Două ținute de excepție marca Céline Dion. All black versus imprimeu cu flori

În ultima vreme, Céline Dion nu contenește să ne surpindă cu aparițiile sale în ținute nonconformiste la evenimente, sau chiar pe stradă. De la rochiile de gală purtate la concerte sau la Cannes, la un street style impecabil, artista în vârstă de 49 de ani este o prezență care nu poate trece neobservată.

Ieri, însă, Celine a fost regina neîncoronată de la operă, îmbrăcată toată în negru, într-o rochie lungă pe gât cu imprimeu în buline și pe deasupra un sacou până în pământ cu tăieturi moderne. O ținută demnă de o divă care participă la un spectacol la Opera Palais Garnier și, deși a fost acoperită din cap până în picioare, a fost extrem de elegantă și de rafinată.

A purtat un costum creat de Roberto Cavalli.

Astăzi artista ne-a uimit din nou cu apariția sa tot în Franța. Cântăreața a făcut o bună impresie sosind la un hotel din Paris, într-un compleu foarte colorat, cu imprimeu floral. Diva a etalat o siluetă de invidiat, îmbrăcată de data aceasta în culori puternice, un compleu format din pantaloni cu talie înaltă, un tricou alb peste care a suprapus un sacou din același material ca și pantalonii și un pardesiu identic. Pentru ca ținujta să fie excentrică, cântăreața și-a prins părul în coc și a purtat o pereche e ochelari de soare supradimensionați și a încălțat o pereche de pantofi cu toc, fucsia.

Foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA