Misterul morţii lui Brittany Murphy. Tatăl actriţei a murit fără să afle adevărul, iar mama ei a dispărut fără urmă de cinci ani

24 martie, 2021
1 brittany1 gettyimages 72446773 jpg jpeg

Au trecut mai bine de 11 ani de la moartea lui Brittany Murphy, dar nici acum nu s-a aflat adevărul despre ce s-a întâmplat. Actriţa avea doar 32 de ani...

A cunoscut faima ├«n pelicule precum "Clueless", "Girl, Interrupted" ┼či "Drop Dead Gorgeous". ├Än mai 2007, cu doi ani ├«nainte de moartea sa, Brittany s-a c─âs─âtorit cu scenaristul britanic Simon Monjack (foto jos), cu care a locuit, al─âturi de mama ei, Sharon, ├«n aceea┼či cas─â. La un an de la dispari┼úia lui Brittany, s-a stins ┼či Simon din via┼ú─â, motivul fiind problemele cardiace grave pe care le-ar fi avut. La ├«nceputul anilor 2000, Brittany sl─âbise mult, st├órnind ├«ngrijor─âri. Presa scria c─â ar fi fost dependent─â de cocain─â, dar actri┼úa a negat, spun├ónd: "Nu, nu am ├«ncercat niciodat─â cocain─â!"

brittany2 simon gettyimages 80316442 jpg jpeg

Pe 20 decembrie 2009, la ora 8 diminea┼ú─â, de la casa actri┼úei s-a dat un apel de urgen┼ú─â: Brittany se pr─âbu┼čise ├«n baie. S-a ├«ncercat resuscitarea, apoi a fost dus─â de urgen┼ú─â la Centrul Medical Cedars-Sinai, acolo unde a murit ├«n jurul orei 10, dup─â ce a f─âcut stop cardiac. O moarte stupid─â ┼či prematur─â, care a ┼čocat Hollywood-ul. Brittany avea doar 32 de ani, dar prima comunicare a spitalului a fost c─â moartea ar fi survenit din cauze naturale. Ulterior, dup─â autopsie, s-a revenit cu specifica┼úii: cauza principal─â a mor┼úii ar fi fost pneumonia, iar cauzele secundare anemie sever─â ┼či intoxica┼úie cu medicamente, luate haotic pentru a trata o infec┼úie respiratorie. Toate medicamentele erau, ├«ns─â, legale, iar decesul ei a fost considerat un accident.

brittany 4 father jpg jpeg

├Än urma ei, tat─âl actri┼úei (foto sus) a r─âmas cu numeroase semne de ├«ntrebare. Sharon ┼či Angelo Bertolotti divor┼úaser─â de mult─â vreme, ├«n 1979, c├ónd Brittany avea doar doi ani, de aceea ├«n casa ├«n care ea a murit se afla doar Sharon. Bertolotti a murit ┼či el, la 92 de ani, ├«n 2019, purt├ónd povara suferin┼úei c─â nu aflase totul despre moartea fiicei. "Nu ┼čtiu ce s-a ├«nt├ómplat. A┼č vrea s─â ┼čtiu. M─â g├óndesc mereu la fiica mea. Dar mi-am pierdut speran┼úa", spunea tat─âl ├«ntr-un interviu pe patul de moarte, care va fi inclus ├«ntr-un documentar HBO despre decesul actri┼úei, documentar ce va fi lansat cur├ónd. Misterul se ad├ónce┼čte atunci c├ónd vine vorba ┼či despre mama ei, Sharon. Angelo, ├«mpreun─â cu c├óteva rude ┼či prieteni ┼či-au dorit o investiga┼úie extins─â despre decesul fiicei - dar pentru asta aveau nevoie de Sharon, care locuise cu ea ┼či fusese acolo atunci c├ónd ├«i fusese g─âsit trupul. Dar nimeni nu mai ┼čtie nimic despre ea de 5 ani - a disp─ârut f─âr─â urm─â ┼či se crede c─â ar fi murit. Iar acest lucru face ca totul s─â par─â un scenariu de film thriller. Brittany, so┼úul Simon ┼či mama Sharon locuiau ├«n aceea┼či cas─â. Prima a murit ├«n condi┼úii stranii ├«n 2009, Simon a decedat la un an dup─â, iar Sharon (foto jos, al─âturi de fiica sa) a disp─ârut de cinci ani... Ce s-a ├«nt├ómplat ├«n acea cas─â?

brittany3 mother gettyimages 1329578 jpg jpeg

"Nu am v─âzut-o de ani buni pe Sharon. A disp─ârut nu ┼čtim unde, nimeni nu ┼čtie nimic despre ea", spunea tat─âl. ├Än 2013, Bertolotti a pl─âtit un test separat f─âcut pe probe de p─âr ┼či s├ónge prelevate de la Brittany - iar raportul toxicologic a scos la iveal─â prezen┼úa metalelor grele, ceea ce a dus la ipoteza c─â actri┼úa ar fi fost otr─âvit─â, cu at├ót mai mult cu c├ót ea a avut toate simptomele specifice: dureri de cap, ame┼úeli, crampe abdominale, tuse, transpira┼úie, inclusiv pneumonie. Mama ei, Sharon a negat ├«ntreaga ipotez─â expus─â de tat─âl lui Brittany. "Angelo vrea acum s─â ne arate c─â face totul pentru fiica lui, dup─â o via┼ú─â ├«ntreag─â ├«n care nu i-a fost al─âturi", a declarat ea, la un moment dat. ├Än acela┼či timp, Sharon s-a luptat ┼či cu norul negru de acuza┼úii de deasupra capului ei - pentru c─â a ap─ârut ┼či ┼čocanta ipotez─â c─â ea ┼či-a omor├ót fiica. Ceea ce pentru adep┼úii acestei teorii ar explica dispari┼úia ei. Anul trecut, un alt documentar a lansat varianta c─â Sharon ┼či so┼úul actri┼úei, Simon ar fi complotat pentru uciderea actri┼úei - iar ulterior Sharon a f─âcut tot ce a fost necesar pentru ┼čtergerea urmelor: inclusiv moartea lui Simon ar fi fost o m─âsur─â disperat─â. Deja pare c─â vorbim despre un scenariu de film, ├«ns─â moartea lui Brittany r─âm├óne un mister nerezolvat.

Foto: Getty Images, TwitterRecente pe Ok! Magazine

alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg