Dragoş Bucurenci, prezentatorul Supravieţuitorul, a lansat cartea Despre curajul de a ne lăsa văzuţi

12 decembrie, 2016
dragos bucurenci jpeg

Dragoş Bucurenci, prezentatorul Supravieţuitorul, vorbeşte Despre curajul de a ne lăsa văzuţi în noua sa carte, pe care a lansat-o joia trecută, în Bucureşti.

Dragoş Bucurenci, ascultându-l pe Cătălin Ştefănescu

Volumul este o provocare de a descoperi cine este şi ce gândeşte Dragoş Bucurenci, cel din spatele imaginii publice pe care şi-a creat-o cu proiectele, apariţiile media şi cursurile pe care le ţine.

„În decembrie anul trecut mă gândeam ce mi-aş dori să fac în noul an şi notam aşa: să îmi dovedesc că pot să cresc un câine, să revin în televiziune şi să scriu o carte. Privind astăzi în urmă la anul care a trecut, nu cred că mi-aş fi putut dori un câine mai frumos şi mai bun decât Oscar, nu cred că mi-aş fi putut dori o experienţă de televiziune mai intensă decât

, şi nu cred că mi-aş fi putut dori o editură mai frumoasă decât Curtea Veche Publishing. În ultimii ani, m-am răspândit prin mai multe zări şi mi s-a părut că am ajuns să fiu cunoscut de oameni doar în nişte faţete ale mele şi mi-am dorit ca oamenii să mă poată cunoaşte prin această carte în întregul meu, aşa cum sunt eu: cu întrebările mele, cu reflecţiile mele, cu îndoielile şi mai ales cu slăbiciunile mele. Pentru că eu cred că vulnerabilitatea, şi anume curajul de a te deschide în faţa cuiva, stă la baza tuturor relaţiilor care ne împlinesc sufleteşte.”, a spus Dragoş Bucurenci despre noua carte lansată săptămâna trecută.

Cu Corina Caragea

Cu Marian Godină

„Nu ne putem apropia de cineva fără să riscăm. Dacă acum mii de ani riscam să fim atacaţi şi chiar omorâţi, astăzi riscăm să fim respinşi, refuzaţi, ridiculizaţi sau pur şi simplu ignoraţi – lovituri sufleteşti nu mai puţin dureroase. Aşa că alegem de cele mai multe ori să construim relaţii din spatele unor ziduri bine întărite şi ale unor porţi închise cu lacăte, în aşteptarea ca celălalt să înţeleagă că nu-i vrem răul şi să facă primul pas către noi.”

Otniela şi Alin din show-ul Supravieţuitorul au fost şi ei prezenţi

Volumul „Despre curajul de a ne lăsa văzuţi” este disponibil pe www.curteaveche.ro şi în librăriile din Bucureşti şi din ţară.

Printre invitaţii lui Dragoş la Cărtureşti Carusel s-au numărat presonalităţi precum realizatorul TV Cătălin Ştefănescu, Corina Caragea, Marian Godină şi foştii concurenţi de la Supravieţuitorul Alin Munteanu şi Otniela Sandu.Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg