe care ┼či-a format-o cu una dintre avocatele lui, Stella Morris, cea care a devenit ├«n secret mama copiilor lui.

assange 2019 a doua gettyimages 1136254145 jpg jpeg

Assange a devenit tată chiar în perioada care ar fi trebuit să fie cea mai stresantă pentru el. Refugiat în 2012 în Ambasada Ecuadorului, el a început acolo relaţia cu avocata Stella Morris, care i-a născut doi copii, acum în vârstă de doi, respectiv trei ani. Stella nu a fost, însă, singura femeie care a căzut pradă farmecelor lui în perioada petrecută la ambasadă. Să ne amintim de vizitele frecvente ale Pamelei Anderson în clădirea diplomatică din Londra. La un moment dat, s-a vorbit chiar de o relaţie între cei doi, dar cel puţin oficial, Pamela a negat că prietenia lor ar fi de natură romantică. Oare Stella Morris a dus o luptă grea pentru inima lui Assange?

Fondatorul Wikileaks a tr─âit din 2012 ├«n interiorul ambasadei, pentru a evita at├ót cererea de extr─âdare ├«n Suedia, acolo unde era acuzat de viol (├«ntre timp, s-a renun┼úat la acest caz), c├ót ┼či posibila extr─âdare ├«n America, acolo unde este acuzat de spionaj, dup─â publicarea a numeroase documente secrete pe Wikileaks. Cei doi copii concepu┼úi cu avocata sa au venit pe lume ├«n secret, o informa┼úie dezv─âluit─â ├«ntr-o filmare pentru Mail on Sunday chiar de c─âtre Stella Morris, care a continuat s─â creasc─â singur─â copiii dup─â ce Assange a fost arestat ├«n 2019 (practic, scos cu for┼úa, dup─â ce ambasada a refuzat s─â-l mai g─âzduiasc─â - foto sus) ┼či dus la ├«nchisoarea britanic─â Belmarsh, unde se afl─â ┼či acum. ├Än filmarea respectiv─â, Stella se ar─âta ├«ngrijorat─â de pericolul r─âsp├óndirii Covid ├«n ├«nchisoare ┼či a povestit c─â ┼či-a ├«nceput rela┼úia cu Assange ├«n 2015, vizit├óndu-l zilnic la ambasad─â ┼či devenind intim─â cu el. Cei doi chiar s-au logodit ├«n 2017 - iar Assange a asistat de la distan┼ú─â, prin leg─âtur─â video, la na┼čterea copiilor s─âi. Ulterior, micu┼úii Gabriel ┼či Max chiar ┼či-au v─âzut tat─âl ├«n timpul mai multor vizite la ambasad─â, f─âr─â ┼čtirea personalului diplomatic. "A fost o decizie deliberat─â s─â form─âm o familie, pentru a sparge zidurile din jurul lui ┼či a ne imagina o via┼ú─â liber─â", a spus Stella Morris (foto jos: Assange, al─âturi de Stella, a doua din dreapta, ┼či restul echipei sale de avoca┼úi). 

assange si stella jpg jpeg

"├Än timp ce pentru al┼úii poate p─ârea nebunesc s─â fondezi o familie ├«n acest context, pentru noi a fost, de fapt, cel mai s─ân─âtos lucru, pentru a p─âstra o normalitate. C├ónd Julian ├«┼či vede copiii, ├«i d─â un sentiment de pace ┼či sprijin", a mai declarat Stella, compar├ónd situa┼úia ei cu o poveste de dragoste ├«n vreme de r─âzboi. Asta de┼či informa┼úiile despre starea lui Assange ├«n ultimii doi ani au fost total opuse. ├Än celula ├«nchisorii lui din Londra a fost g─âsit─â o jum─âtate de lam─â de ras, iar ├«n urm─â cu doi ani s-a aflat despre faptul c─â de┼úinutul s-ar fi confesat personalului medical ├«n leg─âtur─â cu g├óndurile lui sinuciga┼če. Vorbim despre informa┼úii care vin astfel ├«n sus┼úinerea deciziei judec─âtoarei britanice de a respinge extr─âdarea (foto jos: Assange ├«n 2016). 

assange 2016 gettyimages 508570316 jpg jpeg

Mai mult dec├ót cazul extr─âd─ârii, ├«ns─â, lumea este uluit─â ┼či de felul cum Assange a reu┼čit s─â-┼či construiasc─â un fel de via┼ú─â paralel─â, devenind tat─âl a doi copii ├«n tot acest timp. Assange mai are un fiu de 31 de ani, Daniel, care lucreaz─â ├«n IT ┼či tr─âie┼čte ├«n Australia - dar nu ┼čtie dac─â el este rodul unei c─âsnicii sau al unei rela┼úii neoficiale, ├«ntruc├ót fondatorul Wikileaks a reu┼čit s─â p─âstreze misterul asupra vie┼úii personale. Daniel s-a n─âscut pe c├ónd Assange avea doar 18 ani, iar partenera lui, o femeie pe nume Teresa, 17 ani. Iar lucrurile se complic─â dac─â d─âm crezare c─âr┼úii lui Daniel Domscheit-Berg, cel care a fost cel mai bun prieten al lui Assange ┼či care a lucrat la Wikileaks. Acesta sus┼úine c─â Assange i s-a confesat c─â ar mai avea cel pu┼úin patru copii, declar├óndu-se fericit s─â lase pe fiecare continent "mici Juliani" (foto jos: Assange ├«n 2010).

assange in 2010 gettyimages 107358071 1 jpg jpeg

Foto: Getty Images, WikileaksRecente pe Ok! Magazine

carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg
Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg