Moştenitoarele celebre: Paris Hilton vs. surorile Ecclestone. Totul despre cheltuielile lor exorbitante, vacanţele exotice şi brandul personal

17 decembrie, 2021
1 mostenitoarea celebre jpg jpeg

Provin din unele dintre cele mai bogate familii din lume şi au metode diferite de-a gestiona statutul lor privilegiat – unele îşi cheltuie averea pe nimicuri, în timp ce altele investesc şi-şi construiesc propriul brand

Personaj monden, vedetă de reality show, femeie de afaceri, cântăreaţă, DJ, model, moştenitoare. Putem s-o numim oricum vrem pe Paris Hilton (40), însă ea rămâne în memoria colectivă cea care a creat moda starletelor lansate de o casetă XXX, prima care a devenit cunoscută pentru simplul fapt că este cunoscută. Predecesoarea lui Kim Kardashian – care a preluat, la câţiva ani distanţă, exemplul ei şi şi-a lansat “cariera” cu ajutorul unui filmuleţ destinat adulţilor – şi-a construit propriul brand cu ajutorul expunerilor scandaloase prin tabloide, a numeroaselor arestări pentru posesie şi consum de droguri, a petrecerilor răsunătoare la care lua parte până-n zori de zi şi-a unui stil de viaţă complet superficial.

Până la urmă, cea mai mare ambiţie din viaţa ei este de a nu fi fotografiată niciodată în aceeaşi ţinută de două ori! Şi tocmai aceste alegeri pe care le-a făcut blondina în viaţa ei controversată i-au rotunjit contul bancar, averea lui Paris ajungând la 300 de milioane de dolari în 2021. Fiecare cent din aceşti bani a fost “muncit” de ea, pentru că n-a primit nimic din averea familiei Hilton. Bunicul ei, Barron, şi-a anunţat familia în 2007, de Crăciun, că 97% din cele 4,5 miliarde de dolari ale sale vor fi atribuite proiectelor caritabile şi numai 3% vor fi împărţite între cei 24 de membri ai familiei. Astfel, Paris trebuia să primească 5,6 milioane de dolari în 2019, când Barron Hilton s-a prăpădit, însă a primit încă o lovitură şi a fost tăiată complet din testamentul acestuia. Motivul?

stanga
dreapta
2 1 paris hilton profimedia 0481785163 jpg jpeg
3 1 petra si tamara ecclestone profimedia 0094937916 jpg jpeg
4 paris hilton profimedia 0645839988 jpg jpeg
5 paris hilton profimedia 0647478873 jpg jpeg
6 paris hilton profimedia 0647478925 jpg jpeg
7 petra si tamara ecclestone profimedia 0462115123 jpg jpeg
1 mostenitoarea celebre jpg jpeg

Tocmai acel stil de viaţă care i-a adus faima a costat-o şi moştenirea familiei. Dar n-are rost să ne încruntăm pentru atâta lucru şi să riscăm apariţia unor riduri inestetice! Paris Hilton stă bine-mersi pe picioarele ei sexy şi continuă să ia propriile decizii! Bune, rele, cum or fi ele. Important e că acum, la 40 de ani, blondina vrea să se reinventeze. Trece la următoarea etapă din viaţa ei şi îşi doreşte moştenitori. Neapărat gemeni, fetiţă şi băiat, iar pe micuţă s-o cheme London, da? Nu vă gândiţi că o să facă ea ceacăne de la atâta nedormit noaptea şi alăptat bebeluşi! Singura ei responsabilitate va fi să asigure o garderobă de lux pentru “păpuşile” ei, pe care le va pasa bonelor la primul lor scâncet. “De-abia aştept să am copii în 2022!”, ne informează vedeta.

“Mă bucur aşa mult că mi-am îngheţat ovulele în pandemie, când toată planeta era în izolare!”, a adăugat ea. “Am stat acasă întreaga perioadă şi am o groază de embrioni, pe bune! Ce bine că am decis cu Carter să facem chestia asta după numai şase luni de relaţie!” Totuşi dorinţa ei de-a deveni mamă n-a fost mai presus decât cea de-a arăta bine în ziua cea mare! Maternitatea poate aştepta, chiar şi la 40 de ani. Până la urmă, mireasa VIP nu putea să-şi compromită albumul de nuntă apărând în rochia de mireasă cu burta până la gură, nu?   

Proaspăt căsătorită, starleta se află, în momentul de faţă, în “turneul mondial al lunii de miere”. Prima destinaţie a celor şapte săptămâni de miere a fost Bora Bora, iar blondina transmite fanilor ei fiecare pupic aplicat pe buzele crispate ale lui Carter Reum în primele lor zile de mariaj, prin reality show-ul produs chiar de ea, Paris in Love. După ce şi-a petrecut tinereţea prin cluburi de noapte şi cele mai exclusiviste concept store-uri din lume, Paris şi-a pus pirostriile, pentru prima dată în viaţă, pe 11.11.2021. Şi nici măcar pandemia – că de bun-simţ nici vorbă! – n-a împiedicat-o să organizeze un eveniment nupţial grandios, desfăşurat pe trei zile şi trei nopţi.

