Săraca fată bogată! Athina Onassis, moştenitoarea magnatului Onassis, stă pe un sac cu bani şi este mai nefericită ca niciodată

3 octombrie, 2020
3 athina onassis 2 jpg jpeg

Stă pe un sac cu bani şi este mai nefericită ca niciodată. Moştenirea de aproape un miliard de dolari a singurei urmaşe în viaţă a magnatului Onassic a expus-o profitorilor.

Bunicul ei, armatorul grec Aristotel Onassis, a lăsat în urmă un imperiu în valoare de miliarde de dolari, care include două insule greceşti, obiecte de artă şi proprietăţi dispuse în întreaga lume. Când acesta a murit în 1975, la doi ani după ce fiul său, Alexander, se stingea la doar 24 de ani, averea i-a revenit unicei moştenitoare, Christina, fiica sa din prima căsătorie. Această moştenitoare avea să plece, la rândul ei, dintre noi la doar 37 de ani, moartea sa fiind suspectată a fi o sinucidere cu barbiturice, lăsând în urmă o fiică de doar trei ani şi un soţ de care apucase să divorţeze cu un an înainte, francezul Thierry Roussel.

Tatăl Athinei (35) nu i-a fost mai deloc fidel mamei acesteia, având o relaţie extramaritală cu un model suedez, Marianne „Gaby“ Landhage, care i-a devenit, mai târziu, nevastă. În căminul acestora a trebuit să-şi petreacă Athina copilăria cea lipsită de afecţiunea maternă, dar şi de averea imensă a lui Onassis, la care a avut acces de-abia la 30 de ani. Fostul soţ al fiicei lui Onassis a luptat mai bine de zece ani pentru a căpăta controlul asupra averii Athinei de la afaceriştii greci pe care Christina i-a lăsat să managerieze moştenirea. N-a reuşit decât să-i convingă pe aceştia să-i dea o alocaţie de circa 13 milioane de dolari pe an pentru a-şi creşte fiica. Totuşi, micuţa Athina nu primea mai mulţi bani de buzunar decât ceilalţi fraţi de tată ai acesteia.

1 athina onassis jpg jpeg

„Vreau ca ea să ştie că banii nu sunt o statuie de aur pe care să o venerezi“, se justifica tatăl Athinei, fata economisind banii de buzunar pentru pasiunea ei: echitaţia. La un astfel de concurs, pe când avea 17 ani, Athina a pus ochii pe călăreţul brazilian Alvaro Alfonso de Miranda Neto, alintat Doda, în vârstă de 30 de ani pe atunci şi tatăl unei fetiţe. Îndrăgostita Athina s-a mutat la Sao Paulo cu iubitul ei, în timp ce tatăl acesteia, îngrijorat din cauza intenţiilor lui Alvaro, a încercat să preia controlul asupra averii acesteia, lucru care a dus la răcirea relaţiei lor. Când Athina şi brazilianul ei s-au căsătorit în anul 2005, Thierry şi soţia lui, Gaby, n-au fost invitaţi la nuntă, mireasa fiind condusă la altar de către socrul ei.

Cumva, iţele moştenirii s-au complicat, iar toţi aceşti bani s-au convertit într-un fond la care Athina avea să aibă acces de-abia când împlineşte 30 de ani, lucru care s-a întâmplat în 2015. Atunci, doamna de Miranda primea imensa sumă de 800 de milioane de dolari: 55 % din averea acumulată de faimosul ei bunic îi revenea unei fete care practică echitaţia şi e măritată cu un afemeiat notoriu, care o înşela de câte ori avea ocazia. Un an mai târziu, Athina divorţa de Doda şi începea o altă bătălie dureroasă în instanţă, după ce Miranda a atacat contractul lor prenupţial. Sudamericanul prinsese gustul banilor şi voia şi el o bucăţică din averea lui Aristotel. În plan personal, acesta n-a pierdut timpul şi s-a recăsătorit cu o superbă vedetă TV din ţara natală, care i-a dăruit, anul acesta, al doilea copil. Lucrurile au stagnat, în schimb, pentru Athina, o miliardară solitară care nu ştie dacă peţitorii ei o vor pe ea sau contul ei bancar.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

heche PNG
293494987 592298245593309 6723042670490476019 n jpg
kate moss jpeg
andreea84 jpg
green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp