Urmaşii lui Elvis, condamnaţi la nefericire: scandaluri, droguri, pedofilie, trădări şi exces de chirurgie estetică

15 iulie, 2020
1 elvis 1 gettyimages 3134436 jpg jpeg

Moartea nepotului lui Elvis readuce în cel mai dureros mod pe tapet destinele nefericite ale membrilor familiei Regelui Rock'n'Roll, în legătură cu care se vorbeşte despre un blestem, la fel cum s-a scris şi despre familia Kennedy

Elvis a lăsat în urmă o avere de peste 100 de milioane de dolari, constant crescută graţie muzicii sale nemuritoare şi a varietăţii de produse comercializate cu nume Regelui. Totuşi, banii nu au garantat nici pe departe fericirea şi pacea în familia Presley. Şi asta începând cu Priscilla Presley, cea care a fost căsătorită 7 ani cu el. "M-au urât că m-am căsătorit cu el, m-au urât şi mai tare că am divorţat de el", scria Priscilla. "Să fii constant criticată de oameni care nu ştiu cu câtă disperare ai încercat să fii o soţie bună şi o mamă bună au făcut ca mariajul meu să fie unul foarte dificil", a explicat cea care a divorţat de Regele Rock'n'Roll în 1973, cu 4 ani înainte de moartea lui. 

Ulterior, Priscilla a ţinut să demonstreze că există viaţă după Elvis, dar demonstraţia a eşuat de-a dreptul şocant. Cilla a început o relaţie cu actorul Michael Edwards, care a durat nu mai puţin de 7 ani, dar care a ascuns o dureroasă anomalie: Edwards a început să dezvolte o atracţie pentru fiica ei, Lisa Marie, care a povestit în memoriile sale cum acesta a încercat să o seducă pe când ea era adolescentă. Dat de gol, Michael Edwards însuşi a recunoscut că... a avut sentimente pentru Lisa Marie, în timp ce era într-o relaţie cu mama ei. "Ştiu că a scris în cartea lui că era atras de trupul meu de adolescentă şi că mă urmărea când ieşeam din piscină. Apoi a venit în camera mea, făcându-mi avansuri când era beat", a declarat Lisa Marie. După despărţirea de Edwards, Priscilla a reuşit să aibă o relaţie remarcabil de lungă, de 22 de ani, cu Marco Garibaldi, o relaţie din care s-a născut şi un fiu pe 1 martie 1987, pe nume Navarone. Din păcate, şi această poveste s-a sfârşit, Priscilla şi Garibaldi despărţindu-se în 2006. În căutarea disperată a fericirii, a apelat la chirurgia plastică - dar asta cu rezultate catastrofale, pentru că Priscilla a căzut victimă unui medic fără licenţă, care a scuturat-o de bani buni în schimbul... unei feţe de Joker cu care s-a ales fosta soţie a lui Elvis. 

4 elvis 2 gettyimages 181393004 jpg jpeg

Următoarea în linia nefericirii a fost chiar fiica ei, Lisa Marie, care a trecut prin 4 mariaje nefaste - unul cu Danny Keough, din care au rezultat fiica Riley şi fiul Benjamin; unul despre care s-a spus că a fost de faţadă, cu Michael Jackson; unul care a durat doar 4 luni, cu Nicolas Cage; şi al patrulea cu Michael Lockwood, chitaristul şi producătorul ei muzical, care a fost cu adevărat dezastruos. În 2008, Lisa Marie le-a născut pe gemenele Harper şi Finley şi totul părea în sfârşit lapte şi miere pentru ea. Nouă ani mai tâzriu, în plin divorţ, Lisa Marie dezvăluia că descoperise în computerul soţului sute de imagini şi clipuri cu pornografie infantilă. Prin toate aceste lovituri, Lisa Marie a trecut cu ajutorul alcoolului şi al drogurilor, devenind dependentă - căutând în plus sprijinul neinspirat în Scientologie. Un haos care şi-a spus cuvântul asupra psihicului fiului ei, Benjamin... În mijlocul acestei debandade, Lisa Marie a avut şi grave probleme financiare, ajungând la faliment şi denunţându-l pe fostul ei manager, Barry Siegel, cu care a lucrat între 1993 şi 2006, că i-a tocat partea de avere moştenită de la tatăl ei. 

Astfel, sinuciderea fiului ei, Benjamin, este o nouă lovitură primită de greu încercata familie Presley - tânărul suferind de o profundă depresie provocată atât de haosul din familia sa, cât şi de incapacitatea de a-şi construi propriul drum în muzică, dincolo de umbra marelui Elvis...

2 elvis 1 jpg jpeg

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

ceas jpg
cornelia73 jpg
Ioana Ginghina sexy slaba silueta se mentine (1) jpg
arsinel8 jpg
Gaz pe Foc (6) jpg
tania PNG
alessia raiciu jpg
piele8 jpg
briana8 jpg
katie1 jpg
Rebel Wilson și iubita Ramona Agruma (9) jpg
Gina Pistol 2 jpg
angelina jolie profimedia 0714246197 jpg
heche PNG
293494987 592298245593309 6723042670490476019 n jpg
kate moss jpeg
andreea84 jpg
green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg