Duet fabulos: Tudor Chirilă cântă colinde alături de Iulian Nunucă, finalist la ”Vocea României”

22 decembrie, 2022
Tudor și Iulian PNG

Sunt pregătiri intense în cele patru tabere de la ”Vocea României”. Fiecare concurent și fiecare antrenor repetă din greu pentru a da reprezentația perfectă la încheierea grandioasă a unui nou sezon ”Vocea României”.

Tudor Chirilă a publicat pe contul său de socializare un clip emoționant alături de concurentul său cu care a ajuns în finală, Iulian Nunucă. Băiatul este deosebit, o voce specială care a atras atenția tuturor încă de la prestația fabuloasă din audiții pe nevăzute. Iar Iulian Nunucă chiar că s-a prezentat într-o discreție maximă, căci a fost unul dintre concurenții ascunși. Cortina a căzut abia la terminarea reprezentației.

Născut într-o familie de cântăreți, cu tatăl și bunicul lăutari, Iulian a preluat talentul, însă l-a dus într-o cu totul altă zonă. „M-am regăsit în muzica pop, clasică, dar n-aș putea să spun că sunt diferit, până la urmă sunt țigan și nu fug de asta, mă mândresc cu toată inima că sunt țigan! Sunt diferit prin faptul că am ales să fac altceva decât ceea ce ei și-au propus”, a spus el la Pro TV. Deși inițial tatăl lui nu a fost de acord cu genul muzical pe care fiul său îl cântă, ulterior acesta l-a susținut și l-a încurajat, iar acum este foarte fericit pentru alegerea făcută de Iulian.

Tudor Chirilă a reușit să scoată tot ce-i mai bun din Iulian Nunucă, iar acum și-a recompensat fanii cu un colind care are același efect pe pe care îl au majoritatea interpretărilor lui Iulian Nunucă: piele de găină.

”Un lucru e clar, n-o să cântăm colinde în finală așa că lăsăm unul aici. Eu unul aș fi preferat să fie o săptămână liberă, să mă pot concentra la sensurile acestei perioade, da, na, așa s-a nimerit. Așa că, aseară, cam pe repede înainte am încropit și eu vocea a doua. Dacă auziți inadvertențe armonice, de la mine sunt, nu de la Iulian Nunucă. Da bănuiesc că nu se caută la dinți calul de dar:)) Cu restul pieselor  vedem mâine seară. Forța să fie cu noi. Și, bineînțeles, voi.”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

Ediția de vineri va fi intensă și va găzdui un regal de voci: fiecare concurent va avea trei ieșiri pe scenă: singur, cu antrenorul și cu un artist consacrat. Nu se știe cine cu cine va cânta, însă cunoaștem lista invitaților artiști: Carla’s Dreams, Surorile Oșoianu, Irina Baianț, Raluka.

Fie ca cel mai bun să câștige!

Vocea PNG

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

cuplu la întâlnire jpg
Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg