După Eurovision, Mihai Traistariu a luat o decizie radicală

8 martie, 2016
Mihai Traisariu Eurovision 2016 jpeg

Supărat că piesa lui n-a ajuns în competiţia internaţională, artistul a spus că va găsi alte căi de-a atinge faima mondială.

image

După înfrângerea de duminica seara, Mihai Trăistariu a declarat că, dacă va mai participa la Eurovision, o va face pentru o altă ţară, nu pentru România.

„Pentru Republica Moldova. Eram chitit şi anul ăsta, dar s-a terminat regulamentul prea repede şi se făcuseră înscrierile. Regulamentul permite şi sunt vreo 10 ţări din Europa care permit să te înscrii la ei şi o să încerc într-o altă ţară, niciodată pentru România. Nu e răzunare, dar îmi vreau mie binele, în primul rând, şi vreau să am succes internaţional“, a spus el pentru adevarul.ro.

Totodată, artistul bănuieşte că la mijloc ar fi o fraudă de mari proporţii, fapt pentru care a decis să meargă la Parchet pentru a depune o plângere prin cere companiilor de telefonie să îi arate toate sms-urile şi apelurile telefonice către 1200 cu mesajul 06, în intervalul orar 21.00 – 23.00, în data de 6 martie.

„Dragilor, de supărare, ieri am şi uitat să mulţumesc românilor care m-au votat la Eurovision! Îmi cer iertare! Mulţumesc enorm pentru susţinerea voastră! Totodată vă anunţ ceva interesant… Am numărat până la ora asta 117 mesaje primite pe Facebook în care oamenii se plâng că m-au votat, dar n-au primit NICI până în ziua de azi confirmarea, de unde se deduce clar că votul lor nu s-a înregistrat. Dacă aş fi primit 2-3 mesaje, nu m-aş fi impacientat, dar peste 100 e totuşi MUUUUULT şi mă pune rău pe gânduri. Drept pentru care, vă anunţ cu bucurie că azi sau mâine voi merge la Parchet şi voi depune o plângere prin care am să cer companiilor de telefonie să-mi arate toate sms-urile şi apelurile telefonice către 1200 cu mesajul 06, în intervalul orar 21.00 – 23.00, în data de 6 martie. Ca să le număr şi să le văd eu cu ochii mei. E dreptul meu şi nu mi-l poate lua NIMENI! Şi am să merg până-n pânzele albe cu acest demers. Mi se pare util să verific şi asta! Mai ştii ce descopăr? N-am să fac contestaţie la TVR pentru că trio-ul de anul trecut – Andrei Tudor_Cristian Faur_Luminiţa Anghel a făcut contestaţie şi n-a primit vreun răspuns nici în ziua de azi! De parcă nu ştim cum funcţionează lucrurile! Am să merg direct la PARCHET, iar dacă e nevoie deschid şi un proces. În rest, toate bune. Azi mă bag în studio. Ştiţi ce pregătesc, nu? Piesa pentru Eurovision 2017. NU GLUMESC! Dacă Rep. Moldova permite în regulament, o să-ncerc acolo, dacă nu, nu-i bai, sunt peste 10 ţări care permit interpreţi şi compozitori străini“, le-a scris el fanilor pe pagina lui de socializare.

„Şi-n Turcia, titlurile sunt tot despre mine... Păcat! Mă enervează atât de tare că n-am câştigat! România intra în top 10 doar dacă eram prezent acolo, atât de mult mă iubesc europenii“, a mai scris el dezamăgit pe Facebook.Recente pe Ok! Magazine

Damian D PNG
ramsey ok jpg
William, Kate si Harry, pe vremea cand ieseau in cluburi   Profimedia jpg
Dieta lui Dumnezeu FotoJet  jpg
okmagazine ro (1) jpg
Libertatea alegerii și cardurile cadou  Dăruiește un cadou fără complicații jpg
creme de fata coreene jpg
Finanțare rapidă pentru nevoile tale jpg
ILUMA Stardrift KV Portrait jpg
WSCM Bucuresti 2023 jpg
tratament facial jpg
masina spalat emag jpg
implant dentar (1) jpg
img okmagazinero jpeg
Târgul devoratorilor de carte jpg
cizme de cowboy outfit (1) jpg
sejur zakynthos jpg
Janet Jackson si Naomi Campbell, la ziua lui Sean Diddy Combs   Instagram jpg