Victoria şi David Beckham au împlinit 22 de ani de mariaj şi se pregătesc să fie socri mari. Află totul despre culisele primei nunţi în familie

16 iulie, 2021
1 familia beckham jpg jpeg

Luna aceasta, David şi Victoria aniversează 22 de ani de mariaj, timp în care au construit un imperiu, dar şi o familie admirată de întreaga lume. Acum, se pregătesc să devină socri mari

S-au căsătorit pe 4 iulie 1999, în cadrul unei ceremonii prezentate atunci în exclusivitate de revista OK! UK. Se întâmpla la Castelul Lutrellstown, din afara oraşului Dublin din Irlanda – acolo unde locuise între 1844 şi 1900 Regina Victoria. Iar acest început regal, marcat şi de faptul că mireasa a purtat o coroană, anunţa o dinastie puternică, la acea vreme David şi Victoria fiind deja părinţi: îl aveau pe fiul Brooklyn, de doar 4 luni. Şi cu toate că devenise mamă recent, Victoria a etalat o formă fizică uluitoare. 22 de ani mai târziu, după multe încercări şi sacrificii, familia Beckham este o instituţie, cu patru urmaşi: Brooklyn (22), Romeo (18), Cruz (16) şi Harper (9). Apuse sunt vremurile în care presa scria despre scandalurile legate de presupusele infidelităţi ale lui David Beckham. Ce doi au intrat într-o nouă etapă: se pregătesc să devină socri mari. Iar dacă unii ar spune că se întâmplă prea devreme, este limpede că povestea lor i-a inspirat pe copii, dacă ne amintim că Victoria şi David aveau doar în jur de 22 de ani când s-au îndrăgostit. Şi, ce-i drept, se pregătesc pentru aceste noi roluri de socri într-o perioadă în care sunt mai uniţi ca niciodată. Iar asta fiindcă perioada pandemică pare să fi fost benefică pentru cuplul cu o avere care a depăşit anul trecut miliardul de dolari, bani câştigaţi din contractele lui de publicitate, afacerea ei în modă şi alte business-uri. Înainte de pandemie, David (46) îşi văzuse visul cu ochii, lansându-şi propriul club de fotbal în America, iar ea îşi extinsese portofoliul, de la linia de fashion la cea de beauty. Şi deşi lucrurile păreau înfloritoare, la acel moment se scria că deveneau tot mai distanţi. El era mai tot timpul plecat în America, încălcându-şi astfel promisiunea de a petrece mai mult timp cu familia, spre suferinţa Victoriei (47), care se simţea trădată. Când a izbucnit pandemia, însă, lucrurile s-au schimbat brusc. Activitatea ei în fashion a trecut pe locul doi, astfel că temerile de a fi prea mult departe de David s-au risipit, împărţindu-şi viaţa de familie între casa lor din zona rurală din Cotswolds, Marea Britanie, şi Miami, unde au stat cu toţii o vreme, Victoria fiindu-i alături soţului în activitatea de la clubul Inter Miami.

9 familia beckham 2 jpg jpeg

„Copiii au fost lângă noi, iar eu le-am spus că sunt norocoşi să treacă prin asta. Aşa trebuie să privească lucrurile: trăiesc istoria. Copiii şi nepoţii lor îi vor întreba, într-o zi, cum a fost atunci când nu se putea ieşi din casă săptămâni la rând. Cred că întreaga experienţă a fost o provocare de a rămâne pozitivi şi de a ne motiva reciproc. Aceasta a fost cheia. Deşi recunosc că şcoala de acasă a fost grea. Foarte grea. Eu pot conduce o afacere, dar şcoala online a copiilor m-a pus la grea încercare“, a povestit Victoria. Acum, a revenit şi ea în forţă cu business-ul de fashion, iar prima misiune pe lista sa este de a crea... rochia de mireasă pentru viitoarea soţie a fiului ei cel mare, Brooklyn. Şi nici Romeo nu e departe de acest moment, pentru că băieţii Beckham nu au stat degeaba în pandemie. „Timpul chiar zboară repede. Acum îi ţii în braţe pentru prima dată la spital şi a doua zi sunt deja la volanul propriei maşini. Dar familia este cea mai mare realizare a mea, cel mai special lucru şi nu aş schimba nimic“, spune David. Că tot pomenea de maşini... Şi ce maşini, am putea adăuga. Fiul lui de 18 ani, Romeo, a fost fotografiat recent la volanul unui Maserati de 65.000 de lire sterline. Cu toate acestea, David susţine că şi-a ţinut copiii aproape şi i-a crescut cu mare atenţie alături de Victoria. „Suntem nişte părinţi foarte stricţi“, pretinde el. Şi probabil că „strict“ înseamnă altceva la nivelul lor. „Trebuie să îi înveţi bunele maniere şi să le trasezi clar limitele pe care nu trebuie să le depăşească, pentru a rămâne cu picioarele pe pământ“, a adăugat el. Iată cum au evoluat copiii cuplului.

Brooklyn Beckham

A moştenit dragostea tatălui pentru fotbal şi pe cea a mamei pentru stil, dar şi-a găsit propriul drum în spatele aparatului foto. A studiat fotografia la Parsons School of Design din New York, iar acum pendulează între proiectele de modelling şi cele fotografice. De altfel, şi-a pozat logodnica, modelul Nicola Peltz, îmbrăcată în noua colecţie creată de mama lui, Victoria Beckham, pentru numărul de aprilie al revistei Vogue, ediţia germană. „Oamenii mă vor cunoaşte întotdeauna drept fiul Victoriei şi al lui David Beckham, dar eu încerc să-mi găsesc propriul drum“, spune el. Şi în această încercare, este şi primul care s-a anunţat gata să părăsească cuibul. Anul trecut, în iulie, s-a logodit cu Nicola Peltz – iar nunta ar fi urmat să aibă loc anul acesta. Dar pentru că familiile lor şi-au dorit un eveniment ca la carte, iar pandemia de coronavirus nu a trecut încă, au amânat pentru la anul nunta. Însă evenimentul se conturează încetul cu încetul.

3 brooklyn beckham jpg jpeg

Se ştie că vor respecta nişte tradiţii iudaice, pentru că atât străbunicul lui Brooklyn, Joseph, cât şi tatăl Nicolei, omul de afaceri miliardar Nelson Peltz au aceste rădăcini – iar tânărul cuplu vrea să aducă un tribut moştenirii iudaice. Şi dacă nu ştiţi foarte bine cine este tatăl viitoarei mirese, ei bine, Nelson Peltz are o avere de 1,7 miliarde de dolari, aşa încât înţelegem de ce Nicola a fost repede acceptată în familia Beckham. Este omul din spatele unui mare fond de investiţii din New York şi se află în conducerea unor companii mamut precum Procter&Gamble. Cu siguranţă că Victoria Beckham a fost atât de încântată de viitoarea ei noră încât s-a oferit imediat să-i creeze rochia de mireasă. Şi nici nu o deranjează atunci când Nicola dă buzna în garderoba ei. „Nu ne-am fi putut dori ca Brooklyn să iubească o femeie mai adorabilă“, a declarat ea despre fata cu patru ani mai mare decât Brooklyn. Ba chiar şi David e atât de încântat, încât i-a spus fiului că vrea să recite la nuntă nişte versete din Tora. Iar planurile de nuntă sunt mari – se proiectează două ceremonii, una în Florida şi una în Anglia, cu un buget total de 4 milioane de lire sterline. Nu se ştie sigur dacă vor avea rabin la ambele ceremonii, dar Brooklyn i-a spus Nicolei că ea va lua decizia, pentru că el „e deja sub papuc“, a dezvăluit o sursă din anturajul lor. Ce-i drept, în ordinea ierarhică financiară, familia Peltz se află pe primul loc. Aşa se şi explică de ce socrul mic a pus deja piciorul în prag, declarând că îşi doreşte semnarea unui contract prenupţial. Tot clanul Peltz a decis și reşedinţa mirilor: vor locui în America, patria Nicolei. Iar soţii Beckham încearcă acum să se adapteze – cum David are echipa de fotbal Inter Miami, au achiziționat acolo o locuinţă de 24 de milioane de dolari, iar Victoria va petrece şi ea parte din timp la Miami pentru a fi în continuare mai aproape de soţ şi fiul cel mare. Dar şi pentru a-şi dezvolta afacerile – pentru că are deja planuri mari de a se impune pe piaţa americană cu produsele sale de beauty, iar asta şi cu ajutorul influenţei şi al conexiunilor cuscrului Nelson Peltz. Aşadar, vorbim deja despre unirea a două imperii.

Romeo Beckham

Fiul mijlociu al familiei Beckham a intrat de multă vreme în contact cu moda. La propriu – nu doar prin prezenţa la show-urile mamei lui. A fost imaginea unei campanii Burberry la doar 10 ani. Dar colaborarea întregii familii cu acest brand nu a fost mereu pe placul publicului. Pentru că tot Burberry l-a angajat pe Brooklyn pe când avea doar 16 ani să fie fotograf pentru campania lor. Iar asta a înfuriat la culme comunitatea fotografilor profesionişti, care s-au simţit trădaţi şi au lansat acuzaţii de nepotism. Dacă la asta adăugăm imaginile recente cu Romeo la volanul noului său bolid de lux achiziţionat la doar 18 ani, desigur că modalitatea soţilor Beckham de a-şi creşte copiii „cu picioarele pe pământ“ poate fi îndelung discutată. La fel s-a spus şi atunci când Romeo a aterizat în calitate de manechin pe coperta bibliei modei masculine din Italia, L’Uomo Vogue. „Nu i-am cerut să pozeze pentru că are părinţi faimoşi“, s-a scuzat redactorul-şef. „Ci pentru că e un model de succes, e deschis să se joace cu look-ul lui şi nu are aere“, a susţinut acesta. Totuşi, dacă în privinţa ideii de nepotism şi a răsfăţului putem dezbate, în cealaltă privinţă, a familiei, este limpede că părinţii David şi Victoria le-au transmis copiilor noţiuni foarte solide. Aşa se face că şi Romeo dă deja semne că ar vrea să se aşeze la casa lui, deşi are doar 18 ani. Apropiaţii familiei spun că tânărul se pregăteşte deja să îşi ceară în căsătorie iubita, pe Mia Regan.

15 romeo si iubita lui jpg jpeg

Dar aici lucrurile nu mai sunt atât de mult pe placul soacrei mari. Parcă aflat într-o întrecere cu fratele Brooklyn, Romeo a început să caute o casă potrivită pentru el şi Mia şi le-a spus deja părinţilor că vrea să se mute cu ea. „Faptul că Brooklyn s-a logodit şi a născut atâta entuziasm în familie cu planurile de nuntă, l-a făcut pe Romeo să-şi dorească acelaşi lucru“, spune un amic. Mai mult, cuplul a stârnit chiar zvonuri despre o posibilă sarcină, ceea ce ar explica şi graba. Cert este că Victoria nu e la fel de încântată de planurile fiului mijlociu precum este în cazul lui Brooklyn. „Este foarte apropiată de copiii ei şi se teme că îi pierde prea repede. Consideră că Romeo se grăbeşte şi e foarte tristă că aceste schimbări au apărut aproape simultan la doi dintre fiii ei. Ar fi vrut ca aceste etape să vină pe rând. Îi place foarte mult ideea că băieţii ei își doresc stabilitate în cuplu, dar crede că Romeo ar trebui să mai lase timpul să treacă şi să se bucure de tinereţe, fără presiunea unui mariaj. Mai ales unul urmărit de public“, spune aceeaşi sursă. Desigur, o altă explicaţie ar fi şi faptul că Julieta lui Romeo, Mia Regan, nu vine dintr-o familie la fel de bună precum Nicola Peltz. Are tot 18 ani, a devenit iubita fiului Victoriei în 2019, este model şi are un cont de Instagram de succes, dar cam atât. Surse apropiate familiei spun că soţii Beckham sunt, însă, pe bună dreptate încântaţi de faptul că Romeo, asemenea lui Brooklyn, s-a ţinut departe de viciile şi pericolele cărora le cad pradă adolescenții bogați. Prin urmare, indiferent de brackground-ul Miei, au încurajat prezența ei în viața fiului lor.

Cruz Beckham

6 cruz beckham jpg jpeg

Fiul de 16 ani al familiei Beckham este încă la şcoală şi îşi doreşte să urmeze o carieră în muzică. A debutat încă din 2016 cu single-ul If Everyday Was Christmas, încasările luând calea unor proiecte caritabile, după cum a anunţat atunci mândrul tată. „El a venit cu această idee şi nouă ne-a plăcut le nebunie. Iar cel mai mult ne place că iubeşte ceea ce face“, spune David. Iar Romeo şi-a anunţat cei peste 1,8 milioane de followerşi de pe Instagram că asta îşi doreşte în viaţă: să facă o muzică pe care toată lumea să o asculte.

Harper Beckham

17 victoria beckham si harper jpg jpeg

Unica fiică a lui David Beckham este elevă la Italia Conti Academy of Theatre Arts din Londra şi, la vârsta de 9 ani, se pregăteşte deja pentru o carieră în lumina reflectoarelor. Este mica vedetă a familiei, iar David recunoaşte că este topit după ea. „Mă face preş, vă spun adevărul. Băieţii mei ştiu deja că, dacă vor să mă roage ceva, mai bine îi cer lui Harper să-mi spună, pentru că ei nu-i pot rezista pur şi simplu. Nu-i pot spune «nu». Am refuzat-o cu ceva o singură dată în viaţă, iar atunci a început să-i tremure buza de jos de tristeţe şi mi-am spus că nu voi mai repeta asta“, i-a povestit David lui Ellen DeGeneres. Aşadar, cam aşa spune David că nu-şi răsfaţă copiii şi este strict cu ei... Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg