Dungi, verde praz și flori, în ținutele de zi de la Cannes

Ce faci când ești vedetă și trebuie să apari fie pe Croazetă, la premiera unui film, fie pe la diferite evenimente ale sponsorilor festivalului, fie, pur și simplu, pe stradă sau la plajă?

Te îmbraci frumos, în haine văratice și culori vesele și ai grijă că completezi cu ceva accesorii șic, care să aduci acel je ne sais quoi franțuzesc în vestimentația ta. Noi ne-am oprit la câteva vedete care au apărut ieri și azi cu treabă pe la Cannes și am ales acele ținute care ne inspiră și pe care le admirăm.

Tilda Swinton

Actrița care preferă, de obicei, lookul masculin, a purtat un costum foarte șic și feminin la vizionarea pentru presă a filmului „Okja”, astăzi.

Lily Collins

Tânăra actriță britanică a dat o lecție de stil la aceeași premieră, cu această combinație îndrăzneață între o bluză în dungi, cu mâneci voluminoase, și fustă trei sfeturi din material prețios.

Elle Fanning

Tânăra actriță pare acea regină a frumuseții din sudul Americii, în această rochie cu model retro, la care a asortat o pereche de sandale superbe. Nu degeaba este ea noua față L’Oreal Paris!

Cara Delevingne

Modelul britanic este, pentru mine personal, un exemplu de așa nu! O fi rochia asta Moschino purtată special pentru evenimentul ce implică brandul de haine, însă asocierea cu basca roșie, și nu numai, deranjează vizual.

Foto: hepta și getty images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA