„Dr. Quinn“ reloaded, după 13 de ani

4 decembrie, 2014
26911dr quinn jpeg

Întreaga distribuţie a serialului american de succes, în frunte cu Jane Seymour şi Joe Lando, s-a reunit pentru un scurtmetraj ce va fi difuzat săptămâna acesta pe internet.

Întreaga distribuţie a serialului american de succes, în frunte cu Jane Seymour şi Joe Lando, s-a reunit pentru un scurtmetraj ce va fi difuzat săptămâna acesta pe internet.

Au trecut 13 ani de la marele final al celui mai iubit serial despre Vestul Sălbatic, „Dr. Quinn“, al cărui deznodământ s-a înscris în scenariul lungmetrajului omonim.

De-atunci, actorii din distribuţie şi-au văzut de carierele lor, au semnat pentru alte producţii şi s-au întâlnit doar ocazional, în cerc restrâns, la o cafea sau la o cină ca-ntre prieteni.

image

Interesant este că între Jane Seymour şi Joe Lando s-a legat o prietenie frumoasă şi durabilă – dar doar atât, spre nefericirea fanilor lor, care şi-ar fi dorit ca idila de pe ecrane să se transpună şi în viaţa reală.

Reuniunea de anul acesta este, însă, una oficială, întreaga distribuţie filmând câteva scene ce vor rula pe site-ul “Funny or Die”, o televiziune online ai cărei producători sunt Will Ferrell şi Adam McKay.

Dar nu vă aşteptaţi ca Michaela Quinn să fie aceeaşi. După ani întregi în care i-a tratat pe bolnavii din Colorado Springs, dr. Mike se reorientează spre comerţul cu medicamente, devenind o adevărată “Morphine Woman”. Cu o asemenea intrigă, sigur mulţi fani ai serialului vor dori să ştie cum se va descurca Jane Seymour în această nouă postură.

image

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

De ce este important ca parintii sa se joace alaturi de copii in primii ani de viata jpg
comunicat 1920x1080 png
femeie afaceri incredere jpg
De ce să alegi un Samsung într o eră a Iphone ului Iată 3 motive chiar aici! jpg
Ben Schnetzer Headshot Photo by Emilio Madrid Kuser Low Rez[2] jpeg
Afis LineUp FULL   cu Parteneri   16p9 1920x1080px NVS   Digital RE 8iun png
SAGA X Greenpoint jpeg
Stephan Pelger jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg