Viaţa celebrei Paris Hilton! Moştenitoarea imperiului Hilton a îndurat abuzuri de nedescris: "Am fost bătută şi sugrumată!"

10 octombrie, 2020
5 paris hilton jpg jpeg

În timp ce petrecea până dimineaţa prin cluburi şi poza sexy cu fiecare ocazie ivită, moştenitoarea imperiului Hilton îndura abuzuri de nedescris: „Am fost bătută şi sugrumată!“

E model, actriţă de duzină, DJ de ocazie, stăpână împătimită de chihuahua, cântăreaţă mediocră, (primul) reality star, fashion designer, femeie de afaceri şi socialite. A, şi moştenitoarea imperiului Hilton transformată, peste noapte (sau, mai bine spus, nopţi petrecute prin cluburi), în deschizătoarea de drumuri pentru toate kimkardashian-cele lumii, care s-au lansat cu câte-o filmare XXX şi-acum îşi etalează bogăţiile pe social media. Dar ce n-a fost Paris Hilton (39) până acum? Păi, victima unor agresori, se pare. În documentarul This is Paris, lansat pe 14 septembrie pe canalul ei de YouTube, blondina etalează altă latură a ei. Una complet diferită. Şi deloc sexy.

Spre stupoarea tuturor celor care n-o credeau în stare pe starletă decât de lucruri superficiale şi strălucitoare, am descoperit un trecut destul de întunecat în viaţa lui Paris. Poate că bate în 40 de ani şi simţea nevoia să iasă la înaintare cu ceva mai consistent decât obişnuitele arestări pentru posesie de cocaină sau condus sub influenţa alcoolului. Poate că-i la modă să te dai victimă acum, când America mănâncă pe pâine orice ştire #MeToo, şi-atunci o poveste emoţionantă, de supravieţuitoare a unor repetate agresiuni fizice şi emoţionale, n-are cum să strice. Indiferent de motiv, Hilton s-a pus frumos machiată şi aranjată în faţa camerei şi a vorbit despre adolescenţa ei traumatizantă şi despre cei cinci foşti iubiţi care au bătut-o. „Am avut multe relaţii abuzive la viaţa mea“, a declarat ea pentru People. „Am fost sugrumată, am fost lovită şi apucată în mod brutal. Am suportat mult prea mult din ceea ce nimeni n-ar trebui să suporte“, spune cea care a fost logodită de trei ori (cu Jason Shaw, Paris Latsis şi Chris Zylka), dar n-a avut parte de nicio nuntă sau căsnicie până acum.

Fosta iubită a actualului soţ al lui Cameron Diaz, Benji Madden, sau a lui Nick Carter de la The Backstreet Boys n-a precizat cine au fost agresorii. Putea fi oricare dintre numeroşii ei parteneri de viaţă – de la Rick Salomon, cel care i-a fost soţ de două ori Pamelei Anderson şi care a fost partenerul de sex al lui Paris din filmuleţul ei deochiat, la Edward Furlong, puştiul din Terminator 2: Judgment Day, Todd Phillips, regizorul filmului Joker, sau chiar fotbalistul Cristiano Ronaldo, care a avut o relaţie de scurtă durată cu ea în iunie 2009. „Toţi păreau nişte tipi de treabă la început, după care îşi dădeau arama pe faţă...“, continuă Hilton cu lacrimi în ochi. „Deveneau geloşi, defensivi sau încercau să mă controleze.

După care ajungeau să fie abuzivi din punct de vedere fizic, verbal şi emoţional“, conchide ea. Blondina de 39 de ani n-a făcut publice numele foştilor ei iubiţi violenţi, ci numai motivul pentru care a acceptat să stea în nişte relaţii abuzive. Tot „ghinionul“ ei în amor i se trage din adolescenţă, când a fost trimisă de părinţi la internatul Provo Canyon, o şcoală care şi-a propus să-i scoată gărgăunii din cap rebelei de 15 ani prin disciplină strictă şi pedepse fizice, dar n-a reuşit s-o înveţe pe liceeancă nimic altceva decât cum să îndure tratamente dure, chiar inumane degeaba. Pentru că „răzbunarea“ lui Paris, după asemenea experienţă şcolară de groază, a fost să se afunde şi mai mult în hăul personal şi să-şi găsească alinarea doar în droguri şi băutură. Hilton a îndurat bătăi crunte la Provo Canyon, a fost forţată să ia diverse pastile, fără să aibă cea mai mică idee ce puteau fi, şi chiar să stea câte 20 de ore în carceră dezbrăcată complet.

„Angajaţii se purtau groaznic cu mine, încercau tot timpul să mă facă să mă simt prost, se luau de mine, mă tachinau şi torturau. Ne loveau şi ne strâgeau de gât, voiau să bage frica în noi ca să-i ascultăm de teamă.“ Cum spuneam, un tratament de-a dreptul inuman, care bineînţeles că n-a avut efectul scontat, ci doar a împins-o pe starletă şi mai adânc în propria disperare. „N-am mai vorbit niciodată public despre asta, aşa că o să fie un şoc pentru toată lumea...“, declară Hilton cu jumătate de gură în documentarul ei absolut surprinzător. Traumele suferite în cele 11 luni petrecute în internatul din Utah i-au cauzat adolescentei o anxietate aproape insuportabilă, insomnie şi o lipsă cruntă de încredere în sine: „Mă obişnuisem atât de mult cu comportamentul abuziv de la Provo, încât ajunsesem să-l consider normal.“ Nu-i de mirare că, ani mai târziu, când era deja implicată în relaţii amoroase mai mult sau mai puţin celebre, nu mai putea face diferenţa între iubirea înfocată şi nebunia curată. Crizele de gelozie ale partenerilor ei de viaţă i se păreau dovezi incontestabile de dragoste şi apreciere.

Iar gesturile sau vorbele lor brutale erau adesea confundate cu o pasiune greu de stăpânit. Şi toate acestea în detrimentul ei. „Privind înapoi, nu-mi vine să cred că i-am lăsat pe unii să se poarte aşa cum mine... Eram atât de pierdută şi de disperată după dragoste, încât am dat peste cei mai nepotriviţi bărbaţi“, conchide Paris.

În momentul de faţă, fosta petrecăreaţă notorie, cea care a inventat fenomenul influencer- ilor din întreaga lume, trăieşte o drăguţă poveste de dragoste cu omul de afaceri Carter Reum (38). Cei doi amorezi sunt împreună de aproape un an şi încă n-am auzit de vreun scandal-monstru care să-i aibă ca protagonişti. „Mă simt atât de în siguranţă cu el!“, spune ea din tot sufletul. „Înainte de a-l întâlni pe el, nici nu cred că eram pregătită pentru o relaţie serioasă. Dar am învăţat atât de multe şi mă bucur enorm că mi-am găsit perechea!“ C-o fi aşa sau nu, rămâne de văzut. După ce-a dat naştere culturii starurilor online şi-a creat fenomenul celor care sunt faimoşi pentru simplul fapt că sunt faimoşi (vezi clanul Kardashian şi derivatele lui), poate că e timpul să aducă pe lume şi-un copil. După ce-a testat mai toţi burlacii amatori de distracţie şi blondine uşurele, poate se opreşte la un singur bărbat serios şi iubitor. Poate.



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG