Drama prin care a trecut Roxana Ciuhulescu cu fiica ei: „Am simțit că mor și învii”

23 august, 2023

Vedeta emisiunilor auto-motor-sport a trecut printr-o mare cumpănă cu fetița ei, care tocmai a fost operată timp de 9 ore.

Roxana Ciuhulescu si fiica sa, Ana   pagina personala (3) jpg

Au fost 9 ore de coșmar pentru Roxana Ciuhulescu, care și-a văzut fiica din prima căsătorie, pe Ana, ajunsă pe un pat de spital, sub bisturiu. Cu emoțiile inerente oricărui părinte care se vede nevoit să-și opereze copilul, Roxana Ciuhulescu a trebuit să-și adune toate resursele de energie și de rezistență pentru a face față uneia dintre cele mai dure zile.

Totuși, de ce a ajuns Ana la operație? Răspunsul ni l-a dat chiar Roxana Ciuhulescu, în cadrul unei postări online, în care a explicat cu prima ei născută a fost diagnosticată cu o formă severă de scolioză toraco-lombară. În 2020, în vremea pandemiei, fiica mea, astăzi în vârsta de 15 ani, a fost diagnosticată cu scolioză toraco-lombară. Cu toate că am făcut toate eforturile pentru a putea scăpa de această problemă, Ana a purtat inclusiv un corset special 24 de ore din 24 și a făcut gimnastică medicală, fizioterapie și alte terapii, problema a continuat să se agraveze până am ajuns la diagnosticul de scolioză severă”, a explicat Roxana, via Facebook.

„Creșterea rapidă în înălțime și lipsa completă a mișcării din timpul pandemiei - pentru un copil foarte activ care practică balet de la 3 ani și a făcut înot, volei și echitație la viața ei, oprirea bruscă a oricărei activități fizice și-a spus cuvântul. Într-un timp record, scolioza a evoluat de la 36 de grade la 64 de grade, iar viața fiicei mele a ajuns să fie pusă în pericol. După ani în care ne-am tot chinuit și am trăit cu frica operației, iată că nu am putut-o evita”, a mai notat vedeta emisiunilor auto-motor-sport, descriind evoluția bolii.

Din păcate, ieri a fost una dintre acele zile decisive din viața ei, acea bornă de încercare, a cărei încărcătură nu se va estompa prea ușor. „Intervenția chirurgicală a avut loc astăzi, a durat 9 ore și a fost absolut necesară. În caz contrar, dacă nu o acceptam, riscurile ar fi fost înfiorătoare: de la deformarea mersului Anei și probleme ale bazinului, până la perforarea organelor interne și dureri inimaginabile. Vreme de 9 ore, am simțit că nu am aer, că mor și învii, că totul este un vis în culori gri, reci, din care nu mă mai trezesc. Au fost cele mai grele 9 ore din toată viața mea și doar încrederea în Dumnezeu și ruga neîncetată către El m-au întărit. Încrederea în EL nu m-a părăsit niciodată și voi continua să mă rog pentru familia mea, pentru copiii pe care i-am creștinat, pentru toți cei care ne-au ajutat și nu numai. Să mă rog și să mulțumesc cu recunoștință.”

Cum se simte acum fiica ei adolescentă? „Ana a trecut cu bine peste intervenția grea și în acest moment se reface. Cât despre mine, încă adun bucăți din mine și le lipesc la loc. O fac pentru Ana, în fața ei trebuie să rămân puternică. Numai mamă să nu fii, știind că al tău copil suferă atât de tare și că se află pe un pat de spital. Și în cazul nostru, Dumnezeu Bunul a lucrat prin oameni. Și ce oameni! Suntem recunoscători tuturor și le mulțumim infinit celor care ne-au ajutat pentru a putea să efectuăm această intervenție. Nu a fost deloc ușor, însă vrem să-i mulțumim din suflet domnului Vlad Plăcintă, președinte Asociația Salvează o inimă, pentru tot sprijinul acordat! Datorită lui și sufletelor care s-au alăturat campaniei, am reușit s-o salvăm pe Ana de la un viitor dureros și deformat. Prin voi, Dumnezeu a reușit să-mi facă fetița bine!”.

FOTO: arhiva personalăRecente pe Ok! Magazine

cub andreea berecleanu eva zaharescu png
termosemineu peleti bricolaj market 3 jpg
okmagazine warren jones LFlVuWLjYEo unsplash jpg
Salată grecească (2) jpg
6 electrocasnice incorporabile bucatarie jpg
Centrul de excelenta in endoscopia digestiva diagnostica si terapeutica SANADOR Floreasca (3) jpg
Corona Island image (2) jpg
Cardigane Dama okmagazine png
p g i dm romania inaugureaza anul acesta doua sali de clasa unicat in jude ele calara i i timi jpg
poza okmagazine ro jpg
okmagazine ro   Cum să alegi o husă de telefon care să ofere echilibru între aspect și siguranță jpg
Cum să ai grijă mereu de zâmbetul tău jpg
Ai o cameră în plus pe care nu o folosești  Iată în ce o poți transforma! jpg
Lucruri de care ai nevoie pentru casa daca ai o familie numeroasa jpg
Patricia fotomodel  jpg
UNTOLD Inquam Photos / Alexandru Busca
Ana Baniciu s a casatorit cu Edy Kovacs   Instagram (3) jpg
Ești pasionat de grădinărit Iată ce unelte nu ar trebui să ți lipsească din gospodărie jpg