Două comedii marca Netflix au fost filmate în România! FOTO

3 ianuarie, 2019
21 filme netlix turnate in romania jpg jpeg

De Sărbători, filmele romantice şi comediile de Crăciun sunt cele mai gustate de public. Două astfel de producţii au fost turnate la Sinaia şi Carei.

Două dintre filmele de sezon au fost filmate aproape integral în România. Este vorba despre producţiile "A Christmas Prince" (Un prinţ de Crăciun) şi "The Princess Switch", apărute pe platforma Netflix.

Pentru cel dintâi, filmările s-au concentrat la Sinaia, piesa centrală a filmului fiind chiar impunătorul Castel Peleş, prezent în film în nenumărate cadre ample. Acţiunea filmului se petrece într-o ţară imaginară, Aldovia (probabil cu aluzie sonoră la Moldova, Moldavia), condusă de o monarhie. O bloggeriţă originară din Statele unite ajunge în Aldovia pentru a scrie despre prinţul ce urmează să fie încoronat chiar de Crăciun.

Cele mai multe scene ample sunt filmate panoramat, cu drona, la Peleş, dar echipa de filmare a luat cadre şi la Aeroportul Aurel Vlaicu, Palatul Bragadiru (scenele din momentul balului regal), Muzeul Naţional Cotroceni, Ateneul Român (scena discursului) şi Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila, în amfiteatru (pentru scenele cu întrunirile parlamentului din Aldovia).

Un alt obiectiv românesc a fost pe lista prducătorilor Netflix.

apare în ipostaze extrem de spectaculoase în filmul american „The Princess Switch”, având-o în rolul principal pe actriţa Vanessa Hudgens. Acţiunea e similară celei din povestea "Prinţ şi cerşetor", doar că adusă în zilele noastre şi având personaje feminine: cu o săptămână înainte de Crăciun, Margaret, minunata ducesă de la Montenaro, schimbă locul cu Stacy, o “fată obişnuită” din Chicago, care arată exact ca ea. Cu ajutorul magic al lui Moş Crăciun, Margaret se îndrăgosteşte de frumosul coleg al lui Stacy, în timp ce Stacy se îndrăgosteşte de logodnicul lui Margaret, prinţul moştenitor.

Pentru realizarea acestei producţii, alături de actorii sosiţi din SUA şi Marea Britanie, peste 100 careieni şi sătmăreni, au participat în lunile februarie şi mai la filmări în calitate de figuranţi. Filmările au avut loc în Castelul Károlyi, în locaţia fostei Primării, pe platoul din faţa actualei Primării şi zona pietonală de pe strada 1 Decembrie 1918, unde a fost amenajat un târg de Crăciun.

Mai multe capturi în acest sens au fost făcute publice de către cei care au vizionat deja filmul, disponibil de vinerea trecută pe Netflix.



Recente pe Ok! Magazine

inghetata proteica jpeg
forfecute staleks jpg
Al Bano și Romina foto PR  JPG
bookzone jpg
credit (2) (1) jpg
baner IKEA jpg
femeie cu caine langa calorifer 2251084105 jpg
cover (7) jpg
17 septembrie 2024
Ce este marketingul stradal?
Cristian Movila jpeg
Answear RED 2 jpg
Idei de bauturi interesante pe care sa le testezi alaturi de prietenii tai jpg
Vocea României jpg
musical  jpg
Cum să te distrezi în Dubai fără să cheltuiești o avere jpg
Cum să eviți cele mai comune greșeli în alegerea patutului pentru copii jpg
okmagazine ro (3) jpg
mEfVefl   Imgur png
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg