Duelul posterioarelor. Delia și Raluka și-au înnebunit fanii cu imagini HOT din vacanță

23 ianuarie, 2023
FotoJetDelia și Raluka jpg

Thailanda le inspiră la maxim pe vedetele noastre. Fiecare în propria sa vacanță, departe de lumea dezlănțuită, Delia și Raluka își încântă fanii.

Conturile de socializare ale celor două artiste au explodat de la atâta senzualitate. Delia și Raluka au lăsat inhibițiile și și-au tratat fanii... cu dosul.

Dacă cu Raluka eram obișnuiți s-o vedem în ipostaze sexy, Delia pare că-și arată o nouă latură.

Artista a început să danseze lasciv pentru fani, dar și să-și expună posteriorul în bikini. Delia a învățat bine, bine să scuture din fese, spre încântarea sau uimirea fanilor. Mulți au întrebat-o ce se întâmplă cu ea, dar și mai mulți au felicitat-o pentru cum arată.

Delia este nonconformistă și nu mai bagă în seamă comentariile neplăcute, ba dimpotrivă, pare că și-a propus să-și scoată urmăritorii din zona de confort. Ea și-a atras multe antipatii, după ce a declarat public că nu-și dorește copii. Însă Delia a anunțat decizia de mai mult timp și este o decizie asumată, asupra căreia s-a înțeles cu soțul și impresarul său. Deocamdată explorează lumea și vor să se distreze: iubesc senzațiile tari, marea și muntele, iar filmările celor doi sunt adeseori apreciate de fanii artistei.

Dincolo de dezgolirea fetelor, naturală, dacă ne gândim la atmosfera thailandeză, nu putem să nu observăm și peisajele impresionante ale Thailandei, o locație adorată de vedetele din România.

Raluka este o ”abonată” mai veche în ceea ce privește imaginile sexy. Are un corp impecabil, pe care nu ezită să-l afișeze în cele mai minuscule costume de baie.

Cântăreaţa a dezvăluit, mai demult, cum face să arate atât de bine.

Invitată "La Măruţă", Raluka a dezvăluit ce schimbare alimentară a ajutat-o să arate ca un top model.

"Arăt aşa de când m-am oprit din a mânca... cărniţă. M-a ajutat foarte tare pe mine faptul că nu mai mănânc carne", a dezvăluit ea. Întrebată câte kilograme a slăbit adoptând acest nou regim, Raluka a spus că: "Nu am slăbit foarte mult, în schimb arăt mult mai armonios cumva, pot spune. (Am renunţat, n.r.) acum patru ani."

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg