Povestea de iubire cu final nefericit dintre Salman Khan şi Aishwarya Rai: “Capitolul Salman a fost un coşmar în viaţa mea.”

29 septembrie, 2020
6 screenshot 2020 09 29 at 09 00 16 png png

Cu mult înainte ca superstarul de la Bollywood să aibă o relaţie cu Iulia Vîntur, acesta a trăit o dragoste tumultuoasă cu o altă vedetă, cunoscută şi pe plan mondial, superba actriţă Aishwarya Rai. Însă finalul iubirii lor a fost unul foarte dureros şi nefericit...

Aishwarya şi Salman şi-au făcut publică relaţia în 1999, deşi presa locală suspecta faptul că cei doi se iubeau încă din 1997, pe când actorul avea o relaţie începută cu opt ani în urmă cu Somy Ali. Povestea lor s-a înfiripat pe platourile de filmare şi a sfârşit pe prima pagină a tabloidelor indiene, după doi ani plini de pasiune, dar şi de durere. In timp ce toată lumea visa la o nuntă ca-n poveşti între cei doi actori iubiţi ai Indiei, în culisele relaţiei se duceau adevărate războaie din cauza firii pasionale a actorului, care o acuza pe Aishwarya că nu îi împărtăşeşte dragostea şi că îl înşală. Comportamentul lui Salman, stârnit adesea de gelozie, a fost interpretat atât de iubita lui şi de familia acesteia, cât şi de mass-media drept violent. De altfel, conflictul lui cu părinţii actriţei nu a fost un secret pentru nimeni, aceştia sfătuind-o pe fiica lor să renunţe la relaţia cu actorul deoarece trecutul şi comportamentul lui nu sunt adecvate: “Părinţii ei nu m-au împiedicat niciodată să mă văd cu ea, deşi m-am purtat urât cu ei. Ei nu i-a plăcut comportamentul meu faţă de ei aşa cum nici eu nu aş fi permis ca cineva să fie lipsit de respect faţă de tatăl meu”, se scuza şi îşi asuma actorul relaţia deficitară într-un interviu.

O iubire pe cât de intensă, pe atât de dureroasă.
O iubire pe cât de intensă, pe atât de dureroasă.

Însă gelozia lui, izvorâtă din sentimente puternice, a făcut ca această relaţie să devină una imposibilă, chiar şi după despărţire: “După ce ne-am separat, mă suna să-mi vorbească urât. Mă suspecta că aş fi avut relaţii cu colegii de la filmări. Am fost asociată cu toţi”, povestea Aishwarya la vremea respectivă pentru publicaţia TOI. Una dintre scenele publice de violenţă, povestită şi în cartea Being Salman, s-a petrecut în noiembrie 2001 chiar în faţa apartamentului ei din Mumbai, unde, după ce actriţa a refuzat să îi deschidă uşa, el şi-a ieşit din fire şi a încercat să spargă uşa, ameninţând că se va arunca de pe clădire dacă nu este primit înăuntru. După mai multe tentative şi lovituri, a început să sângereze, un vecin care era de faţă relatând pentru presă toată întâmplarea. După acest incident mediatizat excesiv, el a vrut să-şi spele păcatele, declarându-şi public sentimentele în publicaţia Times of India: “Incidentul este adevărat, dar presa a exagerat. Am o relaţie cu Aishwarya. Dacă nu lupţi într-o relaţie înseamnă că nu vă iubiţi. De ce să m-aş certa cu un necunoscut? Aceste lucruri se întâmplă între noi pentru că ne iubim”.

3 screenshot 2020 09 29 at 07 56 57 png png

Motivele destrămării relaţiei dintre ei au fost numeroase şi dureroase, iar Rai nu s-a ferit să le facă publice. În publicaţia Stardust, aceasta povestea că unul dintre episoadele care au scos-o din minţi a fost acela când Salman şi-a ajutat fosta iubită, pe Somy Ali, să-şi interneze tatăl, plătind pentru operaţia acestuia şi chiar însoţindu-i în America la spital fără a-i spune unde a plecat. Ea a decis atunci să pună punct relaţiei, dar Salman a convins-o să nu renunţe la el. Un alt episod relatat de presă a fost acela când, orbit de gelozie şi suspectând-o că ar avea o aventură cu un alt coleg actor, Salman a venit la filmări şi i-a vandalizat maşina iubitei lui. “Au fost momente când Salman m-a agresat fizic, dar din fericire nu a lăsat urme. Şi eu mă duceam la filmări ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat”, continua actriţa seria dezvăluirilor. Motivul final al despărţirii avea să-l povestească, însă, mai târziu pentru publicaţia The Indian Express: “Am stat lângă el văzându-i comportamentul atunci când era alcoolic şi în cele mai urâte faze ale manifestării viciului şi ceea ce am primit în schimb a fost abuz (verbal, fizic şi emoţional), infidelitate şi jigniri. Acesta este motivul pentru care am pus punct relaţiei ca orice femeie care are respect de sine”.

Actorul refuză să mai facă publice detalii din viaţa lui privată.
Actorul refuză să mai facă publice detalii din viaţa lui privată.

După destăinuirile făcute de Aishwarya şi după decizia finală de a se despărţi, a urmat un alt episod dureros pentru actor: un accident în urma căruia şi-a pierdut viaţa un om al străzii. Se pare că actorul consumase alcool şi a pierdut controlul maşinii. El a fost condamnat la cinci ani de închisoare.  Dezvăluirile fostei sale iubite cu privire la violenţa domestică au continuat mult timp după despărţire, deoarece erau unul dintre cuplurile simbol ale Indiei, iar lumea era interesată de orice subiect legat de ei: “Pentru sănătatea mea şi din respect pentru familia mea, nu voi mai lucra niciodată împreună cu domnul Salman Khan. Capitolul Salman a fost un coşmar în viaţa mea. Şi sunt recunoscătoare că s-a încheiat”, declara ea pentru presă. Nici actorul nu a rămas fără replică, recunoscându-şi, public, parte din vină, în publicaţia Mid-Day, dar negând acuzaţiile legate de faptul că ar fi fost, vreodată, violent cu fosta iubită: “Nu. Nu am bătut-o niciodată. Oricine mă poate bate pe mine. Da, devin foarte emotiv, este adevărat. După care încep să mă rănesc pe mine. M-am dat cu capul de pereţi, m-am rănit peste tot. Dar nu pot răni pe altcineva”.

Iulia Vîntur s-a mutat de câţiva ani în India, dar nu a recunoscut niciodată relaţia cu superstarul de la Bollywood.
Iulia Vîntur s-a mutat de câţiva ani în India, dar nu a recunoscut niciodată relaţia cu superstarul de la Bollywood.

În prezent actorul, ajuns la vârsta de 54 de ani şi agonisind o avere ce depăşeşte suma de 260 milioane $, este extrem de discret cu viaţa personală, dorind să stea departe de expunerea media şi concentrându-se pe cariera cinematografică care i-a adus satisfacţii, bani şi faimă. 

Foto: youtube.com, Profimedia Images



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG