Duminică, Antena 1 dă startul emisiunii „Ham Talent“

16 octombrie, 2015
12003172 1608855159336842 7352427370952126060 n jpeg

Căţei, pisici, cai şi păsări, toate se întrec în măiestrie la primul show de televiziune din România cu şi despre animalele de companie.

image

Duminică, 18 octombrie, de la ora 20:30, Antena 1 lansează “Ham Talent”, primul show de televiziune din România cu şi despre animalele de companie.

De la pisici şi căţei, până la cai, hamsteri şi papagali, emisiunea va aduce în atenţia publicului talentele speciale ale necuvântătoarelor, dar şi poveşti impresionate dintre oameni şi animalele lor de companie. Prietenie, emoţie, surpriză, loialitate şi încântare sunt atributele ce caracterizează show-ul ce va debuta la Antena 1.

image

“Niciodată, de când sunt în televiziune nu am avut emoţii atât de mari la un show şi asta pentru că este un proiect care îmi place foarte, foarte mult! Am avut câini de când mă ştiu, iubesc animalele, dar chiar şi aşa aşteptările mele în ceea ce priveşte această emisiune au fost depăşite! Am văzut animale care fac lucruri ce nici macar nu-ţi pot trece prin cap, am cunoscut povşsti şi oameni extraordinari şi m-am distrat bine de tot alături de colegii din juriu. Ce a ieşit din toate aceste combinaţii…vă invit să vedeţi duminică seara”, a declarat Liviu Varciu, prezentatorul show-ului.

image

Juriul emisiunii este format din Diana Munteanu, Beatrice Rancea, Mihai Petre, Gabriel Cocu şi Pepe. Cei cinci juraţi au văzut deja sute de numere cu animale, iar criteriile după care jurizează sunt cât se poate de clare. Diana punctează aspectul, Beatrice notează relaţia dintre om şi animalul său de companie, Gabriel Cocu analizează tehnica demonstraţiilor, Mihai Petre notează talentul şi capacitatea de a performa, iar Pepe punctează capacitatea de a face spectacol.

image image image image image

Show-ul „Ham talent” va arăta că şi în România există iubitori de animale, oameni care luptă pentru drepturile necuvântătoarelor, semeni care nu au stat nicio secundă pe gânduri atunci când a fost cazul să întindă o mână de ajutor animalelor, să le salveze din situaţii limită, să le ocrotească, să le ridice la rangul de cel mai bun prieten. Tocmai din această relaţie, bazată pe dragoste, respect şi stimulare pozitivă, se nasc momente artistice impresionante, pentru că animalele de companie se simt ca peştele în apă în preajma stăpânilor, mai ales atunci când vine vorba de joacă.

image

Mai mult, “Ham Talent” pune la bătaie premii în valoare de 20.000 de Euro. Premiul I, „Ham talent”, în valoare de 10.000 de euro, se va acorda patrupedului sau înaripatului care va impresiona cel mai mult juriul şi publicul. Premiul al II-lea, supranumit şi „cel mai bun prieten”, în valoare de 5.000 de euro, se va acorda celor care demonstrează că au cea mai frumoasă relaţie stăpân – animal. Premiul al III-lea, în valoare de 3.000 de euro, va fi cel care va răsplăti cea mai frumoasă poveste ce stă la baza legăturii speciale dintre stăpân şi animal. Menţiunea, în valoare de 2.000 de euro, va merge la cel mai haios animal.

image

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png