După ce s-au certat, Iulia Albu şi Raluca Bădulescu vor prezenta un show împreună

19 iulie, 2016
Iulia Albu Raluca Badulescu Bravo, ai stil jpeg

Înregistrarea în care Raluca Bădulescu o punea la punct pe Iulia Albu, după ce i-a oferit un trofeu Bau, a devenit viral pe internet. Totuşi, cele două par să fi trecut peste diferende, de vreme ce au fost ofertate să prezinte acelaşi show la Kanal D.

image

Surpriză, surpriză în grila de toamnă a postului Kanal D. Turcii aduc în România formatul „My Style Rocks”, care va fi prezentat ca „Bravo, ai stil!”, un show în care mai multe reprezentate ale sexului frumos vor concura pentru premiul de 100.000 de lei şi pentru o posibilă carieră în televiziune.

Cum era de aşteptat, din juriu va face parte Iulia Albu, fashion editorul de la "Wow Biz", care va da, şi de această dată, verdictul de bine sau prost îmbrăcată.

Surpriza cea mare o reprezintă prezenţa în juriu a Ralucăi Bădulescu, cea care, destul de recent, a atacat cunoştinţele Iuliei Albu în momentul în care aceasta i-a oferit trofeul Bau.

De altfel, Raluca Bădulescu a fost întotdeauna o persoană vocală, extravagantă, lipsită de complexe, dar şi foarte sinceră şi tenace. Calităţi pe care, iată, va avea şansa să le etaleze şi în noul show de la Kanal D.

"Sunt sigură că va fi cel mai grandios show ever! De abia aştept!", a spus ea. "Va fi o competiţie foarte strânsă pentru că în România se pune foarte mult accent pe frumuseţea fizică, pe hainele pe care le purtăm."

„Poti să te îmbraci cu stil chiar dacă nu ai bani, un singur accesoriu puternic te poate scoate din anonimat. Sunt conştientă că în timpul show-ului orgoliile îşi vor spune cuvântul, fetele îşi vor scoate ghearele atunci când se vor simţi puse în pericol de prestaţia contracandidatelor. Ce le sfătuiesc pe concurente este să aibă încredere în ele însele şi în alegerile pe care le vor face, pentru că stilul ţine mai degrabă de atitudine”, spune Raluca Bădulescu.

Celor două li se va alătura Maurice Munteanu în juriul "Bravo, ai stil!".

image


Recente pe Ok! Magazine

croissants 4077817 1920 jpg
Sursa de imagine Valentin Valkov Shutterstock com jpg
Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
FotoJetDelia și Raluka jpg
avanpremiera romina (13) jpeg
Jennifer Garner, Getty (4) jpg
Georgina Rodriguez la Joy Awards in Riad, Arabia Saudita   Instagram (2) jpg
cub carmen brumă png
Sursa de imagine Dmitri Gromov Shutterstock com jpg
Ai răcit și vrei să    PNG
Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding, Profimedia (4) jpg
Colaj Diana Kim Kardashian jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}