După ceremonia civilă de joi, 11 noiembrie, invitaţii Kim Kardashian, Nicole Richie, Paula Abdul, Demi Levato, Billy Idol şi Emma Roberts au luat parte la carnavalul de vineri, după care au dansat la petrecerea de sâmbătă, de pe proprietatea din Bel Air a răpostatului bunic al miresei, Barron Hilton, moştenitorul hotelierului Conrad Hilton. “Carter şi cu mine suntem prieteni de peste 15 ani”, ţine să precizeze Paris. “Am păstrat legătura în toţi aceşti ani şi ne-am apropiat unul de altul de Ziua Recunoştinţei, în 2019. În acea seară, am simţit scânteia care s-a creat între noi, iar restul e istorie…”, adaugă vedeta. Numai să nu se repete istoria! Pentru că diva s-a cuplat până acum doar cu bărbaţi care au maltratat-o într-un fel sau altul.

“Nu voiam să spun nimănui despre lucrurile îngrozitoare care mi se întâmplau în relaţiile mele, ca să nu-mi fac rău propriului brand”, a recunoscut cea care a renunţat la visul de-a deveni miliardară în beneficiul întemeierii unei familii. “Probabil că o să fiu o mamă strictă”, se grăbeşte Hilton să spună. “Mă tem de momentul în care fiica mea, London, o să-mi spună că vrea să meargă prin cluburi, iar eu n-o s-o las”, a continuat îngrijorată viitoarea mămică ce-a avut până acum sub supraveghere doar cele 19 colecţii vestimentare şi de accesorii pe care le-a lansat. Sperăm numai să apeleze la specialişti şi atunci când va da de greu cu creşterea gemenilor mult doriţi! Până la urmă, avem încredere că “nu sunt o blondă proastă, ci doar mă prefac foarte bine că sunt aşa ceva!”

După chipul şi asemănarea americancei hrăpăreţe au apărut parcă şi surorile britanice Petra şi Tamara Ecclestone, moştenitoarele unei averi de 3,3 miliarde de dolari, făcute de la zero de nimeni altul decât Bernie Ecclestone (91), fostul şef Formula 1. Cele două englezoaice se întrec în ţinute stridente, comportament scandalos, la limita ilegalităţii, şi cheltuieli ce depăşesc PIB-ul unor ţări de întindere mai mică. Grijuliu şi generos, tatăl lor şi-a dorit să asigure viitorul fetelor lui şi a creat, în 1997, un cont doar pentru ele, în care a virat 3 miliarde şi jumătate de dolari. În nouă ani, contul a fost lichidat. Tamara (37) se jură că nu putea trăi fără o cadă de cristal de 1.200.000 de euro, care se potriveşte perfect vilei sale cu 55 de încăperi din vecinătatea Palatului Kensington, în timp ce Petra (33) a cheltuit 12 milioane de lire sterline pe nunta ei cu negustorul de artă James Stunt şi alte 16 milioane pe divorţ, iar 85 de milioane le-a “investit” în cea mai mare casă din California, care a aparţinut producătorului hollywoodian Aaron Spelling şi care e prevăzută până şi cu o cameră de împachetat cadouri.

Tamara a renunţat la studii ca să se înscrie la un curs de prezentatori TV, după care a lucrat ca vânzătoare la Armani timp de opt luni şi a fost protagonista unui reality show, în care îşi ducea cei cinci câini la manicură la Harrods. Se declară prea leneşă ca să se machieze dimineaţa, dar face colecţie de cele mai scumpe produse cosmetice, şi nu merge la sală, în schimb apelează la botox ca să-şi menţină prospeţimea tenului. Este adepta expunerilor ieftine şi dese prin presa de scandal britanică şi a aranjamentelor florale extravagante în camere pe care nu le foloseşte niciodată în casa ei somptuoasă.

“Lumea crede că noi mâncăm toată ziua homari şi facem baie în şampanie”, spune Petra, care-şi petrece pandemia în Monaco, Elveţia şi Maldive. Şi chiar aşa şi este! Posesoarea unei averi de 230 de milioane de lire sterline are ca hobby colecţionarea genţilor Hermes Birkin, de câte 65.000 de dolari fiecare, şi îşi petrece timpul liber rivalizând cele peste 100 de perechi Christian Louboutin pe care le are sora ei şi care ar face-o geloasă până şi pe Carrie Bradshaw din Sex & the City. Tot în pandemie, la începutul lunii octombrie, Petrei i-a venit strălucitoarea idee să-şi vândă hainele care-i prisosesc. Pardon, şi-a lansat propriul business – Luxe a Vendre – şi primeşte până la 25.000 de lire sterline pe câte un singur articol vestimentar ce i-a aparţinut.

“Mă şi mir! Orice altceva n-are pic de succes!”, spune ea uimită. O fi ajuns la fundul sacului, de-a decis să-şi scoată la vânzare casa evaluată acum la 170 de milioane de lire sterline! Sau simte din plin concurenţa odată cu venirea pe lume a fratelui ei, Ace, în 2020, care-şi va primi şi el partea din averea magnatului britanic? Capul familiei Ecclestone a devenit din nou tată la aproape 90 de ani, iar noul moştenitor zgâlţâie din temelii tronul pe care se lăfăiau până de curând răsfăţatele surori Tamara şi Petra.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg