Duet fabulos: Tudor Chirilă cântă colinde alături de Iulian Nunucă, finalist la ”Vocea României”

22 decembrie, 2022
Tudor și Iulian PNG

Sunt pregătiri intense în cele patru tabere de la ”Vocea României”. Fiecare concurent și fiecare antrenor repetă din greu pentru a da reprezentația perfectă la încheierea grandioasă a unui nou sezon ”Vocea României”.

Tudor Chirilă a publicat pe contul său de socializare un clip emoționant alături de concurentul său cu care a ajuns în finală, Iulian Nunucă. Băiatul este deosebit, o voce specială care a atras atenția tuturor încă de la prestația fabuloasă din audiții pe nevăzute. Iar Iulian Nunucă chiar că s-a prezentat într-o discreție maximă, căci a fost unul dintre concurenții ascunși. Cortina a căzut abia la terminarea reprezentației.

Născut într-o familie de cântăreți, cu tatăl și bunicul lăutari, Iulian a preluat talentul, însă l-a dus într-o cu totul altă zonă. „M-am regăsit în muzica pop, clasică, dar n-aș putea să spun că sunt diferit, până la urmă sunt țigan și nu fug de asta, mă mândresc cu toată inima că sunt țigan! Sunt diferit prin faptul că am ales să fac altceva decât ceea ce ei și-au propus”, a spus el la Pro TV. Deși inițial tatăl lui nu a fost de acord cu genul muzical pe care fiul său îl cântă, ulterior acesta l-a susținut și l-a încurajat, iar acum este foarte fericit pentru alegerea făcută de Iulian.

Tudor Chirilă a reușit să scoată tot ce-i mai bun din Iulian Nunucă, iar acum și-a recompensat fanii cu un colind care are același efect pe pe care îl au majoritatea interpretărilor lui Iulian Nunucă: piele de găină.

”Un lucru e clar, n-o să cântăm colinde în finală așa că lăsăm unul aici. Eu unul aș fi preferat să fie o săptămână liberă, să mă pot concentra la sensurile acestei perioade, da, na, așa s-a nimerit. Așa că, aseară, cam pe repede înainte am încropit și eu vocea a doua. Dacă auziți inadvertențe armonice, de la mine sunt, nu de la Iulian Nunucă. Da bănuiesc că nu se caută la dinți calul de dar:)) Cu restul pieselor  vedem mâine seară. Forța să fie cu noi. Și, bineînțeles, voi.”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

Ediția de vineri va fi intensă și va găzdui un regal de voci: fiecare concurent va avea trei ieșiri pe scenă: singur, cu antrenorul și cu un artist consacrat. Nu se știe cine cu cine va cânta, însă cunoaștem lista invitaților artiști: Carla’s Dreams, Surorile Oșoianu, Irina Baianț, Raluka.

Fie ca cel mai bun să câștige!

Vocea PNG

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

bijuterii (1) jpg
fatete dentare jpg
Soprana Pop Opera IANA NOVAC   3 jfif
okmagazine ro (3) jpg
Top 5 sfaturi pentru a face fata zilelor toride de vara jpg
okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling