Săraca fată bogată! Athina Onassis, moştenitoarea magnatului Onassis, stă pe un sac cu bani şi este mai nefericită ca niciodată

3 octombrie, 2020
3 athina onassis 2 jpg jpeg

Stă pe un sac cu bani şi este mai nefericită ca niciodată. Moştenirea de aproape un miliard de dolari a singurei urmaşe în viaţă a magnatului Onassic a expus-o profitorilor.

Bunicul ei, armatorul grec Aristotel Onassis, a lăsat în urmă un imperiu în valoare de miliarde de dolari, care include două insule greceşti, obiecte de artă şi proprietăţi dispuse în întreaga lume. Când acesta a murit în 1975, la doi ani după ce fiul său, Alexander, se stingea la doar 24 de ani, averea i-a revenit unicei moştenitoare, Christina, fiica sa din prima căsătorie. Această moştenitoare avea să plece, la rândul ei, dintre noi la doar 37 de ani, moartea sa fiind suspectată a fi o sinucidere cu barbiturice, lăsând în urmă o fiică de doar trei ani şi un soţ de care apucase să divorţeze cu un an înainte, francezul Thierry Roussel.

Tatăl Athinei (35) nu i-a fost mai deloc fidel mamei acesteia, având o relaţie extramaritală cu un model suedez, Marianne „Gaby“ Landhage, care i-a devenit, mai târziu, nevastă. În căminul acestora a trebuit să-şi petreacă Athina copilăria cea lipsită de afecţiunea maternă, dar şi de averea imensă a lui Onassis, la care a avut acces de-abia la 30 de ani. Fostul soţ al fiicei lui Onassis a luptat mai bine de zece ani pentru a căpăta controlul asupra averii Athinei de la afaceriştii greci pe care Christina i-a lăsat să managerieze moştenirea. N-a reuşit decât să-i convingă pe aceştia să-i dea o alocaţie de circa 13 milioane de dolari pe an pentru a-şi creşte fiica. Totuşi, micuţa Athina nu primea mai mulţi bani de buzunar decât ceilalţi fraţi de tată ai acesteia.

1 athina onassis jpg jpeg

„Vreau ca ea să ştie că banii nu sunt o statuie de aur pe care să o venerezi“, se justifica tatăl Athinei, fata economisind banii de buzunar pentru pasiunea ei: echitaţia. La un astfel de concurs, pe când avea 17 ani, Athina a pus ochii pe călăreţul brazilian Alvaro Alfonso de Miranda Neto, alintat Doda, în vârstă de 30 de ani pe atunci şi tatăl unei fetiţe. Îndrăgostita Athina s-a mutat la Sao Paulo cu iubitul ei, în timp ce tatăl acesteia, îngrijorat din cauza intenţiilor lui Alvaro, a încercat să preia controlul asupra averii acesteia, lucru care a dus la răcirea relaţiei lor. Când Athina şi brazilianul ei s-au căsătorit în anul 2005, Thierry şi soţia lui, Gaby, n-au fost invitaţi la nuntă, mireasa fiind condusă la altar de către socrul ei.

Cumva, iţele moştenirii s-au complicat, iar toţi aceşti bani s-au convertit într-un fond la care Athina avea să aibă acces de-abia când împlineşte 30 de ani, lucru care s-a întâmplat în 2015. Atunci, doamna de Miranda primea imensa sumă de 800 de milioane de dolari: 55 % din averea acumulată de faimosul ei bunic îi revenea unei fete care practică echitaţia şi e măritată cu un afemeiat notoriu, care o înşela de câte ori avea ocazia. Un an mai târziu, Athina divorţa de Doda şi începea o altă bătălie dureroasă în instanţă, după ce Miranda a atacat contractul lor prenupţial. Sudamericanul prinsese gustul banilor şi voia şi el o bucăţică din averea lui Aristotel. În plan personal, acesta n-a pierdut timpul şi s-a recăsătorit cu o superbă vedetă TV din ţara natală, care i-a dăruit, anul acesta, al doilea copil. Lucrurile au stagnat, în schimb, pentru Athina, o miliardară solitară care nu ştie dacă peţitorii ei o vor pe ea sau contul ei bancar.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg