După doi ani de logodnă, Ana Baniciu i-a spus „DA” lui Edy Kovacs

10 septembrie, 2023

Fiica lui Mircea Baniciu a făcut cununia civilă vineri, chiar de Sfânta Maria, o zi de mare sărbătoare.

Ana Baniciu s a casatorit cu Edy Kovacs   Instagram (3) jpg

La doi ani după ce Edy Kovacs a cerut-o de soție, în septembrie 2021, în timpul unei frumoase vacanțe în idilicul Positano, Ana Baniciu a semnat în „condica” tinerilor însurăței de la Oficiul Stării Civile a Sectorului 1 din București. Și, așa cum și-a propus, fiica lui Mircea Baniciu a avut parte de-o nuntă atipică, casual șic, cu puțini invitați.

Îmbrăcată într-un compleu alb, cu rochie mini și sacou tip Chanel, accesorizat cu o pereche de sandale albe cu barete, Ana Baniciu i-a spus un „Da” hotărât lui Edy Kovacs, îmbrăcat într-o ținută lejeră, tipică artiștilor: cu cămașă albă descheiată la primii nasturi, sacou bleu, o pereche de pantaloni gri oversized și o pereche de teniși.

Atitudinea lor relaxată și zâmbetul lor neșters de pe chip dezvăluie o relație frumoasă și așezată, începută chiar în pandemie, când Ana a luat Covid de la Edy, iar el a avut grijă de ea în acea perioadă grea, reușind astfel să-i cucerească definitiv și inima.

De la scurtul, dar frumosul moment al legământului civil nu au lipsit tatăl Anei, celebrul artist Mircea Baniciu, precum și apropiați din familie și prietenii lor foarte buni, printre care și Raluka, de care Ana a legat o frumoasă prietenie, cimentată și în urma show-ului „Asia Express” în care au făcut echipă.

De altfel, tot Raluka a surprins pe Instagram și momentul în care Ana, proaspătă doamnă Kovacs, a fost ”încurcată” de un bob de orez, aruncat tradițional de rude, să-și sărute soțul  la ieșirea de la starea civilă: „Stați, că mi-a intrat orez și în gură!”. Dar cum altfel s-ar fi putut încheia acest episod, dacă nu și cu ceva funny?

De altfel, și Raluka a avut parte de mari emoții, ea ajungând la nuntă imediat după concertul susținut la Brașov la marea întâlnire a artiștilor de la Forza ZU.

„Dragilor, azi ne-am luat! Cu iubire și respect ne-am promis sa rămânem unul lângă altul pana la final“, a scris Ana Baniciu pe conturile sale de socializare în dreptul unor imagini de la cununie.

Ne bucurăm mult pentru ei și le urăm multă fericire!

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

okmagazin paul siewert dnpa8k6TGRE unsplash jpg
Ploom Silver jpg
Nora Seroussi, Cristi Pascu & doamnele cu palarii din par jpg
Vezi aici 3 cheltuieli pe care trebuie să ai în vedere atunci când devii părinte! jpg
Floria 4 (3) png
okmagazine ro robert bye tG36rvCeqng unsplash jpg
29 septembrie 2023
Cum ne alegem bicicleta
buze perfecte jpg
petrecere tineri 492006652 jpeg
Penelope Cruz la Lancome Luvru la Paris Fashion Week   profimedia 0808719927 jpg
UNTOLD DUBAI 2024 jpg
James Hype (4) png
Timișoara Fashion Week Instagram jpg
eveniment lux distractie jpg
CadoulSpecial   cosuri cadou (1) jpg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
termosemineu peleti bricolaj market 3 jpg
okmagazine warren jones LFlVuWLjYEo unsplash jpg
Salată grecească (2) jpg